🎨 YTPara'ya Özel Fiyatlarla Tasarım İşleriniz Yapılır

alphazerostudio

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır dijitale içerikler ve tasarımlar yapmaktayım. Bu deneyimlerimi siz ytpara kullanıcıları ile de paylaşmak isterim.
Son Güncelleme: 23.12.2022

Referans amaçlı 10 farklı kişiye 1'er adet tasarım işi yapmak istiyorum. Yorum veya özel mesaj bırakarak ref alabilirsiniz.

YTPARA ÜCRETSİZ REFERANS ÇALIŞMALARIM

işini severek yapıyor ve tecrubeli arkadasımız iş yaptırcaklar hiç düşünmeden iletişime geçin.

Kendisine 45 adet video küçük resmi yaptırdım. Söz verdiği tarihten önce teslim etti ve resimleri gayet güzel bir şekilde yaptı.
Kendisi ile sürekli çalışmayı düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim.

Arkadaştan intro ve banner tasarımı istedim. Elbette sıradan olmaması ve düşündüğüm gibi olması adına. Harika işler çıkardı. İstekleriniz doğrultusunda elinden geleni yapıyor. Tekrar çalışacağız. Herkese tereddütsüz şekilde tavsiye ederim. İyi çalışmalar İsmail hocam :)

Son düzenleme:
Kendisine 45 adet video küçük resmi yaptırdım. Söz verdiği tarihten önce teslim etti ve resimleri gayet güzel bir şekilde yaptı.
Kendisi ile sürekli çalışmayı düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim.

Arkadaşla aynı semtteyiz, birbirimiz uzun yıllardır tanırız, hatta ytparaya beni alıştıran da o oldu :d Bilişim sektörünü eğitim ve mesleki olarak uzun zamandır devam ettiriyor, gayet güzel işler çıkarıyor

Arkadaştan intro ve banner tasarımı istedim. Elbette sıradan olmaması ve düşündüğüm gibi olması adına. Harika işler çıkardı. İstekleriniz doğrultusunda elinden geleni yapıyor. Tekrar çalışacağız. Herkese tereddütsüz şekilde tavsiye ederim. İyi çalışmalar İsmail hocam :)

Çok teşekkürler güle güle kullanın

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır dijitale içerikler ve tasarımlar yapmaktayım. Bu deneyimlerimi siz ytpara kullanıcıları ile de paylaşmak isterim.
Son Güncelleme: 13.12.2022

Referans amaçlı 10 farklı kişiye 1'er adet tasarım işi yapmak istiyorum. Yorum veya özel mesaj bırakarak ref alabilirsiniz.

YTPARA ÜCRETSİZ REFERANS ÇALIŞMALARIM

işini severek yapıyor ve tecrubeli arkadasımız iş yaptırcaklar hiç düşünmeden iletişime geçin.

Çocuk kanalları için küçük resim yapıyor musunuz hocam?

Hocam küçük resim referanslarınız varsa görebilir miyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri