YTPara'ya Özel: Yeni Açılmış Kanalın Ülkesini Seçer, Para Kazanmayı Açar, Adsense İlişkilendirmesini Yapar

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
YTPara'ya Özel: Yeni Açılmış Kanalın Ülkesini Amerika Seçer, Para Kazanmayı Açar, Adsense İlişkilendirmesini Yapar

İsmi, eğlenceli cismi işe yarar program. Spam çalışan arkadaşların hızlanmasını sağlayacağı kesin. Şimdilik bir iki eksiği var, ama işe yarıyor mu siz karar verin :)

http://www.youtube.com/watch?v=dJi_gqDY8-E

Ne Yapar?

Youtube kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapar, Country olarak US seçer ardından para kazanmayı aktifleştirir ardından adsense bilgileriniz ile adsense ilişkilendirmesini gerçekleştirir.

Nasıl Yapar?

Her şeyi otomatik yapacaktır. Sadece bir butona sizin tıklamanızı ister. Sonuçta bot olduğundan insandan hızlıdır, hemde emek vermeniz gerekmez çok. Kolaylık güzeldir.

Program Adresi:

http://www.onurkahveci.com/ayarcim.zip

Program Görüntüsü:

v1.png

Site: https://www.virustotal.com/tr/url/4...822ff0f41b323031d9235d8d/analysis/1388889250/

Program:
https://www.virustotal.com/tr/file/...ab06adff594ba51b87e6e277/analysis/1388889253/

Trojan gösteren yine daha önce adını duymadığım bir şey var da trojan da yok, bilgilerinizi alacak bir şey de yok. Yetkili arkadaşlardan ya da ilgili arkadaşlardan isteyen varsa gözünüzün önünde teamviewer ile compile edebilirim tekrar kodları incelemenize izin veririm.

Bu konuda yapmayı düşündüklerim:

Başını ve sonunu yapmak.

Başı = Kanalın otomatik açılması

Sonu = Kanalı botlara otomatik kelime listesinden seçip bota bağlamak.

Paylaşımların devamı ve kalitesi açısından yorum, görüş ve önerilerinizi bekliyorum ;)

Cevap: YTPara'ya Özel: Yeni Açılmış Kanalın Ülkesini Seçer, Para Kazanmayı Açar, Adsense İlişkilendirmesini Ya

Tebrikler.. :) Arkadaşların işini görecektir.Birde videoları inceleniyordan toplu para kazanmaya çevirecek bir yazılım yaparsan, aman diyorum :)

Cevap: YTPara'ya Özel: Yeni Açılmış Kanalın Ülkesini Seçer, Para Kazanmayı Açar, Adsense İlişkilendirmesini Ya

Tebrikler.. :) Arkadaşların işini görecektir.Birde videoları inceleniyordan toplu para kazanmaya çevirecek bir yazılım yaparsan, aman diyorum :)

Yorum için teşekkürler hocam. Son methodu bilmiyorum açıkçası hala daha etiketleri silip başlığı a yapıp kapat aç yapınca düzeliyor mu, öyleyse yapılır o da sırası gelince zor bir şey değil.

Video eklendi...

Güven gerekiyor biraz. Program çok güzel gözüküyor. Tebrikler

Güven gerekiyor biraz. Program çok güzel gözüküyor. Tebrikler

İlgilenen herkese programın içini dışını gösterebilirim problem yok ;)

Ayrıca botlara güvenip veriyorsanız şifreleri buna vermemek mantıklı değil. Hiç bir şekilde bir yere kaydolmadığından bir şekilde çalınma ihtimali de yok arkanıza biri geçip bakmadığı takdirde :D Yine de ben de olsam ben de güvenmezdim herhalde, bir yetkiliye teamviewer aracılığı ile gösterip kodları, onun gözetiminde compile edip yeniden siteye upload edebilirim problem yok :)

İlgilenen herkese programın içini dışını gösterebilirim problem yok ;)

Ayrıca botlara güvenip veriyorsanız şifreleri buna vermemek mantıklı değil. Hiç bir şekilde bir yere kaydolmadığından bir şekilde çalınma ihtimali de yok arkanıza biri geçip bakmadığı takdirde :D Yine de ben de olsam ben de güvenmezdim herhalde, bir yetkiliye teamviewer aracılığı ile gösterip kodları, onun gözetiminde compile edip yeniden siteye upload edebilirim problem yok :)

Hangi dille yazıldı ? 1-2 bilgisayar dili biliyorum yardımcı olabilirim sanırım o konuda.

Hangi dille yazıldı ? 1-2 bilgisayar dili biliyorum yardımcı olabilirim sanırım o konuda.

VB.NET ile hocam, pek zorluğu yok programlama dili bilen biri baksa anlar zaten yanlış bir şey olmadığını :)

Süpersin hocam her zamanki gibi helal olsun.

Biz teşekkür etmekten bıktık,sen paylaşım yapmaktan bıkmadın :)
Tebrikler hocam yine 10 numara bir çalışma olmuş.
Nacizane tavsiyem bot "!"ne dönen veyahut eşleşen videoları da silmesidir.Bilmiyorum yapılabilir mi ama yapabilirse süper ötesi olur.

Yorum için teşekkürler hocam. Son methodu bilmiyorum açıkçası hala daha etiketleri silip başlığı a yapıp kapat aç yapınca düzeliyor mu, öyleyse yapılır o da sırası gelince zor bir şey değil.

Video eklendi...

Hocam inceleniyoru açma metodu şöyle:
İLk para kazanmayı kapatıyorsun.
Videonun başlığını,açıklamasını ve etiketlerini bir not defterine kaydedip başlığa *19289h93u383949kdjdj absurd bir şey ekleyip para kazanmayı açıyoruz. Para kazanma açılınca videonun aldığımız bilgilerini yerine koyuyoruz. %100 çalışıyor bu yöntem.

Bir de hocam programa video ortası reklamlarına düzenleyen eklenti ekleyebilirsen 10 numara olacaktır.

Biz teşekkür etmekten bıktık,sen paylaşım yapmaktan bıkmadın :)
Tebrikler hocam yine 10 numara bir çalışma olmuş.
Nacizane tavsiyem bot "!"ne dönen veyahut eşleşen videoları da silmesidir.Bilmiyorum yapılabilir mi ama yapabilirse süper ötesi olur.

Hocam not monetized seçeneğini seçip oradaki tüm videoları silmeyi yapabilirim arada bir iki tane monetized olan ya da olacak olan da kaynar büyük ihtimalle ama işe yarar bence. Olmaz mı :D

Hocam inceleniyoru açma metodu şöyle:
İLk para kazanmayı kapatıyorsun.
Videonun başlığını,açıklamasını ve etiketlerini bir not defterine kaydedip başlığa *19289h93u383949kdjdj absurd bir şey ekleyip para kazanmayı açıyoruz. Para kazanma açılınca videonun aldığımız bilgilerini yerine koyuyoruz. %100 çalışıyor bu yöntem.

Bir de hocam programa video ortası reklamlarına düzenleyen eklenti ekleyebilirsen 10 numara olacaktır.

Hocam video ortası reklamları düzenleyen derken ne yapması gerekiyor tam :D

Şimdi bunun sonrası için şey de yapacağım radio butonlarla, adsense bağlama, para kazanmaların hepsini aktif hale getirme, ! alanları eşleşen vs not monetizedları silmek, bunların hepsini ayarlayıp hangisini seçerseniz bot o işlevde çalışacak.

Hocam not monetized seçeneğini seçip oradaki tüm videoları silmeyi yapabilirim arada bir iki tane monetized olan ya da olacak olan da kaynar büyük ihtimalle ama işe yarar bence. Olmaz mı :D

Hocam video ortası reklamları düzenleyen derken ne yapması gerekiyor tam :D

Şimdi bunun sonrası için şey de yapacağım radio butonlarla, adsense bağlama, para kazanmaların hepsini aktif hale getirme, ! alanları eşleşen vs not monetizedları silmek, bunların hepsini ayarlayıp hangisini seçerseniz bot o işlevde çalışacak.

Botlara verdiğimiz ücretlerden mi kurtuluyoruz yoksa, adamsın :)
Kardeşim #PHP biliyorsan bunu web sitesine entegre edebilir misiniz ? Çopu zaman evde olmuyorum, tabletten bağlanıyorumda tablettede imkanı olmadığı için böyle bir programın web sitelerine girmek gerekiyor. Eğer bana özel bir bot yazarsanız fiyatı konuşalım hocam.

Teşekkürler [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] hocam .. Yaptığınız her türlü işi kaliteli sunuyorsunuz. Forumun sizin gibi tecrübeli arkadaşlara ihtiyacı var. Çalışmalarınızda başarılar dilerim

Botlara verdiğimiz ücretlerden mi kurtuluyoruz yoksa, adamsın :)
Kardeşim #PHP biliyorsan bunu web sitesine entegre edebilir misiniz ? Çopu zaman evde olmuyorum, tabletten bağlanıyorumda tablettede imkanı olmadığı için böyle bir programın web sitelerine girmek gerekiyor. Eğer bana özel bir bot yazarsanız fiyatı konuşalım hocam.

Hocam programlama dili ezbere bilmiyorum da programlama dili öğrenmeyi biliyorum diyelim. Ücretli bot yazmıyorum hocam şuan için o kadar iyi değilim henüz, PHP ile değil de .NET ile uyumlu hale getirip ASP ile yani internet üzerinden kullanmanızı sağlamak mümkün ama o her şeyi yaptıktan sonra bu versiyonu sabitleyip paylaşmak için olabilir. Bir de işin içine o şekilde bir şey geldiğinde şifrelerin ve bilgilerin güvenliği konusunda tedirgin olurum ben, o yüzden şuan için düşünmüyorum hocam. Çok kişi kullanacağı için şifrelere bir şey olur ele geçirilir o riski alamam hocam. Bilgisayarda herkes kendisinin kullanması güzel bence verilerin kaydolmaması.

He tabletten bağlanıyorsanız şu olur, bir vds kiralarsınız programı açarsınız vds'e. Ardından remote desktop manager tarzı tablet uygulamaları var indirip vdse bilgisayara bağlanıyor gibi bağlanırsınız ;)

Niye hesabınızı riske atıyorsunuz? bağlama işini ve 2 dk youtube kanal ayarlarınızı yapmak çokmu zor varsın herkanal 5 dk mı alsın bu şekilde hesabı riske atmaya değmez ileride ne olur bilinmez ama bence kullanmyın sonra pişman olabilirsiniz :)

gayet guzelç
..
aslnda kanaldaki videoları otamatık etıketleyen bişe yapsan , otamatık etiketlensın videoların alt kısımları yad auzun açıklamalar yazsın, öyle bişe hatta etıketlerı bir kaç dile çevirsip farklı dillerdede etıket atsın aynısını olabilirmi oyle bişe..
gerçi yazmak lazım bunu

Niye hesabınızı riske atıyorsunuz? bağlama işini ve 2 dk youtube kanal ayarlarınızı yapmak çokmu zor varsın herkanal 5 dk mı alsın bu şekilde hesabı riske atmaya değmez ileride ne olur bilinmez ama bence kullanmyın sonra pişman olabilirsiniz :)

Hocam siz de haklısınız; ancak 1 dakikada 1 kanalı tamamen bitiyor kanal hesabı ve şifreyi girip 2 tuşa basıyorsunuz, sıradaki kanala geçiyorsunuz. Her gün 100 kanal açtırıp bu kanalların ayarları ile uğraşanlar var forumda. 100 dk ile 500 dk arasında, bir de iki yöntem arasındaki emek farkı arasında büyük farklılık var kişiler için. Özgün çalışan arkadaşlara zaten önermiyorum yani :)

gayet guzelç
..
aslnda kanaldaki videoları otamatık etıketleyen bişe yapsan , otamatık etiketlensın videoların alt kısımları yad auzun açıklamalar yazsın, öyle bişe hatta etıketlerı bir kaç dile çevirsip farklı dillerdede etıket atsın aynısını olabilirmi oyle bişe..
gerçi yazmak lazım bunu

Hocam YTKazan.com öneririm :D O kadarı da bana zor :D

teşekkurler

Bu konunun değerini [MENTION=1523]mNote[/MENTION] anlar :D

emeğine saglık tsk ler usta senden ricam ; atiyorm kanalımda 300 video war bunların video ortası reklamlarını reklam öncesi ve sonrasını oto tıklayan ve icine değerler girmemizi sağlayan bir bot yazabilirmisin bu mumkun mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri