YtrNetwork Bgbm Sorunu

qwerty06

Kayıtlı Üye
Her ne kadar Serkan abimiz destekli olsada 1k gösterim başına komik ödemeler yapan bir network galiba.Resimde 18k gibi bir gösterime 2.77 dolar gibi bir ücret vermiş reklam vb.şeyler açık.Eğer böyle sonuçlar alan arkadaşlar varsa konuya yazsın

Ekli dosyayı görüntüle 1527

Cevap: YtrNetwork Out oldu galiba.

Hocam videolarınız çok kısa sanırım 0.15 $ Bence çok çok düşük bir miktar Ben Vine kanalında bile 0.45$den aşağıya görmüyorum.

Hocam videolarınız çok kısa sanırım 0.15 $ Bence çok çok düşük bir miktar Ben Vine kanalında bile 0.45$den aşağıya görmüyorum.

3 ve 7 dk arası değişiyor.Genel ortalama 5 dk diyelim.Dünde aynı sorundan bir konu açılmıştı genel diye düşünüyorum

Seninle alakalı olmalı. Beni 1 günlüğüne kendilerine aldılar. BGBG 3.17 dolardı. Zoomin'de 3.05-3.30 arası değişiyordu. Yani aynı

3 ve 7 dk arası değişiyor.Genel ortalama 5 dk diyelim.Dünde aynı sorundan bir konu açılmıştı genel diye düşünüyorum

Hocam ortalama 5 dakika ise çok düşük miktar yanlış birşeyler vardır

Seninle alakalı olmalı. Beni 1 günlüğüne kendilerine aldılar. BGBG 3.17 dolardı. Zoomin'de 3.05-3.30 arası değişiyordu. Yani aynı

Tamam benimle alakalı diyelim.Bu videoların başka reklam vb. ayarlarımı var hocam 1k gösterimleri normal 1-1.5 dolar arası değişiyor.İzlenim arttıkça kazanma artmıyor.Böyle bir ilginçlik

ytr deki iki haftalik kanalim;

oynatmaya göre bgbm
$7,85*

Tamam benimle alakalı diyelim.Bu videoların başka reklam vb. ayarlarımı var hocam 1k gösterimleri normal 1-1.5 dolar arası değişiyor.İzlenim arttıkça kazanma artmıyor.Böyle bir ilginçlik

Hangi ulkeden izleniyor videolarin?

Para kazandıran oynatma yokki 2 dolar iyi almışsın :) Youtube analytics den reklam performansı girip tarihe tıklayıp o resmi paylaşırmısın birde youtube analyticsden görüntülenmeye girip tarihe tıklayıp oranında ekran görüntüsünü paylaşımısın

izlenenlerde %kaç mobil görüntülenme var onu bir yazar mısın?

bu sorunun kanalın kendisiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. adsenseye bağlasan pek bi fark olmayacaktır.

ben memnunum izlemelerin yüzde 90ı para kazandıran olusturuyor
bgbg 3 doların altına inmiyor
sırf sizin kanalınıza iyi kazandırmıyor diye kötülemeye hakkınız yok
5 tane kanalım bu networkde ve hiçbirinin bgbgsi 3 doların altına inmiyor.

Para kazandıran oynatma yokki 2 dolar iyi almışsın :) Youtube analytics den reklam perogrmasına girip tarihe tıklayıp o resmi paylaşırmısın

İlginçlik orda videoların hepsinde reklam var izlenim var.Kazandıran oynatım olmuyor ne hikmetse :)

2 gün geriden verilmiş reklam performansı

Ekli dosyayı görüntüle 1530

izlenenlerde %kaç mobil görüntülenme var onu bir yazar mısın?
GÖRÜNTÜLEMELER
15.287

0FAF5D54FE9B0D710C95D01E08A110FA.cache.gif
TAHMİNİ İZLENME SÜRESİ (DAKİKA OLARAK)
21.395

partneri kapattılar sandım korktum :D

bu sorunun kanalın kendisiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. adsenseye bağlasan pek bi fark olmayacaktır.

Adsenseye bağlıydı izlenim çok olduğu zaman gözle görülür kazançlar sağlıyordu.İzlenim olduğu içinde daha iyi olur diye partner yaptım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri