YTsatis.com Hizmete açılmıştır - 3cx Numara satışı

karayaman

Süper Moderatör
YTsatis.com Hizmete açılmıştır - 3cx Numara satışı Kredili sistem

logo.png

YTsatis.com
hizmete açılmıştır arkadaşlar geç oldu güç oldu ama oldu sistem kredili şekilde çalışır:

Örn. 200 kredi aldınız 100 tane 3cx numarası 100 kredi 100 adet numara aldığınızda sistemden 100 krediniz düşer ürünlerim bölümüne 100 adet numaranız otomatik olarak gelir sistem tamamıyla otomatik işliyor bekleme yapmadan direk numaralarınızı ürünlerim bölümünden alabiliyorsunuz.

Üyelik aktivasyon gerekmemektedir

Bir numara asla 2. kişiye satılmıyor.Her stok ayrı kişi için yapıldı.

Şuanlık sadece 3cx numara satışları yapılıyor.

100 kredi fiyatı 15 tl dir.

Benle çalışanlar zaten ne kadar titiz ve düzenli çalıştığımı bilir...

Kredi almak için iletişim adresi (Skype) : kara.saka

Sistemde şu an sadece 100 lü numara satılıyor yarın veya bu gece 10 20 50 200 seçeneklerinide ekleyeceğim

YT SATIS SISTEMI

http://www.ytpara.com/editpost.php?do=editpost&p=1091131

Son düzenleme:
Hayırlı olsun Rabbim utandırmasın

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 22:17 ----------

Hayırlı olsun Rabbim utandırmasın....

bana da güzel bir sistem gibi geldi. telefon onayı sorunlu bir konu, buna çözüm üretmeye çalışıp foruma fayda sağlamak güzel bence. hayırlı olsun.

[MENTION=13409]deLgech[/MENTION] hocam numaralar hangi ülkeye ait birde onaysız kanalı onaylamak +15 onayı yapmak ıcın kullanabılırmıyız ?

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] numaralar sadece +15 onayında kullanılıyor İngiltere numaraları

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] numaralar sadece +15 onayında kullanılıyor İngiltere numaraları

anladım hocam peki kullanımını nasıl yapıyoruz acaba ? kusura bakma ılk defa onaylama ısı ıle ugrasıcam'da eskide direkt onaylı alırdım :D

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] kusura bakma alıntılama calışmıyo o yüzden etiket yapıyorum http://www.ytpara.com/youtube-kazan...stemi-ile-sinirsiz-youtube-telefon-onayi.html
burda anlatımı mevcut üyelik almanıza gerek yok üyelikler alınmış şekilde 50 adet üyelik ve her üyeliğe bağlı 2 şer adet numara var bu üyelikleri 3cx programına ekleyip sesli çağrı şeklinde onayınızı gerçekleştirebiliyosunuz

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] kusura bakma alıntılama calışmıyo o yüzden etiket yapıyorum http://www.ytpara.com/youtube-kazan...stemi-ile-sinirsiz-youtube-telefon-onayi.html
burda anlatımı mevcut üyelik almanıza gerek yok üyelikler alınmış şekilde 50 adet üyelik ve her üyeliğe bağlı 2 şer adet numara var bu üyelikleri 3cx programına ekleyip sesli çağrı şeklinde onayınızı gerçekleştirebiliyosunuz

anladım hocam teşekkürler :)

15 liraya kaç onay yapabiliyoruz hocam?

ünleme düşmüş kanallara girişte numara isteniyor. Bu numaralar ile onay yapabiliyor muyuz?

kusura bakmayında buna gerek var mı şuan daha paraları alamadık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri