Arkadaşlar ben bu Youtube işinde çok yeniyim. O yüzden olayı tam anlamış değilim. Deneyerek bazı şeyleri buluyorum.Ancak kanalımda üstesinden gelemediğim bir sorunum var. Kaynak videolarımda çözünürlük gayet güzel hatta bir çoğu 1080p ve 720p gibi olmasına rağmen, benimkiler kanalıma yüklenince çok berbat oluyor.Bırakın karşımdaki insanı, ben bile izlemek istemem o haliyle kare kare eski cep telefonlarının çekimleri gibi.
Yüklemelerde videoyap.com botunu kullanıyorum. Acaba yanlış ayarlar mı kullanıyorum.Video yapacağım linki girdikten sonra video başından ve sonundan kesme işlemi yapıyorum,çerçeve ekliyorum,riskli olduğunu düşündüklerimde hızınla +- % 5 oynuyorum o kadar.
Ünlem Geç 1+Render : ( +%30 süre + Render )
Ünlem Geç 2 : Normal Sistem
Ayarlarım bu şekilde. Aslında çok fazla görüntüyü etkileyebilecek şeyler bunlar olduğunu da sanmıyorum. Acaba yapmam gereken ayarlar Youtube kanal ayarları ile ilgili olabilir mi ?
Yorum ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Yüklemelerde videoyap.com botunu kullanıyorum. Acaba yanlış ayarlar mı kullanıyorum.Video yapacağım linki girdikten sonra video başından ve sonundan kesme işlemi yapıyorum,çerçeve ekliyorum,riskli olduğunu düşündüklerimde hızınla +- % 5 oynuyorum o kadar.
Ünlem Geç 1+Render : ( +%30 süre + Render )
Ünlem Geç 2 : Normal Sistem
Ayarlarım bu şekilde. Aslında çok fazla görüntüyü etkileyebilecek şeyler bunlar olduğunu da sanmıyorum. Acaba yapmam gereken ayarlar Youtube kanal ayarları ile ilgili olabilir mi ?
Yorum ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim.