Merhaba arkadaşlar
özgün bir projemde kullanılacağım bir kanal arıyorum sıfırdan başlamamak için.
aradığım kriterler şunlar
-en az 2 aylık kanal olmalı (1-2 hafta olmuş kanallar değil)
-içinde max 20 video olmalı (içinde yüzlerce video olan kanalları istemiyorum)
-türkçe değil ingilizce çalışabileceğim kanalları arıyorum.
-çok eski olup son zamanlarda video atılmamış kanalları da istemiyorum çünkü aboneleri 2 sene önce aktif oluyor ben bideo attıgımda hiç izlenim almıyor olması benim işime yaramıyor. orda 50k abone olsa da video attıgımda 10 kişi izlediğinde benim için ordaki 50k abonenin bir kıymeti yok.
-kanal içeriği çocuklara yönelik olmalı. atıyorum araba kazalarıyla ilgili bir kanal istemiyorum. çünkü özgün kanalım da çocuklara yönelik olacak.
yukarda saydığım kriterlere uyan bir kanalınız varsa bana pmden yazabilirsiniz. kanal linkini ve istediğiniz ücreti yazmanız yeterli.
teşekkürler
özgün bir projemde kullanılacağım bir kanal arıyorum sıfırdan başlamamak için.
aradığım kriterler şunlar
-en az 2 aylık kanal olmalı (1-2 hafta olmuş kanallar değil)
-içinde max 20 video olmalı (içinde yüzlerce video olan kanalları istemiyorum)
-türkçe değil ingilizce çalışabileceğim kanalları arıyorum.
-çok eski olup son zamanlarda video atılmamış kanalları da istemiyorum çünkü aboneleri 2 sene önce aktif oluyor ben bideo attıgımda hiç izlenim almıyor olması benim işime yaramıyor. orda 50k abone olsa da video attıgımda 10 kişi izlediğinde benim için ordaki 50k abonenin bir kıymeti yok.
-kanal içeriği çocuklara yönelik olmalı. atıyorum araba kazalarıyla ilgili bir kanal istemiyorum. çünkü özgün kanalım da çocuklara yönelik olacak.
yukarda saydığım kriterlere uyan bir kanalınız varsa bana pmden yazabilirsiniz. kanal linkini ve istediğiniz ücreti yazmanız yeterli.
teşekkürler