Yüksek Aboneli Kanala nasil icerik girebilirim?

• Kullanıcı GetReaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GetReaL

Kayıtlı Üye
Millet, benim bir arkadasim var. Kullanmadigi icinde videolari kaldirdigi 2 tane aboneli kanali var ve bana bunlari satmak istiyor. Bir tanesinde 35k digerinde 79k abonesi var. Tamamen bos kanallar ve abonelerin hepsi Abd.
Soruma gelicek olursak bunlari arkadasimdan satin alsam acaba nasil bir icerik yükleyerek kazanabilirim? Özgün videolar cekicek vaktim yok. Zaten ingilizce seviyem akiskan konusabilecek kadar da degil. Yari özgün yada ihtar gelmeyen spam yaparak nasil kazanabilirim? Ne yüklemeliyim?

Mesela İçerik olarak 2 kanal ne üzerine açılmış hocam misal oyun üzerine açmış diyelim hangi oyunları oynamış böyle giderseniz daha çabuk netice alırsınız. o oynadıgı oyunlarda yuzu gozukuyor mu sız sadece oyunu oynayıp atsanız olabılır mısal boyle dusunun derım başarılar.

Hayir arkadasim compilation tarzi videolarla kasmis o aboneyi. Yüzünün gözüktügü bir videosu yok. Ben kendi cekiceklerimde de sesim veya yüzümün gözükmesini istemiyorum.

Hayir arkadasim compilation tarzi videolarla kasmis o aboneyi. Yüzünün gözüktügü bir videosu yok. Ben kendi cekiceklerimde de sesim veya yüzümün gözükmesini istemiyorum.

tamam zaten ben ornek verdım sıze ordan yola çıkın dıyorum ılk başta belirtseniz ona gore yorum yapardım sıze yardımcı olurdum kolay gelsin.

Analytics den gecmise dayali bak arkadasim. Kitle ne gozikuyor. Erkek bayan yaş bunlarin grafiklerini buraya koy fikir verebilirim

Yaşı da söyleyseydin keşke. Ancak erkeklerin takip ettiği neler olabilir diye bi düşün hocam. Eski boks maçları olabilir. Veya takip ettiğim kadarıyla kendini savunma videoları türden videolarda çok izlenir. Bunlar film dizi ye göre daha az riskli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri