Yunanistanın iflası yunan bankalarını etkilermi ?

efsane1903

Yasaklanmış
son zamanlarda yunanistanın iflası gündemde ve aklımda bi soru işareti var.forumun büyük kısmı enpara banka hesabı kullanıyor ve enparanın yani finansbankın hisselerinin büyük kısmı yunanistan bankasına ait.
bugün yunanistanda bankalar kapatıldı diye bi haber gördüm fakat bizdeki bankaları etkilermi bilmiyorum bu işden anlamadığım için. varmı bu işden anlayan paramız gümlemesin enparada.

son zamanlarda yunanistanın iflası gündemde ve aklımda bi soru işareti var.forumun büyük kısmı enpara banka hesabı kullanıyor ve enparanın yani finansbankın hisselerinin büyük kısmı yunanistan bankasına ait.
bugün yunanistanda bankalar kapatıldı diye bi haber gördüm fakat bizdeki bankaları etkilermi bilmiyorum bu işden anlamadığım için. varmı bu işden anlayan paramız gümlemesin enparada.

ben ziraat kullanıyorum ziraat Türkiyenin bankası ben neden ödeme alamadım o halde

Enpara yunana ortaklı olsada türkiyede kurulmuş ve işlem gören bir banka bildiğim kadarıylada şuanda yüksek karlı iş yapıyor türkiye tarafında bişey olacağını düşünmüyorum.

Borsayı etkiledi 2,66 civarına düşmüştü bugün en son baktığımda 2.69 a yükselmişti.

hayda bu nerden çıktı şimdi. Bir şey olmaz umarım. bize sonuçta Türkiye'de işlem yapıyor

devlet güvencesi diyosunuzda 100 bin tl ye kadar devlet güvencesi var. gerisi güme gidebilir.

Hiçbişey olmaz türkiyede herşey kotudur ama kapitalizmin dinamosu bankalar çok güçlüdür.Dert etmeyin.

Onuda yüksek kazanç sağlayan büyük patronlar,iş adamları düşünsün olurda ödeme olmazsa böyle adamların ödemeleri gecikir. :D bizim 3-5k paramızı öderler sakin olun arkadaşlar.

yunan iflas bayrağını çekerse euro tarafından darbe alacak ve euro para biriminden çekilecek, bu durum acaba euro da düşüşe mi yükselişe mi neden olur benim görüşüm düşecektir

100 bin tlye kadar olan paralar devletin güvencesindedir. sorun çıkmaz ki zaten finansbank türkiyede büyük bir banka yunanistanın etkileyeceğini zannetmem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri