Yurt dışı Adsensesinden ödeme alma ??

YildirimHiko97

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı.Diyelim ki şimdi ben yurt dışında açılmış pini gelmiş bir adsense aldım ben şimdi bu adsenseden Türkiye bankasına ödeme alamiyacakmıyım ? yoksa bir yolu varmıdır ?

payonner hesap açıp aalabilirsiniz die biliyorum hocam ama tam bi bilgim yok

daha önce benim de almam gereken durum olmuştu, alamazsın demişlerdi hala da öyledir bişey değiştiğini sanmıyorum

payonnerin sana veridgi i ban numarasi var onu vericen alican bu kadar kolay

youtube da adsenseye payoneer hesabi ekleme videolari var. onlari izleyerek yap

Alan atkadaşım var

Sent from my iPhone using Tapatalk

R10.nette youtube ya da google adsense kategorisinde bir arkadaş paylaşmıştı. Payoneer ile almıştı.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi ülke bilgileri ile açıldıysa (adres) sadece o ülkeye ait iban numarası ve banka seçebiliyorsun. Mesela,
Almanya adsensesine sadece Almanyada ki bankalar ile ödeme alabilirsin. Başka bir yolu yoktur.

Ancak arkadaşların bahsettiği gibi ABD ise payoneer hesabın size tahsis etmiş olduğu iban ile alabilirsin.

Hangi ülke bilgileri ile açıldıysa (adres) sadece o ülkeye ait iban numarası ve banka seçebiliyorsun. Mesela,
Almanya adsensesine sadece Almanyada ki bankalar ile ödeme alabilirsin. Başka bir yolu yoktur.

Ancak arkadaşların bahsettiği gibi ABD ise payoneer hesabın size tahsis etmiş olduğu iban ile alabilirsin.

bir arkadas ingiltere adsensesinden turkiye uzerine payonnerle almis hocam :confused: zaten payonner bize istediyimiz ulkenin iban'ni veriyor yani payonnerin verdiyi ibani vs. adsense banka bilgileri yerine yazarsak odeme payonner hesabimiza yatar ve boyle ala biliriz gibime geliyor

Son düzenleme:
yabancı vds uzerinden actım pini girdim turk banka ekledim gecen ay odeme aldım.

abd adsense ben denedim ödeme alamıyoruzsunuz ödeme almak için abd kimlik numarası isteniyor ben hesap açdım ama ödeme alamazsınız yazıyor kimlik bilgisi yüzünden

ama başka ülke denenebilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri