yurtdışı ödeme almak

purepower

Kayıtlı Üye
bubbles media çalışıyorum aylık 1k üzeri ödeme almaktayım. paypal kapandığı için webmoney ve banka ödemesi ile para almam gerekiyor webmoneyi çözemediğim için 2aydır banka ödemesi alıyorum para yurtdışından ve dolar olarak geldiği için 1000tl de 150-200tl arası kesinti oluyor buda çok fazla gerçekten. webmoneyi tam anlamıyla yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok iyi olur gerçekten. geçen paypal kapandığında baktığımda pek birşey anlamadım. webmoney de aylık para çekme limiti varmı ve çekilen para yurtdışından dolar olarakmı geliyor eğer dolar olarak geliyorsa webmoneyi boşa kullanmış olacağım. sizden istediğim webmoneye alışmam için yardımcı olmanız her ay 150tl aracı bankaya komisyon vereceğime 100lira size vereyim. bu arada enpara doviz hesabı kullanıyorum

youtube da video forumda anlatım ve skype da 1e1 destek var diye biliyorum? ki ben öyle kurmuştum

bubbles media çalışıyorum aylık 1k üzeri ödeme almaktayım. paypal kapandığı için webmoney ve banka ödemesi ile para almam gerekiyor webmoneyi çözemediğim için 2aydır banka ödemesi alıyorum para yurtdışından ve dolar olarak geldiği için 1000tl de 150-200tl arası kesinti oluyor buda çok fazla gerçekten. webmoneyi tam anlamıyla yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok iyi olur gerçekten. geçen paypal kapandığında baktığımda pek birşey anlamadım. webmoney de aylık para çekme limiti varmı ve çekilen para yurtdışından dolar olarakmı geliyor eğer dolar olarak geliyorsa webmoneyi boşa kullanmış olacağım. sizden istediğim webmoneye alışmam için yardımcı olmanız her ay 150tl aracı bankaya komisyon vereceğime 100lira size vereyim. bu arada enpara doviz hesabı kullanıyorum

bubbles media nedir abicim ? bu sey neyse ondan nasil para kazanıyosunuz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri