Yurtdışında yaşıyorum istediğiniz videoyu çekebilirim

kayipsans

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar avrupada üniversite öğrencisiyim,

harçlığımı çıkartmak adına yabancılar ile ilgili istediğiniz videoları uygun fiyata çekebilirim hem gerçektende ihtiyacım var.

çekimlerin kalitesi amatörce olacaktır, tabiki sarsılmalara vs çok dikkat edilecek ses kalitesi özenle seçilecektir.
Sadece baştan bilmenizi istedim elimde prof makineler olsa çok daha iyi olacaktır ama yinede arkadaşımın iphone 6 sı iş görür diye düşünüyorum.

Çekebileceğim videolar ;

Fazla uzun olmayan,
Yabancıları rahatsız etmeyecek,
Avrupa kültürüne yakışır,
Bir Türk olarak kaliteli işler olmalı.

İnsanlar rahat arkadaşlar istediğiniz soruları vs yada sizin bi fikriniz varsa sizin için sorabilir ya da Seni seviyor tarzı videolar yaptırabilirim.

Lütfen pm ile ne istediğinizi açık bi şekilde gönderirseniz anlaşıp yapabiliriz.

Bu arada prodüksüyon olarakda Mix Master Aranjman bilgilerim olduğu için fon müziği gibi şeylerde hiç bir şekilde sıkıntı çekmeden sizin için yapabilirim.

Video editide halledebilirim.

Bunları nerelerde kullanacaksınız ?

Bunları youtube kanalınıza özgün video,

Sevdiğiniz kişiye ailenize eşinize dostunuza süpriz yapabilirsiniz

Bu arada ingilizcemde hiç bir problem yoktur.

Bulunduğum ülke: macaristan

bu arada buradan gercek simkart temin edebilir yada 4 tane onaylama hakkı satabilirim.

Son düzenleme:
alıcıların işin kalitesini görmesi açısından herhangi bir soruyu 10 kişiye sorup videosunu konuya eklerseniz. daha rahat sipariş alabilirsiniz.

Deneme amaçlı 10 kişiye Osmanlı Devleti hakkında ne düşünüyorlar ya da biliyorlar mı sorar mısınız?

bende ingilteredeyim bende çekmek istiyorumda biraz daha ingilizcemi geliştirmeye bakıyorum yada burda bir türk iyi ingilizcesi olan biriyle ortak çalışırım prof kamerayı ben alırım ben çekerim o sorar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri