kayipsans
Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar avrupada üniversite öğrencisiyim,
harçlığımı çıkartmak adına yabancılar ile ilgili istediğiniz videoları uygun fiyata çekebilirim hem gerçektende ihtiyacım var.
çekimlerin kalitesi amatörce olacaktır, tabiki sarsılmalara vs çok dikkat edilecek ses kalitesi özenle seçilecektir.
Sadece baştan bilmenizi istedim elimde prof makineler olsa çok daha iyi olacaktır ama yinede arkadaşımın iphone 6 sı iş görür diye düşünüyorum.
Çekebileceğim videolar ;
Fazla uzun olmayan,
Yabancıları rahatsız etmeyecek,
Avrupa kültürüne yakışır,
Bir Türk olarak kaliteli işler olmalı.
İnsanlar rahat arkadaşlar istediğiniz soruları vs yada sizin bi fikriniz varsa sizin için sorabilir ya da Seni seviyor tarzı videolar yaptırabilirim.
Lütfen pm ile ne istediğinizi açık bi şekilde gönderirseniz anlaşıp yapabiliriz.
Bu arada prodüksüyon olarakda Mix Master Aranjman bilgilerim olduğu için fon müziği gibi şeylerde hiç bir şekilde sıkıntı çekmeden sizin için yapabilirim.
Video editide halledebilirim.
Bunları nerelerde kullanacaksınız ?
Bunları youtube kanalınıza özgün video,
Sevdiğiniz kişiye ailenize eşinize dostunuza süpriz yapabilirsiniz
Bu arada ingilizcemde hiç bir problem yoktur.
Bulunduğum ülke: macaristan
bu arada buradan gercek simkart temin edebilir yada 4 tane onaylama hakkı satabilirim.
harçlığımı çıkartmak adına yabancılar ile ilgili istediğiniz videoları uygun fiyata çekebilirim hem gerçektende ihtiyacım var.
çekimlerin kalitesi amatörce olacaktır, tabiki sarsılmalara vs çok dikkat edilecek ses kalitesi özenle seçilecektir.
Sadece baştan bilmenizi istedim elimde prof makineler olsa çok daha iyi olacaktır ama yinede arkadaşımın iphone 6 sı iş görür diye düşünüyorum.
Çekebileceğim videolar ;
Fazla uzun olmayan,
Yabancıları rahatsız etmeyecek,
Avrupa kültürüne yakışır,
Bir Türk olarak kaliteli işler olmalı.
İnsanlar rahat arkadaşlar istediğiniz soruları vs yada sizin bi fikriniz varsa sizin için sorabilir ya da Seni seviyor tarzı videolar yaptırabilirim.
Lütfen pm ile ne istediğinizi açık bi şekilde gönderirseniz anlaşıp yapabiliriz.
Bu arada prodüksüyon olarakda Mix Master Aranjman bilgilerim olduğu için fon müziği gibi şeylerde hiç bir şekilde sıkıntı çekmeden sizin için yapabilirim.
Video editide halledebilirim.
Bunları nerelerde kullanacaksınız ?
Bunları youtube kanalınıza özgün video,
Sevdiğiniz kişiye ailenize eşinize dostunuza süpriz yapabilirsiniz
Bu arada ingilizcemde hiç bir problem yoktur.
Bulunduğum ülke: macaristan
bu arada buradan gercek simkart temin edebilir yada 4 tane onaylama hakkı satabilirim.
Son düzenleme: