[MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
Konu çözüme kavuştu kilitlenebilir
Konu çözüme kavuştu kilitlenebilir
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim demek istediğimi anladın demi hocam.. yani şöyle ben aynı anda sisteme 10 tane kanal ekledim ve bu 10 kanala 300 er tane video yükleme talimatı verdim.. aynı anda hepsine yavaş yavaş yükleme yaptırsam sorun olmaz demi? (mailler eski yıllara ait ve sağlam sadece sistemsel olarak sorun teşkil eder mi onu merak ediyorum) token alırken IP değiştirmek de işime gelmiyor ama mecbur değiştiririm.. çünkü fiber internet kullandığım için modemi resetliyorum bazen kafayı yiyor geri gelmiyorher tokenda ip değiştiririm ve 25 kanala yükleme yaptıgım günler oldu hiçbir sorun olmadı kapanmalar birazda temiz ip temiz çerez ile ilgili hocam bot mükemmel![]()
dedigini anladim hocam bi deneme yapmani tavsiye ederim 5-6 tane yeni actigin mail ile eger kapanirsa bana pm atbenim demek istediğimi anladın demi hocam.. yani şöyle ben aynı anda sisteme 10 tane kanal ekledim ve bu 10 kanala 300 er tane video yükleme talimatı verdim.. aynı anda hepsine yavaş yavaş yükleme yaptırsam sorun olmaz demi? (mailler eski yıllara ait ve sağlam sadece sistemsel olarak sorun teşkil eder mi onu merak ediyorum) token alırken IP değiştirmek de işime gelmiyor ama mecbur değiştiririm.. çünkü fiber internet kullandığım için modemi resetliyorum bazen kafayı yiyor geri gelmiyor![]()
IP res atmadan token alıp deneme olayını diyorsun değil mi hocam?dedigini anladim hocam bi deneme yapmani tavsiye ederim 5-6 tane yeni actigin mail ile eger kapanirsa bana pm at
IP res atmadan token alıp deneme olayını diyorsun değil mi hocam?
sağolasın hocam başını ağrıttımip değiştirerek her tokenda 5-6 yeni maille bi dene hocam kapanırsa skype ekle kendi maillerimle deneme yapalım gerekirse aynı kanalı kopyalayıp 2-3 gün bekleyelim kapanma durumuna bakalım sonra istediğiniz kadar kanal bağlarsınız deneme yanılma![]()
Arkadaşlar merhaba.. tekrar konu açmamak adına ben de buradan bir soru sorayım..
Aynı anda 10 tane kanala yükleme talimatı versem sorun olur mu ? yoksa tek tek yüklemek daha mı faydalı? botun sistemi nasıl?
Birde kanala token alırken ip değiştirmeli miyiz? ben 2.kanala alırken değiştirmedim ama değiştireyim mi bundan sonra? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.. [MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] [MENTION=12793]turanakca[/MENTION]
sizi bot hk bilgi alırken görmek genelde karşıydınız hocam ama yutup bot şuanda çok iyi gidiyor tavsiye ederimIP res atmadan token alıp deneme olayını diyorsun değil mi hocam?
hocam haklısın.. ytpro kullanıyordum ancak bot sahibi 1 aydır yok bot fire vermeye başladı video ortası yapmıyordu onu imacrosla hallediyordum şimdi yüklemeye yapmamaya başladı.. en iyi bot aslında ytpro ama işte sahip çıkılmıyor bota yazık oluyor botasizi bot hk bilgi alırken görmek genelde karşıydınız hocam ama yutup bot şuanda çok iyi gidiyor tavsiye ederim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.