YUTUP.ORG - Otomatik Youtube İndir/İşle/Yükle Sistemi | Gelişmiş Video Arama Botları | Aylık : 10 TL

• Kullanıcı Hayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayko

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

yutup.org yazılım hakkında kısaca bahsetmek gerekirse sistem youtube.com hesaplarınız için kendi sunucularını kullanarak video yüklemeye yarıyor.

Bu videoları bulabilmeniz için alt kısımda yer alan listedeki bütün video kaynaklarını kullanmanıza olanak sağlıyor.

Botun herhangi bir noktasında anlık, saatlik, günlük çekim limiti bulunmamaktadır.

Fakat videolar anlık olarak hesabınıza yüklenmiyor. Yani siz video arayarak 100 tane video mu eklediniz, sistem bunu kanalınızı eklerken belirttiğiniz özelliklere göre işliyor, düzenliyor, logo ekliyor, ses ayarını yapıyor ve her dakika belirli sayıda videoyu kanalınıza ekliyor. Bunu yapmamızda öncelikli neden sunucu yoğunluğunu her hesap için eşit dağıtmak ve kanalınıza anlık yüklenmeyi engelleyerek spam ihtimalini bir nebze olsa da düşürmek. Tabi sisteme video eklendikten sonra sizin yapmanız gereken tek şey beklemek. Bu esnada başka bir işiniz mi var ? Kapatın bilgisayarınızı gidin, halledin biz sizin videolarınız yükleriz ;)

----------------------------------------------------

~ Kısaca Özellikleri ~

# Özgünleştirme sistemi. Otomasyon ve video arama alanlarında olan bu özellik sayesinde videolarınızı yüklemeden özgünleştirerek youtube hesaplarınıza yükleyebiliyorsunuz.

# Otomatik olarak kanal taraması yapabiliyorsunuz. İsterseniz karşı kanaldaki 1.000 videoya kadar olan kısmı hemen çektiriyor istersenizde karşı kanalı listenize ekleyip otomatik olarak eklenen videoları anında hesabınıza ekletebiliyorsunuz.

# Indirme linkini veren sitelerden, bu linki yazarak direk sunucu üzerinden işlem yapabiliyorsunuz.

# Translate özelliği ile içeriklerinizi belirtmiş olduğunuz dillere otomatik çevirebiliyorsunuz.

yeni.png
Otomatik ping özelliği ile videolarınızı 65 den fazla servise otomatik olarak pingletebiliyorsunuz.

# Videolara watermark ( logo ) ekleyebiliyorsunuz.

# Videoların sonuna 5 saniye intro ( metin ) ekleyebiliyorsunuz.

# Videolardaki sesi azaltıp ( %75 - %50 - %25 ) veya tamamen kısabiliyorsunuz.

# Kanallarınız için günlük yükleme limiti belirleyebiliyorsunuz.

# Videoları başından veya sonundan istediğiniz süre kadar kesebiliyorsunuz.

# Yüklemiş olduğunuz videoları Blogger hesaplarınızda ki sitelere ekleyebiliyorsunuz.

# Kara liste sayesinde, yüklemek istemediğiniz kelimeleri belirliyorsunuz video arama veye otomatik yükleme esnasında bu kelimeler ile eşleşen içerik geldiğinde sistem o içeriği hesabınıza yüklemiyor.

# Ücretli hesaplarda 5 video yükleme kanalı ve 5 otomatik video çekme kanal limiti bulunmaktadır.
(+2 TL karşılığında arttırılabilir)

---------------------------------------------------

~ Tanıtım Videosu ~

YUTUP.ORG İlk Tanıtım Videosu - YouTube

~ Mevcut Arama Botları ~

# youtube.com
# facebook.com
# dailymotion.com
# vimeo.com
# izlesene.com
# timsah.com
# mynet.com
# siz.net
# hurriyet.com.tr
# haberturk.com
# ensonhaber.com
# haber7.com
yeni.png
haberler.com
# uzmantv.com
# vidivodo.com
yeni.png
fragman-tr.com
# metacafe.com
# liveleak.com
# break.com
# reuters.com
# videoizle.co
# funnyvinevideos.com
# vinescope.com
# vine-videos.com
# vineo.me

Satın almak isteyenler için aylık fiyat : 10 TL
Sistemi denemek isteyen arkadaşlar için 1 saatlik deneme hesabı sağlayabilirim.

~ İletişim ~

# Mail : [email protected]
# Skype : yutuporg

~ Ödeme Yöntemleri ~

# İşbank - Enpara
# Paypal
+ ¹ ᵀᴸ

Şurası şöyle olsun, buda olsaydı alırdım dediğiniz özellikler varsa çekinmeden söyleyin ki bende elimden geleni yapayim.

Görüşleriniz benim için önemlidir. Sistemimi olumlu-olumsuz yönden eleştirirseniz, memnun olurum.

Cevap: YUTUP.ORG - Otomatik Youtube İndir - Yükle Sistemi

Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun, deneme hesabı alabilir miyim ?

Hayırlı satışlar.

Bende denemek isterim.

güzel bi sisteme benziyor denemek isterim

Deneme Hesap'dan İstiyorum Hocam. Sistem VDS Üzerinemi Kurulu Hızlı Upload Ediyormu ?

ya bu tip şeyler ban yemıyomu adsense felan kalıcı? tırsıyorum aslında girecem bu tip şeylere ama kalıcı sıkıntılardan tırsıyorum

ya bu tip şeyler ban yemıyomu adsense felan kalıcı? tırsıyorum aslında girecem bu tip şeylere ama kalıcı sıkıntılardan tırsıyorum

Aktif olarak satışta buna benzer 2-3 yazılım daha var birinden birinde sorun olsa elbet sizde okumuş olurdunuz.

Deneme Hesap'dan İstiyorum Hocam. Sistem VDS Üzerinemi Kurulu Hızlı Upload Ediyormu ?

VDS değil dedicated üzerinde kurulu sistem. Hız konusunda iddiamız yok ama 700mb videoyu 15-20sn arasında yüklediğini görüyorum kontrol ederken.

güzel bi sisteme benziyor denemek isterim

Hayırlı satışlar.

Bende denemek isterim.

Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun, deneme hesabı alabilir miyim ?

Özel mesajlar gönderildi.

deneme hesabi ala bilirmiyim? spam tehlikesi var mi?

deneme alabilirmiyim.

deneme hesabı alabilirmiyim.

Denem hesabı lütfen. Aradığım yazılım olabilir.

deneme hesabı alabilirmiyim.

deneme hesabı alabilir miyim ? umarım beklediğim gibi çıkar ya yıllık abone olurum valla :D

deneme hesabı alabilir miyim. Yalnız hız önemli değilde aşırı yüklenmeye dayanabilecek mi asıl merak ettiğim bu :)

---------- Mesaj saat 17:15:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:56:47 civarında gönderildi. ----------

Bekliyorum deneyip almak istiyorum.

ref varmı

Merhaba arkadaşlar,

Yazılım hakkında kısaca bahsetmek gerekirse sistem youtube.com da bulunan kanalları otomatik olarak sizin hesabınıza yüklüyor. Tek yapmanız gereken kanalın adını sisteme girmek.

Bundan sonrasını sistem otomatik olarak kanalı tarıyor.

Önce kanal geçmişindeki yer alan videoları tarıyor, daha sonrada periyodik olarak -saatte 1 defa- güncel içeriği tarayıp otomatik olarak sistemdeki kayıtlı youtube kanallarınıza yükleme yapıyor.

Bunun yanı sıra kelime girerek arama yaparak sisteme video ekleyebileceğiniz bot da mevcut. Bu kısımda da sadece kelimeyi girerek, istediğiniz düzenlemeleri yaparak videoları kendi kanallarınıza ekleyebiliyorsunuz.

Videolar anlık olarak hesabınıza yüklenmiyor bunu da belirteyim. Bazı durumlarda youtube anlık olarak kuyruk limiti koyuyor bu tarz bir sorunla karşılaşmamak adına sistem her dakika belirlenen sayıda videoyu hesabınıza yüklüyor.

Yani anlık hiçbir işlem yapılmıyor her şey cronjob ile otomatik olarak gerçekleşiyor.

~ Kısaca Özellikleri ~

# Otomatik olarak kanal taraması yapabiliyor.

# Videolara watermark ( logo ) ekleyebiliyor.

# Videolardaki sesi azaltıp ( %75 - %50 - %25 ) veya tamamen kısabiliyor.

# Kanallarınız için günlük yükleme limiti belirleyebiliyorsunuz.

# Videoları başından veya sonundan istediğiniz süre kadar kesebiliyorsunuz.

Satın almak isteyenler için aylık fiyat : 10 :tl
Sistemi denemek isteyen arkadaşlar için 1 saatlik deneme hesabı sağlayabilirim.

~ İletişim ~

# Mail : [email protected]
# Skype : yutuporg

Şurası şöyle olsun, buda olsaydı alırdım dediğiniz özellikler varsa çekinmeden söyleyin ki bende elimden gelini yapayim.

Görüşleriniz benim için önemlidir. Sistemimi olumlu-olumsuz yönden eleştirirseniz, memnun olurum.

Hocam Öncelikle Hayırlı Olsun, açıklama etiket kısmında durum nasıl onlarıda kopyalıyormu yoksa sadece başlıkmı?

hocam deneme hesabı rica ediyim.

Kullanan Arkadaşlar Varsa bilgilendirme yapabilirlermi acaba?

Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun, böyle bir yazılımı gerçekten arıyordum acaba detaylı pm alabilirmiyim sistemde kaç tane ip adresi vs olduğuna dair falan

hocam bende deneyebilir miyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri