@Yuztb den Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

senss17

Kayıtlı Üye
Şikayetçi : [MENTION=29276]senss17[/MENTION]http://www.ytpara.com/25565/kara62burk.html
Şikayet edilen üye: [MENTION=44601]YuzTB[/MENTION]

Tanıklar: [MENTION=21030]mm1650[/MENTION] , [MENTION=48200]OsC@R[/MENTION]

Olay: Arkadaşın kendisinden 21 Şubat 2016 Pazar günü bir web adsense satın alınmıştır ve parası ödenmiştir. Satın alınan adsenseye benim emailimi yönetici olarak davet etmiştir. Ben adsenseye herhangi bir web sitesi eklemeden adsense 4-5 saat sonra kapanmıştır. Anlaşma gereği yeni bir adsense açacak 20 gün içinde pin gelme garantisi ile içinde ki aynı miktarı yapıp bana verecekti. Geldi geliyor derken kendisi hep bahaneler uydurmuştur. En sonunda bana 18 martta pini yola çıktı diye bir resim yolladı. Kendisi ile Cuma günü son kere aranmış adsenseyi verip vermeyeceği sorulmuştur. vereceğim dedi bende içinde 300 TL eksik olmasına rağmen kabul ettim. Fakat arkadaş hala adsenseyi vermedi ve bana yurt dışındayım gece atacağım diye bahaneler uyduruyor. Kendisinden İlk anlaşmadaki şartları yerine getirmesini ya da ödediğim paramı iade etmesini istiyorum. Gereğini yaparsanız sevinirim... [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]
Kanıtlar:

Yapılan Anlaşma: Screenshot by Lightshot

Adsense banlanma saati: Screenshot by Lightshot

Konuşma: Screenshot by Lightshot

Konuşma: Screenshot by Lightshot

Merhaba.
Şu anda yurt dışında olduğum için açıklama yapamıyorum, Akşam 10 gibi tam olarak net başında olacağım o zaman gerekli açıklamalar yapılacaktır.

Merhaba.
Öncelikle pardon ama tanık nedir onu anlamadım ve hiçte ilgimi çekmiyor açıkcası. Benim kişiye hesabı sattığım doğrudur ve hesabı aldıktan sonra benden çıktığında ne gibi işlemler yapıldığını bilmediğimden banlandığını bende konu sahibide bilmektedir.

Normal koşullarda hesap benden çıktıkdan sonra benimle bir alakası kalmamıştır. Ben yinede hiç kimseyi mağdur etmediğim ve ortada bırakmadığım için, telafi edeceğimi ve kendisine yeni bir hesap vereceğimi söyledim.

Normal koşullarda evet cuma günü gece hesabı teslim etmem gerekti ve yurt dışına çıktığım ve gittiğim ülkee yaşadığım sorunlardan dolayı teslim edemedim.

2 gündür Rusya sınır kapısında bekletiliyorum ve Türkiye ile Rusya arasında ki sorun yüzüne burada 2 gündür çektiğim rezaleti ve eziyeti bir ben birde Allah bilir. Dün gece 3 civarında artık oluşan son olaylardan sonra ve konsolosluğun yardımıyla zorla da olsa ülkeye giriş yapabildim ve net başına geçebildim.
Bu durumda ortağınızın yazdıklarını zar zorda olsa görebiliyorum ama cevap yazamıyorum.

2 gündür Rusya'da sınır kapısında bekletildiğim içinde teslim edemedim.
Sorun bu kadar açık ve nettir. Hayır Rusya'da bekletilmediğime inanmayanlar varsa onlarıda çok rahatlıkla kanıtlayabilirim.

Not: Alış veriş yaptığım kişi ile ilk baştaki anlaşmam neyse sonuna kadar o geçerlidir ve kendisiyle Skype üzerinden konuşuyoruz zaten. Eğer ki online olup yazdıklarımı gördükten sonra konunun gidişatı belli olacaktır.

Herkese iyi forumlar.

Merhaba.

Tanık nedir ? Olayını başından sonuna kadar bizzat görmüş ve nasıl şekilde ilerlediğini bilen ortağım ve aynı iş yerinde çalıştığım arkadaşımdır. Evet hesabı sattın ama hesap sizden çıkmadı anlaşmada da açıkça görülmekte. Ayrıca forum kuralları gereği 5 gün içinde yaşanan para kazanma veya kapanmada parasını geri alma hakkına sahiptir. Bu konuyu telefonda konuştuk ve bana dediklerinizi hatırlayın lütfen. Cuma gününe kadar bir çok kez kendisi ile irtibat kurdum fakat hep müsait değilim aile ortamındayım diye defalarca beni oyalamıştır.
Cuma günü vereceğim deyip vermemesi beni çileden çıkarmış ve konu açtım. Ayrıca Rusya'da başına gelenler için üzüldüm. Kendisi Skype de benden hesabı kendi emaili ile beraber vermek için 1-2 gün müsaade istemiş. Bende kendisine ilk anlaşmamızdaki şartları yerine getirmek koşulu ile ( bugun 1. gün olarak ) müsaade ettim. Gelişmeleri konun altından yazmaya devam edeceğim. Bilginize...

Herkese iyi forumlar.

Son mesajdan sonra arkadaş online olmuş ama tenezzul edip konuya yazmamış [MENTION=44601]YuzTB[/MENTION]; sınırsız banlanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri