Zaman Farkı Kazanç Dağılımı

Var kitle tutma oranı çok önemli ama 8-9 dakika yapmışken 10 dakikayı bulmaya bak o çok daha iyi kazanç sağlıyor

10dk lık video da 2.dk dan sonra videoyu kapatıyorlarsa
2dk lık videodan farkı olmaz...

fark illaki vardır yok demek yanlış olur.
2 dk lık videonun tamamı izlense 2 dk izlenmiş olur, 8 dk lık videonun yarısı izlense 4 dk izlenmiş olur.

normalde kazançlar 7-8. dakikadan sonra güzel oluyor. 1 saatlik bile olsa video en az 7-8 dakka izletesinki kazancın iyi olsun. video en az 10 + olmalı ki 7. dakkada reklamı izlet. en baştaki reklam çöp reklamdır. fazla kazanç sağlamaz.yani video en az 10 dakka ve reklam arası 7. dakkadan sonra olmalıdır.

[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION] videoda kalma süresi kazança etkisi vardır hocam.

[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION] videoda kalma süresi kazança etkisi vardır hocam.
Hocam size pm atamıyorum Tapatalk ta sıkıntı oldu skype atarmsın

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece reklam arası olarak düşünmeyin.
Kısa videolarda reklam çıkma olasılığı daha az oluyor genelde. Kisadan kastım 1 2 dk lık ve daha az videolar. 2 dk lık ve 4 dk lık arasında bile izlenme yuzdelerinin kategori ve izlenen ülkelerin aynı olduğunu varsayıyorum kazanç farkı vardır.

Reklam kalitesinde fark oluyor cok fazla reklam koymak reklam kalitesini dusurur tabi 10 dk ustu icin konusuyorum. Tabi bu ozgun kanallar icin gecerli.

!!! mobildeyim !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri