" https://www.ytpara.com/sikayetim-var/135608-yildirimhiko97-adli-kullanicidan-sikayetciyim.html "
merhabalar
öncelikle https://www.ytpara.com/normal-kanal...-oyun-kanali-pk-katil-acik-organik-ozgun.html
linkinde satışını yaptığımın kanalıma gelen anamatam adlı kullanıcının
önceden dolandırıcılıktan banlanan bir şerefsiz olduğunu keşfettim
1- satış konumda skypedan ekleşmek istedi
2- profil sahibini son ziyaret edenler(kendisini ziyaret etmiş mal)
3- skype hesabının kullanıcı adına ve banlanan kişinin iletişim bilgilerindeki skype adresine bakabilirsiniz
4- skypedan whatsappa geçtik
kanalı kesin almak istediğini , ytpara adminlerinden birisinin aracı olabileceğini filan söyledi mNote diye birisini söylemişti tanımadığımı vs söyledim
üyeliğinin neden onaylı olmadığını sorduğumda azerbaycanda olduğunu vsvs söyleyip bir ton bahane uydurdu
perşembe günü konuşmaya başladık kanalı cuma günü hmen almak istediğini söyledi
kendimi güvendirme amaçlı ne yaptıysam ne kadar dil döktüysem bir türlü güvendiremedim üstüne üstlük kişisel mail adresimi güvence amaçlı kendisine istedi sebebide kimse kimseye 7-8bin tl yollayıp kanalın gelmesini beklemezmiş
benim mail adresimde e-devletimden kredi kartlarıma kadar her şeyim var bir mal sensin değil mi hikooooooooooooooooo
birde ytparadaki konumu upladım diye bana etmediği laf kalmadı lan kapora almadım bir şey etmedim ne tip bir malsın sen hikoooooooooo ah hiko ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bana olan güvensizliğini sebebini anlayamayıp gönül koymuştum bir kaç şey yazıp gönlünü alayım içi rahat olun filan dedimde görüldü attı zaten daha sonrasında dolandırıcı olduğunu fark edip bir güzel sövdüm hala tık yok
bu arkadaşın skype adresine ve telefon numarasına dikkat edin
perşembe akşamından beri aptal aptal şeyler yazıp beni mallaştırmaya çalıştı ama anadolu çocuğu yer mi
skype adını google'a yazdığım gibi ilk baştaki konuya ulaştım ve dolandırıcılıktan banlandığını fark ettim
adminler dilerse whatsapp konuşmalarının devamınıda atabilirim
+ olarak mNote adlı adminin aracı olacağını söyledi bu gerçek mi değil mi bilmiyorum o konuya değinmek istemiyorum öyle bir admin varsa kendisine iftira vb şeylerde atmış gibi olmayayım tek isteğim bu o.... çocuğunu forumdan tekrardan banlayabilir misiniz acaba?
merhabalar
öncelikle https://www.ytpara.com/normal-kanal...-oyun-kanali-pk-katil-acik-organik-ozgun.html
linkinde satışını yaptığımın kanalıma gelen anamatam adlı kullanıcının
önceden dolandırıcılıktan banlanan bir şerefsiz olduğunu keşfettim
1- satış konumda skypedan ekleşmek istedi
2- profil sahibini son ziyaret edenler(kendisini ziyaret etmiş mal)
3- skype hesabının kullanıcı adına ve banlanan kişinin iletişim bilgilerindeki skype adresine bakabilirsiniz
4- skypedan whatsappa geçtik
üyeliğinin neden onaylı olmadığını sorduğumda azerbaycanda olduğunu vsvs söyleyip bir ton bahane uydurdu
perşembe günü konuşmaya başladık kanalı cuma günü hmen almak istediğini söyledi
kendimi güvendirme amaçlı ne yaptıysam ne kadar dil döktüysem bir türlü güvendiremedim üstüne üstlük kişisel mail adresimi güvence amaçlı kendisine istedi sebebide kimse kimseye 7-8bin tl yollayıp kanalın gelmesini beklemezmiş
birde ytparadaki konumu upladım diye bana etmediği laf kalmadı lan kapora almadım bir şey etmedim ne tip bir malsın sen hikoooooooooo ah hiko ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bana olan güvensizliğini sebebini anlayamayıp gönül koymuştum bir kaç şey yazıp gönlünü alayım içi rahat olun filan dedimde görüldü attı zaten daha sonrasında dolandırıcı olduğunu fark edip bir güzel sövdüm hala tık yok
perşembe akşamından beri aptal aptal şeyler yazıp beni mallaştırmaya çalıştı ama anadolu çocuğu yer mi
adminler dilerse whatsapp konuşmalarının devamınıda atabilirim
+ olarak mNote adlı adminin aracı olacağını söyledi bu gerçek mi değil mi bilmiyorum o konuya değinmek istemiyorum öyle bir admin varsa kendisine iftira vb şeylerde atmış gibi olmayayım tek isteğim bu o.... çocuğunu forumdan tekrardan banlayabilir misiniz acaba?