Zamanında Humanistim diyen şimdi olmuş Cellat

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F

fth

Guest
Bırakın abi bu işlleri.. En yakın zamanda bırakın.. Koray denen şahıs sana diyorum yazıklar olsun seni tanıdığıma. Serkanyt nin biraz yolundan yürüde Ülkeci ol Ülkeni Sev. Senin için insancıl derdim ama bu yapılanca hay hoy çekiyosan senden anca Türkiyeyi kalleşçe gemileriyle vuran İsrail tohumu olur bilader..

Son düzenleme:
[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] denen şahıs bu yorumlarıda ortada daha başka bir şey demicem.. sinirlerim bozuldu.. Konu kilitlenmiş bide..

son konuda yazsammı yazmasammı demiştim ulan ver cevabı nolcak dedim ve cevabını vermiştim. İyi ki vermişim, ne oldugu ortaya çıkmış demek.

size ters görüşlü olan insanlara forum platformu üzerinden konu açarak laf atamazsınız hocam hain de olsa yani bu forumu ilgilendiren bir şey değil ki varsa bir şey forum yetkilileri ilgilenir zaten veya kanıtınız falan varsa gidin karakola öyle bir durum da varsa kolay gelsin..

Irk ayırmayıp insanı insan olduğu için sevip saygı gösterseniz bu yazdıklarınızdan utanırsınız. Ama deveye hendek atlatmak kolay cahile laf anlatmak zor mirim.
Edit: Ülkemi çok seviyorum. Ama bunu size açıklamak zorunda değilim. Ülkemin insanını da seviyorum diğer ırklardan olan insanları da. Zaten bu tür insanlar laf anlatamadıkları için hep kötü olurlar :)

Son düzenleme:
Geçenlerde [MENTION=47289]Sevval29[/MENTION] adlı arkadas birilerine satastıgı için banlanmıstı eğer burası adil bir forumda bu arkadasın da banlanması lazım ya da sevval29 un banının açılması lazım.

benim bu konuyla ilgili açıklamam kilitlenmiş olanla ilgili:

bir gurubun 15-20 tane kişinin yaptığı şeyi tüm kıtaya yaymak ne garip bir şeydir hocam? Türkiye'dede bunlar veya bunlardan daha kötüleri var ama tüm Türkiye öyle mi oluyor sizin pencerenizden baktığımız da biz bunlardan daha beteriz dışarıdan biri bizdeki insanlıktan çıkmışları görse. Örnek olarak Japonya'yı birbirine kattık o zaman Japonlar Türkler için barbarlar diyebilirler insanlıktan çıkmışlar diye:

Japonya'da Oy Kullanan Türk Seçmenler Arasında Kavga: 2'si Polis 12 Yaralı

hepsi Türk bunların. Resmiyette yani. T.C olarak gözüküyorlar. 500 kişi var orada o zaman Türkler yani biz çok kötüyüz sizin pencereden. Öte yandan bu olaydan sonra Japonya tarafından gelen açıklama böyle bir şey beklemediğimiz için tedbir almadık. Eğer böyle bir şey bekleseydik buna göre hazırlanıp olayın bu şekilde büyümesine izin vermezdik şeklinde oldu. Adamlar ne bilsin Türkler'in inanılmaz garip insanlar olduklarını. [MENTION=32063]Sahin01[/MENTION] katılıyorum.

Konuyu açan kişinin sınırsız banlanması gerekli kimseye hakaret etme hakkı yok.

Ee yöneticiler gelmiyor mu banlar ?
Kanıt olmadan ithamda bulunmak. İftira. Kendi meselesi için konu açmak. Ne ararsanız var ?

Geçenlerde @Sevval29 adlı arkadas birilerine satastıgı için banlanmıstı eğer burası adil bir forumda bu arkadasın da banlanması lazım ya da sevval29 un banının açılması lazım.

Ben de diyorum bu adam nerde demek ki banlanmış forum karıştı iyice hep siyaset diyecek bir laf yok.

benim bu konuyla ilgili açıklamam kilitlenmiş olanla ilgili:

bir gurubun 15-20 tane kişinin yaptığı şeyi tüm kıtaya yaymak ne garip bir şeydir hocam? Türkiye'dede bunlar veya bunlardan daha kötüleri var ama tüm Türkiye öyle mi oluyor sizin pencerenizden baktığımız da biz bunlardan daha beteriz dışarıdan biri bizdeki insanlıktan çıkmışları görse. Örnek olarak Japonya'yı birbirine kattık o zaman Japonlar Türkler için barbarlar diyebilirler insanlıktan çıkmışlar diye:

Japonya'da Oy Kullanan Türk Seçmenler Arasında Kavga: 2'si Polis 12 Yaralı

hepsi Türk bunların. Resmiyette yani. T.C olarak gözüküyorlar. 500 kişi var orada o zaman Türkler yani biz çok kötüyüz sizin pencereden. Öte yandan bu olaydan sonra Japonya tarafından gelen açıklama böyle bir şey beklemediğimiz için tedbir almadık. Eğer böyle bir şey bekleseydik buna göre hazırlanıp olayın bu şekilde büyümesine izin vermezdik şeklinde oldu. Adamlar ne bilsin Türkler'in inanılmaz garip insanlar olduklarını. [MENTION=32063]Sahin01[/MENTION] katılıyorum.
Yanlış haber yalan haber. KÜRT-KÜRT kavgası değildi orada ki olaylar. PKK sevici itlerin yaptığı bir şey. Bilinçli olarak KÜRT-KÜRT deniyor. Algı yapıyorlar.

Yanlış haber yalan haber. KÜRT-KÜRT kavgası değildi orada ki olaylar. PKK sevici itlerin yaptığı bir şey. Bilinçli olarak KÜRT-KÜRT deniyor. Algı yapıyorlar.

hepsi Türk olarak geçiyor oradakilerin resmiyette hepsi T.C Japonya ne bilecek bizim lazımızı kürdümüzü PKK'mızı çerkezimizi Japonya'ya göre onların hepsi Türk vede T.C'yi temsil ediyorlar. Sen biliyor musun Japonya'nın semtlerini kökenlerini?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri