Zararına Aktif Futbolcu Fan Sayfası

Milesrebel

Kayıtlı Üye
Umarım doğru yere konuyu açmışımdır, yanlışsa ricam doğru yere taşınmasıdır.

Facebook Sayfanızın linki : (pm ile verilebilir)
Facebook Sayfanızın içeriği : Futbolcu Fan Sayfası
Sayfanızın Üye Sayısı : 9.300
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : Dün alındığı için takip edilmedi.
Sayfanın Yaş Ortalaması: 18-24
Sayfada Birleştirilme Yapıldı mı: Hayır
Açık Artırım Başlangıç Fiyatı : 50 TL
Minimum Artış : 5 TL
Hemen Al : 70 TL
Bitiş Süresi : Son tekliften 24 saat sonra
Ödeme Şekli : Yapı Kredi
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Sayfayı 2 gün önce satın aldım. Fakat gece youtube botuma girdiğim zaman bitmesine 1-2 gün kaldığını fark ettim. Bot, uploadere ödenen para ve çeşitli harcamaları hesaba katınca satmaya karar verdim. Aşağıya ödeme kanıtını ekledim. 2 gün öce bu sayfayı 80 TL'ye satın aldım ama sonradan çıkan ödemeler için zararına satıyorum. Hemen Al fiyatını kullanarakda alsanız zararına bir satış oluyor. SAYFA FULL ORGANİKTİR.

AUNNxo8.png

Sayfanın aktifliğini görmeniz açısından eklenmiş resimler :
T0XsFlr.png

JWiUYGT.png

EN SON ATILAN PAYLAŞIM
3jxNA5j.png

Son düzenleme:
Sayfanın üye grafiğini koyman gerekli üyeler organik mi değil mi bu da çok önemli bir şey bunları belirtmen gerekli.

Sayfanın üye grafiğini koyman gerekli üyeler organik mi değil mi bu da çok önemli bir şey bunları belirtmen gerekli.

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim hocam. Sayfam full organiktir bunu konuya ekledim uyarıların sonrasında. Üye grafiğini pm isteyenlere göndereceğim için eklemedim, skype yollayıp kendi gözüyle görmek isteyen arkadaşlarada göstebilirim team ile.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri