Zararına Partnerli Kanal Satılık

drexler

Yasaklanmış
Kanal adı: yalnızca alıcaya verilecektir.
kanal kategorisi: almanca dizi
network:awesomeness
video sayısı: 95
kanal dili: almanca
toplam izlenim sayısı: 75k
kanalda uyarı: yok
aylık kazancı: 100 200 dolar
ödeme yöntemi:banka havalesi
içindeki para: 577tl ayın 16 sına dek kazanılan sonrası yansımadı daha
istenen fiyat : pazarlıksız 500 tl

Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : kanalın içerisindeki parayı ve bu geçen aylar kazandırdığı paranın fotolarını bırakacağım. Bildiğiniz içindeki paranın değeri 577tl olmasına rağmen ZARARINA 500 tl ye satıyorum. daha kazandırıpta analitiğe düşmemiş günleri de sayarsak içinde 600 700 tl civarı para var. Neden satmak istediğime gelince awesomeness ile alakalı son kanalım bu tüm bağlarımı koparmak istiyorum artık bu networkle. İster alın tüm videoları silin içindeki paranın ödemesini talep edin ister kullanmaya devam edin onuçta dizi kanalı ölmüyor videolar. Videolardan ilk sayfa ve ikinci sayfada ( aramalarda ) bulunan videolar mevcuttur.
TOPLAM KAZANÇ
vq0bf.jpg

BU AY ÖDENECEK KAZANÇ

vq0bl.jpg

KANAL DURUMU:
vq0bt.jpg

hocam hayırlı satışlar lakin bir soru soracağım o kazançlar ne öyle ya ? 30k hite 170$ gelmiş ... sırrını açıklıyabilrmisin :D bende awesomenessdeyim 1k hite 2-3$ alıyorum videolarım uzun

aylık kazancı 100-200$ demişsiniz ben yıllık 400$ ve 3 aylık 173$ kazandıran kanal görüyorum yanlışmıyım?

Tarihleri son 1 ay olarak baz alırsanız daha iyi olur.

1 Eylül-30 Kasım 2013 = 173,93$

aylık kazancı 100-200$ demişsiniz ben yıllık 400$ ve 3 aylık 173$ kazandıran kanal görüyorum yanlışmıyım?

yıllık dediğin içinde ne kadar kazanç var diye toplu baktırdım bir yıldır açık kanal değil zaten 3 aylık kanal ılk ay videoarı tamamlayana kadar kazancı gunluk 0.5 , 1 dolar arasındaydı. son ayın kazancı 173 dolar görmemeniz cidden enteresan. onu geçtim sen görmemişinde o senin yazını beğenenlerin de görmelerınde sıkıntı olmuş enteresansınız cidden

---------- Mesaj saat 21:07:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:07:12 civarında gönderildi. ----------

Tarihleri son 1 ay olarak baz alırsanız daha iyi olur.

1 Eylül-30 Kasım 2013 = 173,93$

sağolasın usta en azından bırı neye bakması gerektiğini görmüş. herkes çamur atacak yer arıyor resmen zararına kanal satıyoruz hala la hala laf :)

yıllık dediğin içinde ne kadar kazanç var diye toplu baktırdım bir yıldır açık kanal değil zaten 3 aylık kanal ılk ay videoarı tamamlayana kadar kazancı gunluk 0.5 , 1 dolar arasındaydı. son ayın kazancı 173 dolar görmemeniz cidden enteresan. onu geçtim sen görmemişinde o senin yazını beğenenlerin de görmelerınde sıkıntı olmuş enteresansınız cidden

---------- Mesaj saat 21:07:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:07:12 civarında gönderildi. ----------

sağolasın usta en azından bırı neye bakması gerektiğini görmüş. herkes çamur atacak yer arıyor resmen zararına kanal satıyoruz hala la hala laf :)

hocam yanlışsam söyleyin ama 1 eylül den 30 kasıma kadar geçen süre 3 ay. eylül,ekim,kasım. orda bu üç ay 173$ yazıyo ben gördüğümü söylüyorum. kanal 3 aylık diyosunuz ama 408$-173$=235$ lık bi para var bu paranın hangi aylarda geldiği belli değil. siz şimdi aylık 100-200$ getiriyo diyosanız 1 aylık kazancı koyunda bizi bu hesaplardan kurtulalım değilmi. bide geçen ay ve bu ayki kazançları koymanız daha bi iyi olur bende alıcı olarak girdim konuya ama sonra gördüklerimi söyledim sadece

hocam yanlışsam söyleyin ama 1 eylül den 30 kasıma kadar geçen süre 3 ay. eylül,ekim,kasım. orda bu üç ay 173$ yazıyo ben gördüğümü söylüyorum. kanal 3 aylık diyosunuz ama 408$-173$=235$ lık bi para var bu paranın hangi aylarda geldiği belli değil. siz şimdi aylık 100-200$ getiriyo diyosanız 1 aylık kazancı koyunda bizi bu hesaplardan kurtulalım değilmi. bide geçen ay ve bu ayki kazançları koymanız daha bi iyi olur bende alıcı olarak girdim konuya ama sonra gördüklerimi söyledim sadece

mesele sudur kı arkadasım 30 kasıma dek 173 dolar varsa ve aralık 21 ınde 408 dolar varsa bu 21 gunde 200 kusur dolar kazandırmıs demektır. önemlı olan eskı performansı değil son ay pergormansıdır. ee 200 uzerınde performans sergilemiş ben ben düşme ıhtımalıne karsı 100 200 yazmısım daha ne deyım :)

mesele sudur kı arkadasım 30 kasıma dek 173 dolar varsa ve aralık 21 ınde 408 dolar varsa bu 21 gunde 200 kusur dolar kazandırmıs demektır. önemlı olan eskı performansı değil son ay pergormansıdır. ee 200 uzerınde performans sergilemiş ben ben düşme ıhtımalıne karsı 100 200 yazmısım daha ne deyım :)

bu kanal awe de ya hocam. awe den cıkartabilirmiyiz alırsak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri