Kanal adı: yalnızca alıcaya verilecektir.
kanal kategorisi: almanca dizi
network:awesomeness
video sayısı: 95
kanal dili: almanca
toplam izlenim sayısı: 75k
kanalda uyarı: yok
aylık kazancı: 100 200 dolar
ödeme yöntemi:banka havalesi
içindeki para: 577tl ayın 16 sına dek kazanılan sonrası yansımadı daha
istenen fiyat : pazarlıksız 500 tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : kanalın içerisindeki parayı ve bu geçen aylar kazandırdığı paranın fotolarını bırakacağım. Bildiğiniz içindeki paranın değeri 577tl olmasına rağmen ZARARINA 500 tl ye satıyorum. daha kazandırıpta analitiğe düşmemiş günleri de sayarsak içinde 600 700 tl civarı para var. Neden satmak istediğime gelince awesomeness ile alakalı son kanalım bu tüm bağlarımı koparmak istiyorum artık bu networkle. İster alın tüm videoları silin içindeki paranın ödemesini talep edin ister kullanmaya devam edin onuçta dizi kanalı ölmüyor videolar. Videolardan ilk sayfa ve ikinci sayfada ( aramalarda ) bulunan videolar mevcuttur.
TOPLAM KAZANÇ
BU AY ÖDENECEK KAZANÇ
KANAL DURUMU:
kanal kategorisi: almanca dizi
network:awesomeness
video sayısı: 95
kanal dili: almanca
toplam izlenim sayısı: 75k
kanalda uyarı: yok
aylık kazancı: 100 200 dolar
ödeme yöntemi:banka havalesi
içindeki para: 577tl ayın 16 sına dek kazanılan sonrası yansımadı daha
istenen fiyat : pazarlıksız 500 tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : kanalın içerisindeki parayı ve bu geçen aylar kazandırdığı paranın fotolarını bırakacağım. Bildiğiniz içindeki paranın değeri 577tl olmasına rağmen ZARARINA 500 tl ye satıyorum. daha kazandırıpta analitiğe düşmemiş günleri de sayarsak içinde 600 700 tl civarı para var. Neden satmak istediğime gelince awesomeness ile alakalı son kanalım bu tüm bağlarımı koparmak istiyorum artık bu networkle. İster alın tüm videoları silin içindeki paranın ödemesini talep edin ister kullanmaya devam edin onuçta dizi kanalı ölmüyor videolar. Videolardan ilk sayfa ve ikinci sayfada ( aramalarda ) bulunan videolar mevcuttur.
TOPLAM KAZANÇ
BU AY ÖDENECEK KAZANÇ
KANAL DURUMU: