Zayıflamaya Kararlıyım Yardım!

• Kullanıcı ssusar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

ssusar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar artık kilolarımdan rahatsız oluyorum. 95 kiloyum. Üni 2. Döneminde koşu yapacağım. Muğla/Ortaca da okuyorum. Küçük yer olduğu için Futbol Sahasında koşuya izin veriyorlar. Orada koşmayı düşünüyorum. Merak ettiğim konular nasıl başlamalı nasıl devam ettirmeli bu işte tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi? Koşuda nasıl giyinilmeli? Gibi gibi tecrübeleri, bilen arkadaşları bekliyorum şimdiden sağolun.

muğlada diyetisyenlik okuyorum. koşu ile yakacağın kaloriyi hesapla bunun için uygulamalar vs var akıllı telefonlarda kendine uygun bir diyet listesi oluştur boyunu yazarsan kac kalori vs yazayım sana ne kadar kalori harcaman ve alman lazım

ekmek olarak kepekli ekmek tüket, Erken yatıp erken kalk, birde düzenli spor ve öğünlerini düzenli yaparsan zayıflamanda yardımcı olur :)

bol bol sigara iç :) zayıflamak isteyenlere hayranım bir türlü kilo alamıyorum aksine düşüyorum daha çok :)

muğlada diyetisyenlik okuyorum. koşu ile yakacağın kaloriyi hesapla bunun için uygulamalar vs var akıllı telefonlarda kendine uygun bir diyet listesi oluştur boyunu yazarsan kac kalori vs yazayım sana ne kadar kalori harcaman ve alman lazım

Kilo 95 boy 1.75 hocam sadece koşu yapmayı düşünüyorum + akşamına 1 saat da yürüme yapabilirim havanın durumuna bağlı. Teşekkür ederim hocam diyet planı da yazabilir misiniz? Öğrenciyiz sizde anlarsınız ona göre bişeyler :D

---------- Spam Engelliyici 21:21 ---------- Önceki Mesaj 21:20 ----------

bol bol sigara iç :) zayıflamak isteyenlere hayranım bir türlü kilo alamıyorum aksine düşüyorum daha çok :)

Sigara kullanıyorum hocam :D

Bende kilo almak istiyorum ama emin ol kilo almaya çalışmak daha iyi :) Kısıtlaman gereken bir program yok çünkü özgürsün.

gecen sene adana'da agustos ayında 1 ay kaldım 105 kilodan 88 e düştüm sonra memlekete döndüm hazirana kdar 83 e kadar düştüm daha sonra ramazandan sonra verdiğim tüm kiloları aldım yavaş yavaş:) hep stres:)

20 kilonuzu ref alabilirim :) Ne yaptıysam alamadım bir türlü kilo

edit ilkokuldan beri kekolar gibi sigara içiyorum lise bitti günde en az 1 paket . Sigara iç diyeceğim ama o kilodan beter :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar artık kilolarımdan rahatsız oluyorum. 95 kiloyum. Üni 2. Döneminde koşu yapacağım. Muğla/Ortaca da okuyorum. Küçük yer olduğu için Futbol Sahasında koşuya izin veriyorlar. Orada koşmayı düşünüyorum. Merak ettiğim konular nasıl başlamalı nasıl devam ettirmeli bu işte tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi? Koşuda nasıl giyinilmeli? Gibi gibi tecrübeleri, bilen arkadaşları bekliyorum şimdiden sağolun.

Selamlar. Bende diyetisyenim tavsiyelerine uyarak yaklaşık 35 kilo verdim. Sadece spor ile olacak iş değil. Yediklerinize dikkat edip (mümkünse her öğünü yazın) bol bol su (güne yayarak 3 lt.) içmeniz lazım. Hatta ilk başlarda koşu yerine yürüyüş daha verimli olacaktır. Daha sonraları sıkılaşmak için kardiyo ve ağırlık çalışabilirsiniz.

Benim bünye de bir acayip arkadaş yemiyorum yine de kilom hep sabit 103 :D Allahtan boy varda pek belli olmuyor.Veremiyorum :D

Arkadaşlar lütfen yardım bekliyorum sizden öneri bekliyorum. Kilo alamıyorum diye yardım konusu açarsanız yardımcı olurlar eminim.

---------- Spam Engelliyici 21:24 ---------- Önceki Mesaj 21:23 ----------

Selamlar. Bende diyetisyenim tavsiyelerine uyarak yaklaşık 35 kilo verdim. Sadece spor ile olacak iş değil. Yediklerinize dikkat edip (mümkünse her öğünü yazın) bol bol su (güne yayarak 3 lt.) içmeniz lazım. Hatta ilk başlarda koşu yerine yürüyüş daha verimli olacaktır. Daha sonraları sıkılaşmak için kardiyo ve ağırlık çalışabilirsiniz.

Hocam programınızı diyet listenizi gönderebilir misiniz pm ile. Hiç anlamıyorum bende uygulasam sıkıntı olur mu acaba ?

Arkadaşlar lütfen yardım bekliyorum sizden öneri bekliyorum. Kilo alamıyorum diye yardım konusu açarsanız yardımcı olurlar eminim.

Hocam programınızı diyet listenizi gönderebilir misiniz pm ile. Hiç anlamıyorum bende uygulasam sıkıntı olur mu acaba ?
Koşu ile olacak şey değil zayıflama. Herşeyden önce boğazından geçenleri kontrol edeceksin. Onlarca kalori uygulaması var indir ve kalorileri kendi bünyeye göre ayarla haftada bir tartilarak kontrol et. Ne yediğin ne zaman yediğin ne kadar yediğin çok önemli internet elimizin altında araştırın bol bol. Şeker ve undan kesinlikle uzak durun. Kaliteli karbonhidratlar alın. İlk günler hızlı adımlar ile hafif tempo ile kosabilirsiniz bir anda zorlamayin kendinizi. Ben aç karin ile kosardim cok etkiliydi ama herkesin bunyesi ayni degil. Tika basa asla yemek yemeyin...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Koşu ile olacak şey değil zayıflama. Herşeyden önce boğazından geçenleri kontrol edeceksin. Onlarca kalori uygulaması var indir ve kalorileri kendi bünyeye göre ayarla haftada bir tartilarak kontrol et. Ne yediğin ne zaman yediğin ne kadar yediğin çok önemli internet elimizin altında araştırın bol bol. Şeker ve undan kesinlikle uzak durun. Kaliteli karbonhidratlar alın. İlk günler hızlı adımlar ile hafif tempo ile kosabilirsiniz bir anda zorlamayin kendinizi. Ben aç karin ile kosardim cok etkiliydi ama herkesin bunyesi ayni degil. Tika basa asla yemek yemeyin...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Teşekkür ederim konuyla ilgili yorum yaptığınız için hocam. Koşuda nasıl giyinilmeli acaba kalın , terleticek şeyler mi giyilmeli?

Hocam bende'de bi 1o kilo fazla var bende bi türlü vermedim.Sürekli pc başında oturduğum için hiç azalmayada gönlü yok.

kaç yaşından sonra 35 kilo verdiniz hocam ?

bende bi 2 3 kilo versem fena olmayacak da evde otur otur olmuyor, bi iş hayatına atılalım hele

kaç yaşından sonra 35 kilo verdiniz hocam ?
35 yaşında verdim hocam. İyi ki de vermişim. Daha sonrası kalp krizi, bypass vs. derken karışık biraz :)

Yarın bakayım hocam bulursam göndereyim. Benim kan değerlerim normal çıktığı için standart bir diyet ile götürebildim. Çok zorlanmadım.

Mümkünse diyetisyene gidip kan değerlerinize falan bir baktırın onun tavsiyelerini alın. Sonrasını da dikkatle bıkmadan sürdürmeye çalışın. İnsan günde 6-7 öğün yiyerek aç kalmadan zayıflayabiliyormuş ben bunu öğrendim :)

Akşam 18:00 dan sonra yemek yeme düzenli spor yap zayıflarsın kardesim. Bu arada Muğla'da ( merkez,kötekli,ula,akyaka,ortaca,köyceğiz ) olan çok kişi varsa bir toplantı yapabiliriz kötekli ya da merkezde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri