Zeka nedir? nasıl kullanılır ?içeri gel

seric33

Yasaklanmış
Arkadaslar merhaba az önce facebook da gezerken bi reklam gördüm ve paylaşmak istedim inanılmaz güzel bi zeka ürünü ve harika bir pazarlama gücü var
https://www.odungonder.com
Bu sitede özellikle bayanlar istediği herhangi bir yere odun gonderebiliyor odunluk yapanlara güzel bir mesaj vermek için ,fiyatı 20tl+KDV çok kurcalamadim ama zekasina mantığına hayran kaldım bu arada alınan her odun için bir fidan dikimi de yapıyorlar sosyal yönden çok faydalı bu kadar basit ve yaratıcı bişey nasıl aklima gelmedi diye hayiflaniyorum şu an

Son düzenleme:
Bir startup grubun da görmüştüm bende geçen gün farklı bir düşünce
bu arada fiyat 20 tl + kdv sanırım site de alt kısım da yazıyor

[MENTION=28912]seric33[/MENTION] hocam bu arada alınan 1 odun 1 fidan bağışıdır diye yazmışlar site de bunu da eklersiniz isterseniz elbet kar ediyorlardır ama ufakta olsa faydaları da oluyor demek yani inşallah oluyordur :)

1 Odun - 1 Fidan
Odunluk yapmanın iyi tarafı da var. Odunluk yaptı veya size odun gönderdi diye çok da üzülmeyin. Çünkü gönderdiğiniz her odunla bir fidan bağışı yapmış oluyorsunuz ve adınıza bir fidan dikiliyor, düzenlenen sertifikanız da size gönderiliyor.

İyi bari sosyal yönüde var Biri bize yollarsa en azından biliriz sayemizde birde fidan dikildi diye:D

1 Odun - 1 Fidan
Odunluk yapmanın iyi tarafı da var. Odunluk yaptı veya size odun gönderdi diye çok da üzülmeyin. Çünkü gönderdiğiniz her odunla bir fidan bağışı yapmış oluyorsunuz ve adınıza bir fidan dikiliyor, düzenlenen sertifikanız da size gönderiliyor.

İyi bari sosyal yönüde var Biri bize yollarsa en azından biliriz sayemizde birde fidan dikildi diye:D

Benim ki görürse diye düşünmedim değil valla hocam evi odunla doldurur

Sitenin sahibi beyaz show'a gelmişti ilk orada görmüştüm. Değişik değişik siteler var. eyaz çıkartıyor arada.

Helal olsun çok güzel düşünülmüş bir proje.

Bugün 2. defa koptum. Gerçekten süper ötesi geyik bir site olmuş. Tutarmı derseniz bence zor tutar.

Buarada koptuğum yeri alıntılayım;
Odunluğunu anlaması için Whatsapp'ta, Twitter'da özlü söz paylaşmanıza gerek yok, özlü bir odun ona yeter. Kabul, bizim için "odun işini yeni bir boyuta taşıdılar" diyebilirsiniz

Bugün 1. koptuğum yer ise bu fragmanın alt yazısını aktifleştirerek izlediğimde oldu :)
Buarada dil olarak italian ı seçmeyin, ayarlarından türkçeyi seçin ve kopun.(Komedi çeviride 10. saniyede Hüsnü çoban vuruldu yazıyor)
https://www.youtube.com/watch?v=nIvFj1r5iAE&hl=tr

Son düzenleme:
Bugün 2. defa koptum. Gerçekten süper ötesi geyik bir site olmuş. Tutarmı derseniz bence zor tutar.

Buarada koptuğum yeri alıntılayım;
Odunluğunu anlaması için Whatsapp'ta, Twitter'da özlü söz paylaşmanıza gerek yok, özlü bir odun ona yeter. Kabul, bizim için "odun işini yeni bir boyuta taşıdılar" diyebilirsiniz

Bugün 1. koptuğum yer ise bu fragmanın alt yazısını aktifleştirerek izlediğimde oldu :)
Buarada dil olarak italian ı seçmeyin, ayarlarından türkçeyi seçin ve kopun.(Komedi çeviride 10. saniyede Hüsnü çoban vuruldu yazıyor)
https://www.youtube.com/watch?v=nIvFj1r5iAE&hl=tr

filmler ve filmler diye bir kanal var bakmanı öneririm hocam :)

Siteye girmeden önce herhalde yardıma muhtaç olanlara kışlık odun gönderiyorlar sandım :D Olay tamamen farklıymış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri