Zengin media reklamları

kptncksprv

Yasaklanmış
Arkadaşlar zengin media reklamları tam olarak hangi reklamlar bilen varmı , yani bir reklamın zengin media reklamı olduğunu nasıl anlarız bir resim koyabilirmisiniz youtube sayfasından

Bende bu ay içinde 577 richmedia gösterilmiş sadece bir tık almış tbm si 8,85$

---------- Mesaj saat 01:08:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:07:55 civarında gönderildi. ----------

Videonun ortasında çıkan reklamlardır.

nasıl yanii ortasında , 10sn den sonra çıkan txt reklamı mı

Bende bu ay içinde 577 richmedia gösterilmiş sadece bir tık almış tbm si 8,85$

---------- Mesaj saat 01:08:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:07:55 civarında gönderildi. ----------

nasıl yanii ortasında , 10sn den sonra çıkan txt reklamı mı

Evet birde sonlarda çıkıyor.

Videodaki yazılı şerit reklamı yan tarafta çıkan resimli reklamlardan çok mu para veriyor :eek:

videonun içinde yani 10. saniyede çıkan reklamlar daha çok veriyor diye biliyorum.

---------- Mesaj saat 02:20:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:18:37 civarında gönderildi. ----------

benim bildiğim video yanında olan kare reklamlar yanlış biliyorsam düzeltin :)

ikiside aynı şey diye biliyorum sadece boyutları farklı :)

videonun içinde yani 10. saniyede çıkan reklamlar daha çok veriyor diye biliyorum.

---------- Mesaj saat 02:20:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:18:37 civarında gönderildi. ----------

ikiside aynı şey diye biliyorum sadece boyutları farklı :)

hocam aynı şey değil .text reklam en az verendir.yanda çıkan resimli kare reklamlar zengin medya reklamlarıdır ve tbm yi uçuran reklamlardır :) Benim bilğim bu .

[MENTION=725]yumi[/MENTION]

onlar text reklamıymış , zengin media farklıymış içinde video varmış , ama youtube üzerinde bi görseydik eyiydi :D

hocam aynı şey değil .text reklam en az verendir.yanda çıkan resimli kare reklamlar zengin medya reklamlarıdır ve tbm yi uçuran reklamlardır :) Benim bilğim bu .

videonun içinde sadece metin reklamları çıkmıyor dikkat ederseniz boyutu küçültülmüş yandaki reklamın aynısıda çıkıyor :)

Zengin Medya Net Olarak Sağ Üst Tarafta Kare Olan Reklam Alanıdır.. Kesinlikle Youtube İşlem Yaptığınız ( Kendi IP'nizden Tıklamamayın.) :)

zengin medya olayı herhangibi bir reklamınıza tıklayan kullanıcı o reklama girip atıyorum form doldurur,ürün satın alırsa bu reklam verende bunlar başına ücret ödeyen reklamlar ise zengin medyaya giriyor.benim bildiğim bu

zengin medya olayı herhangibi bir reklamınıza tıklayan kullanıcı o reklama girip atıyorum form doldurur,ürün satın alırsa bu reklam verende bunlar başına ücret ödeyen reklamlar ise zengin medyaya giriyor.benim bildiğim bu

Zengin Medya Diğer Reklamlardan Biraz Fazla Tbm ve Ödeme verir.. eğer ki ege arkadaşın anlattığı gibi bi durum olursa Zengin Medyanın Sunduğu NET bütçeyi Alırsınız..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri