Zeo Jaweed " Kabus " Özgecan İçin

• Kullanıcı black5410
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
bi benmi beğenmiyorum bu adamın şarkılarını? amator rapcıler gibi geliyor bana...

videonun patlayacagı kesindi
ben saygımdan yüklemedim youtubeye
zeo yuda tebrik ederim.

beat cok eski bi free beat sadece drum eklemiş.Ben yinede saygı duyuyorum rap ülkemizde dıslanırken adam finale oynuyor

cok anlamam ama bariz ritm kacirmis. Eger muzik degerlendiriliyorsa kotu, sosyal mesaj acisindan guzel bir calisma.

Evet ritim kaçırdığı çok fazla nokta var.Ayrıca alt yapıda iyi değil.Verilen mesaj güzel.

Bunu dinleyeceğinize Cash Flow dinleyin daha iyi.
Sosyal mesaja gelincede Acun'un işleri der geçerim.

ben ritim kaçırdığını değilde oralarda küfür olduğu için söylemiyo sandım ? benmi yanlış anlamışım

müzik berbat abi bu müzik iyi bir not aldıysa diğerlerine ap açık haksızlık yapılmış
Sosyal mesaj olarak bakarsan iyi ;)

Abi adam bu şarkı ve beatleri 1-2 gün içinde hazırlıyor bırakın olsun ritim bozukluğa 2 güne adam hem şarkı yazıp hem beat bulmuş takmayın o kadar isteyen youtubeye geçen seneki yeteneksizsiniz videolarına bakabilir ne kadar kaliteli bi arkadaş olduğuna sadece biraz diyafram çalışması lazım nefesi yarım bırakıyor tek gözüme çarpan o senelerdir aşamadı bu alışkanlığı sigarayı bırakması lazım :D

Rep müzikten hoşlanmam Sago'nun bazı şarkıları hariç. Ama güzel ve anlamlı bir şarkı olmuş. Fakat bunu yarışmanın dışında yapması daha manalı olurdu. Yani yarı finalde başka şarkı söylese bunuda tepki olarak söylese daha doğru olurdu. Söyleniş tarzı ritmi mitmi anlamam ama mesaj güzeldi. Tebrikler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri