Zeysat Eğer Bu forumdasan cezanı verecek Allah ..

moonlive

Kayıtlı Üye
Google Fan Webmaster Forum

R10 da youtube slayt yapacam diye 10 kisiye dolandırı 400 tl alıp kaçtı su an bu foruma youtube işi ile ugrasıyor zaten dikkatli olun su an multisi var bu forumda %90

o değilde benim r10 hesabına bişey olmuş girmiyo şifre yanlış diyo :(

Dün oğuzalp dolandırılmıştı 400 tlyle acaba R10 daki 400 cü bu olmasın :) Allah böyle insanları kandırmaya çalışan dolandırıcıları bildiği gibi yapsın. Net dünyasında kimseye güven olmuyor.

Bu arada Bana R10 davetiyesi yollayabilecek bir yiğit çıkar mı?

Bu kişi hakkında r10 üzerinden şikayet konusu açılmıştır. Az önce 2013 yılına ait Zeysat üyeliğini multi olarak gösterdiği Onaylı gmail satış konusuna da gerekli açıklamayı yazmıştım.

Zeysat ve sato nicklerini kullanan arkadaş hakkında gerekli hassasiyetin gösterilmesini tekrar yönetimden rica ediyorum.

R10 a bu zeysat [MENTION=9749]xSnox[/MENTION] isimli üyeyi davet etmiş belki burdan yola çıkarak o kişi hakkında bilgi edinebilirsin hocam.

Bu davet ettiği [MENTION=9749]xSnox[/MENTION] ta bu foruma üye. Ben aynı kişi olduğunu düşünüyorum bir araştırıp bakmak lazım kesin konuşmadan önce.

Evet R10 da ki [MENTION=9749]xSnox[/MENTION] ile bu forumda ki [MENTION=9749]xSnox[/MENTION] aynı kişi az önce fark ettim.

Sen bu üyenin üzerine yoğunlaş hocam.

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: xSnox

Son düzenleme:
R10 a bu zeysat [MENTION=9749]xSnox[/MENTION] isimli üyeyi davet etmiş belki burdan yola çıkarak o kişi hakkında bilgi edinebilirsin hocam.

Bu davet ettiği [MENTION=9749]xSnox[/MENTION] ta bu foruma üye. Ben aynı kişi olduğunu düşünüyorum bir araştırıp bakmak lazım kesin konuşmadan önce.

Evet R10 da ki [MENTION=9749]xSnox[/MENTION] ile bu forumda ki [MENTION=9749]xSnox[/MENTION] aynı kişi az önce fark ettim.

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Parla Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: xSnox
etiketlemeden önce araştır oolay şu
ben you tube ilk başladığımda bana baya yardım etti bana da ozaman r10da davetiye lazımdı parayla aldım.

ben you tube ilk başladığımda bana baya yardım etti bana da ozaman r10da davetiye lazımdı parayla aldım.

Bizde ikinizin arasında bir bağlantı olduğunu söyledik başka bir şey söylemedik.

Parayla aldığına göre bir banka makbuzu dekontu veya herhangi bir şey vardır elbet elinde bunu arkadaşla paylaş ki arkadaşta o kişi hakkında bilgi edinip hakkını arasın.

Bizde ikinizin arasında bir bağlantı olduğunu söyledik başka bir şey söylemedik.

Parayla aldığına göre bir banka makbuzu dekontu veya herhangi bir şey vardır elbet elinde bunu arkadaşla paylaş ki arkadaşta o kişi hakkında bilgi edinip hakkını arasın.

bu olay olalı 1 sene oldu skype satojumdu

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: xSnox

Teşekkür ederim ilginiz için.

Sizin bu arkadaş ile mobil üzerinden herhangi bir muhabbetiniz oldu mu?
Şu an amacım arkadaşın telefon numarasına ulaşmak ve kendisiyle görüşmek bakalım nasıl bir açıklama yapacak merak ediyorum. Bahanesi ne olursa olsun bu işin peşini bırakmayacağım zaten. Kimse kimseyi bu şekilde mağdur edemez.

parayla dedin ya banı yersin artık

Mail satışı konusunda ki üyeliğin herhangi bir multi üyeliği görünüyor mu acaba ?

Teşekkür ederim ilginiz için.

Sizin bu arkadaş ile mobil üzerinden herhangi bir muhabbetiniz oldu mu?
Şu an amacım arkadaşın telefon numarasına ulaşmak ve kendisiyle görüşmek bakalım nasıl bir açıklama yapacak merak ediyorum. Bahanesi ne olursa olsun bu işin peşini bırakmayacağım zaten. Kimse kimseyi bu şekilde mağdur edemez.

Mail satışı konusunda ki üyeliğin herhangi bir multi üyeliği görünüyor mu acaba ?

sizin için mesajlara baktım hesap numarası için ama 6 7 aydır girmemiş galiba görünmüyor uzun zamandır felan yazıyor

Cumaya kadar geri iade etmesse parayı savcılıga suç duyurusunda bulunacam. r10dan ip kayıtlarını alacam geçmise dönük mutlaka ev adresi çikacak aklında bulunsun .

Cumaya kadar geri iade etmesse parayı savcılıga suç duyurusunda bulunacam. r10dan ip kayıtlarını alacam geçmise dönük mutlaka ev adresi çikacak aklında bulunsun .

Arkadaşın kimlik bilgilerine ulaşmaya çalışıyorum. Sonuç aldığımda sizlere bildireceğim. Şikayet edeceğiniz zaman işinize yarayabilir.

Kendisi hakkında zaten yapılacak herhangi bir hukuki işlem onun bir anda forumda aktif olmasını mesajlara dönüş yapmasını sağlayacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri