Ziraat Bankası 20 Lirama Göz Dikti

Burkayka

Kayıtlı Üye
paypaldan 20 lira biriktirdim. banka kartımla para çekmek için paypaldan banka hesabıma yolladım yaklaşık 1 hafta sonra bankaya gidip paramı çekicektim param yok.
işlem geçmişine bakınca. hesap işletim ücreti diyor -20 lira yazıyor. gitmiş 20 liram.

affetmezler hesaba girdimi para otomatik çekerler. enpara yada kuveytle çalış

20 lira kaç aylık yada yıllık hesap işletim ücreti ?

yıllık 60 6 ayda bir 30 30 çekiyorlar ama burda hesapta sadece 20 var diye 20 çekmişlerdir direk. hesaba para girişi olunca o 10 lirayıda affetmezler çekerler.

onlar çekmiyor zaten otomatik talimat benimde akbank 50 papelimi kesmişti

paypaldan 20 lira biriktirdim. banka kartımla para çekmek için paypaldan banka hesabıma yolladım yaklaşık 1 hafta sonra bankaya gidip paramı çekicektim param yok.
işlem geçmişine bakınca. hesap işletim ücreti diyor -20 lira yazıyor. gitmiş 20 liram.

aslında bankaların hem kredi kartlarında hemde bankamatik kartlarında hesap işletim ücreti altında bi hizmet bedeli kesmesi kanunen yasak, tüketici haklarına başvurup dilekçe falan ver paranı geri alabilirsin belki, ben akbank için denemiştim ve kesilen ücretleri geri almıştım bu yolla.

bilgi kirliliği var ziraat yılda 80 3 ayda bir 20 tl olarak ücreti keser

Aranızda adsense hesap sahibi adı ile alacaklı adı farklı olup da sorun yasayan var mı arkadaşlar? ayrıca vakıfbank kullanan varsa da nasıldır bilgisi olan yazsın ltf

yaşına bakılırsa öğrencisin herhangi bir şubeye gir 1-2 saat içerisinde hesabına iade ederler
[MENTION=12848]Burkayka[/MENTION]

Suraya sacma sapan bi konu acsak 10 sayfa yorum yaparsınız adam akıllı önmeli bişey soruyorum biriniz cevap vermiyosunuz saolun beyler.

yıllık 60 6 ayda bir 30 30 çekiyorlar ama burda hesapta sadece 20 var diye 20 çekmişlerdir direk. hesaba para girişi olunca o 10 lirayıda affetmezler çekerler.

hocam benim banka kartı yaklaşık 2 buçuk senelik. geçen sene haziran da ve bu sene ocak ayında adsense de ne kadar para kesinleşmişse o kadar paramı banka hesabıma yatırdılar. acaba o paradan neden çekmediler ? hesabın içinde 4 lira kalmıştı çekemedim onu o parada sonradan gitmiş. bi bilginiz var mı ? adsense parasından neden çekmemişlerdir ?

Bakiye 800 tl nin altinda olunca veya otomatik kayitli bir odeme olmayinca bu kesintiyi yapiyor ziraat

Öğrenci belgeni götür bankaya düzeltmeleri lazım , bende aktif olarak kullanıyorum ziraat hesabını hiçbir kesinti olmuyor.

5 aydır bir şey almadı benden 6.ayı bekliyorum bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri