Zlatan Egović :D

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar

JiTeM

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Face'de Eğelence Olsun Diye Yeni Bir Sayfa Açtım Zlatan Reyizin Adına :D Desteklerinizi Bekliyorum Hayrına Beğenirseniz Çok Makbule Geçer Her Beğenenin InsALLAH Kanalları Kapanmaz :D Gunde En Az 1000 Tık Alır ve tbm'si 0,10'dan Aşağı Düşmez inşALLAH :D Beğenenleri Görelim :D

Sayfa Linki : https://www.facebook.com/ZlatanEgovic

Bunlar'Dan Bir Kaç Alıntı Sayfa'dan :D

Muhabir : ”Ajax’ın 9 maçta 9 puan kaybedeceğini düşünüyor musun?”

Zlatan Egović : ‘Hesaplamalarıma göre sadece 3 maçta 9 puan kaybetmek mümkün!’
---------------------------------------------------------------------------
Zlatan : Merhaba [MENTION=8306]Twitter[/MENTION], Yarın için Zlatan'ın 140 karakterden fazlasına ihtiyacı var. Lütfen bu kuralı Zlatan için değiştirir misin? Ego Yüzdesi %100
11207308_1444516122525484_2406202523257893577_n.png

------------------------------------------------------------------------
Fransa'daki Grevin Müzesi'nde balmumu heykeli yapılan Ibrahimovic: "Eyfel Kulesi'nin yerine de bir Ibrahimovic heykeli yapılabilir" ifadelerini kullandı.

11228128_1444433032533793_121826923433062543_n.jpg

Bunlar'Da Yeni Paylaşımlar Devamı Gelicek :D

Muhabir : " Elemeleri Kim Geçecek ? "
Zlatan : " Sadece Tanrı Bilir . "
Muhabir : " Tanri'ya Bunu Sormak Biraz Zor Olmazmı ? "
Zlatan : " Şuan Kendisiyle Konuşuyorsun . " ( Portekiz - İsveç Maçı Öncesi )

- Zlatan Egović

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muhabir: "Karına doğum gününde ne aldın?"
Zlatan: "Hiçbir şey. Zaten Zlatan'a sahip." Ego Yüzdesi %200 ... :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zlatan Egović : Bence Cristiano Ronaldo Çok Şanslı Bir Insan Her Sene Messi'nin Ballon d'Or Alışını En Önden İzleme Şansını Buluyor ... :D

11012590_1444637739179989_7484594435900077321_n.jpg

Yeniler Geldi :D

Zlatan: "Beyler kimse konuşmasın."
Muhabir: "Neden?"
Zlatan: "Çünkü burada patron Zlatan'dır."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muhabir : Menajerin kim ?
Zlatan Egovic : “Menajerim yok! Menajerler sadece kötü futbolculara takım bulmak için vardır. Büyük kulüpler direkt olarak bana gelebilir.” :D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zlatan Egović : " Carew bir futbol topu ile ne yaparsa ben onu bir portakalla yapabilirim ... " :D

Daha Fazlası İçin Arkadaşlar Sayfamızı İnceleye Bilirsiniz :D Beğenen Elleriniz Dert Görmesin Sizleri Bir Nebzede Olsa Tebessüm Ettire Biliyorsak Ne Mutlu Bize :)

Sayfa : https://www.facebook.com/ZlatanEgovic

Yeniler Geldi Taze Taze :D Destekleriniz Bekliyorum Arkadaşlar :) Teşekkürler Herkese

Sayfa Adresi : https://www.facebook.com/ZlatanEgovic

Muhabir : Uzaylılara İnanıyormusun Zlatan ?
Zlatan Egović : Uzaylılar varmı yokmu bilmiyorum ama eğer dünya ya gelip bizi liderinize götürün derseler bana getirin çünkü Zlatan dünyanın lideridir ... Ego Yüzdesi %∞

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muhabir : Zlatan Sence Messi'mi Ronaldo'mu ...
Zlatan Egović : Ben

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zlatan Egović : Balotelli'nin Attığı Golleri Ben Antreman'da Canım Sıkıldıkca Atıyorum .... Ego Yüzdesi %100

"Eğer Rooney Paris'e gelmek ve benimle oynamak istiyosa çabuk olmalı. Ancak Zlatan'ın ondan daha iyi olduğunu da aklında tutması gerek." Ego Yüzdesi %85

Son düzenleme:
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] reyis beğenir bu sayfayı kendisi zlatan hayranıdır :D

Sayfa guzel , ismi de güzel almıssın , facebuk a gırınce begenıvercem :D şu dualara bı 3 kulfallah 1 elham da ekle usta :D

- Zlatan Egović

Zlatan Egović : Bence Cristiano Ronaldo Çok Şanslı Bir Insan Her Sene Messi'nin Ballon d'Or Alışını En Önden İzleme Şansını Buluyor ... :D

- Zlatan Egović

çok iyi yaaa :D

Eyvallah hocam artık face'den sayfayı begenırsın :D
[MENTION=13722]AzRe@L[/MENTION] hocam suan 1 video atıyorum sayfaya izle :D Hoşuna giderse haber ver :D [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] sende zlatan hayranıymıssın müsaitsen sayfaya girip bak videoya bakalım hoşuna gidecekmi :D

Zlatan Egović : Bence Cristiano Ronaldo Çok Şanslı Bir Insan Her Sene Messi'nin Ballon d'Or Alışını En Önden İzleme Şansını Buluyor ...

:D

zlatan ı hep nedense Tarkan filmindeki kungfucu kötü adama çok benzetmişimdir :)

Yeniler Geldi :D

Zlatan: "Beyler kimse konuşmasın."
Muhabir: "Neden?"
Zlatan: "Çünkü burada patron Zlatan'dır."

Muhabir : Menajerin kim ?
Zlatan Egovic : “Menajerim yok! Menajerler sadece kötü futbolculara takım bulmak için vardır. Büyük kulüpler direkt olarak bana gelebilir.” :D

Zlatan Egović : " Carew bir futbol topu ile ne yaparsa ben onu bir portakalla yapabilirim ... " :D

Daha Fazlası İçin Arkadaşlar Sayfamızı İnceleye Bilirsiniz :D Beğenen Elleriniz Dert Görmesin Sizleri Bir Nebzede Olsa Tebessüm Ettire Biliyorsak Ne Mutlu Bize :)

Sayfa : https://www.facebook.com/ZlatanEgovic

sayfa güzel ama daha çok paylaşım lazım hemen bitti :D

Eyvallah hocam :D hızlı hızlı paylasım yapmak ıstemıyorum yavas yavas tek tek zamanla sayfa buyudukce paylaşımlar çoğalıcak bızım'de elimizde mal kalsın yani paylaşacak :D

Muhabir: "Zayıf ayağınla müthiş bir gol attın".
Zlatan Ibrahimovic: "Benim zayıf ayağım yok."
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri