Arkadaşlar Face'de Eğelence Olsun Diye Yeni Bir Sayfa Açtım Zlatan Reyizin Adına
Desteklerinizi Bekliyorum Hayrına Beğenirseniz Çok Makbule Geçer Her Beğenenin InsALLAH Kanalları Kapanmaz
Gunde En Az 1000 Tık Alır ve tbm'si 0,10'dan Aşağı Düşmez inşALLAH
Beğenenleri Görelim 
Sayfa Linki : https://www.facebook.com/ZlatanEgovic
Bunlar'Dan Bir Kaç Alıntı Sayfa'dan
Muhabir : ”Ajax’ın 9 maçta 9 puan kaybedeceğini düşünüyor musun?”
Zlatan Egović : ‘Hesaplamalarıma göre sadece 3 maçta 9 puan kaybetmek mümkün!’
---------------------------------------------------------------------------
Zlatan : Merhaba [MENTION=8306]Twitter[/MENTION], Yarın için Zlatan'ın 140 karakterden fazlasına ihtiyacı var. Lütfen bu kuralı Zlatan için değiştirir misin? Ego Yüzdesi %100
------------------------------------------------------------------------
Fransa'daki Grevin Müzesi'nde balmumu heykeli yapılan Ibrahimovic: "Eyfel Kulesi'nin yerine de bir Ibrahimovic heykeli yapılabilir" ifadelerini kullandı.
Sayfa Linki : https://www.facebook.com/ZlatanEgovic
Bunlar'Dan Bir Kaç Alıntı Sayfa'dan
Muhabir : ”Ajax’ın 9 maçta 9 puan kaybedeceğini düşünüyor musun?”
Zlatan Egović : ‘Hesaplamalarıma göre sadece 3 maçta 9 puan kaybetmek mümkün!’
---------------------------------------------------------------------------
Zlatan : Merhaba [MENTION=8306]Twitter[/MENTION], Yarın için Zlatan'ın 140 karakterden fazlasına ihtiyacı var. Lütfen bu kuralı Zlatan için değiştirir misin? Ego Yüzdesi %100
------------------------------------------------------------------------
Fransa'daki Grevin Müzesi'nde balmumu heykeli yapılan Ibrahimovic: "Eyfel Kulesi'nin yerine de bir Ibrahimovic heykeli yapılabilir" ifadelerini kullandı.
Bunlar'Da Yeni Paylaşımlar Devamı Gelicek
Muhabir : " Elemeleri Kim Geçecek ? "
Zlatan : " Sadece Tanrı Bilir . "
Muhabir : " Tanri'ya Bunu Sormak Biraz Zor Olmazmı ? "
Zlatan : " Şuan Kendisiyle Konuşuyorsun . " ( Portekiz - İsveç Maçı Öncesi )
- Zlatan Egović
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Muhabir: "Karına doğum gününde ne aldın?"
Zlatan: "Hiçbir şey. Zaten Zlatan'a sahip." Ego Yüzdesi %200 ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zlatan Egović : Bence Cristiano Ronaldo Çok Şanslı Bir Insan Her Sene Messi'nin Ballon d'Or Alışını En Önden İzleme Şansını Buluyor ...
![]()
Yeniler Geldi![]()
Zlatan: "Beyler kimse konuşmasın."
Muhabir: "Neden?"
Zlatan: "Çünkü burada patron Zlatan'dır."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Muhabir : Menajerin kim ?
Zlatan Egovic : “Menajerim yok! Menajerler sadece kötü futbolculara takım bulmak için vardır. Büyük kulüpler direkt olarak bana gelebilir.”
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zlatan Egović : " Carew bir futbol topu ile ne yaparsa ben onu bir portakalla yapabilirim ... "
Daha Fazlası İçin Arkadaşlar Sayfamızı İnceleye BilirsinizBeğenen Elleriniz Dert Görmesin Sizleri Bir Nebzede Olsa Tebessüm Ettire Biliyorsak Ne Mutlu Bize
Sayfa : https://www.facebook.com/ZlatanEgovic
Yeniler Geldi Taze TazeDestekleriniz Bekliyorum Arkadaşlar
Teşekkürler Herkese
Sayfa Adresi : https://www.facebook.com/ZlatanEgovic
Muhabir : Uzaylılara İnanıyormusun Zlatan ?
Zlatan Egović : Uzaylılar varmı yokmu bilmiyorum ama eğer dünya ya gelip bizi liderinize götürün derseler bana getirin çünkü Zlatan dünyanın lideridir ... Ego Yüzdesi %∞
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Muhabir : Zlatan Sence Messi'mi Ronaldo'mu ...
Zlatan Egović : Ben
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zlatan Egović : Balotelli'nin Attığı Golleri Ben Antreman'da Canım Sıkıldıkca Atıyorum .... Ego Yüzdesi %100
"Eğer Rooney Paris'e gelmek ve benimle oynamak istiyosa çabuk olmalı. Ancak Zlatan'ın ondan daha iyi olduğunu da aklında tutması gerek." Ego Yüzdesi %85
Son düzenleme: