Zoomin Dashboard şifremi çalanı savcılığa veriyorum

• Kullanıcı lgnd003
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

lgnd003

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
Ayın 7sinde farketmiştim kapanan bir kanalımdan ödeme beklerken şifremin değiştirildiğini, paypalımın değiştirildiğini ve iletişim mailinin de değiştirildiğini Zoomin'den öğrendim. Zoomin'in sağladığı bilgilere göre [email protected] adresine gönderilecekmiş Şubat ayı kazancım aynı zamanda son kazancım. Ben bunun üstüne soğuk su içmeyeceğim, bugün eskişehir siber suçlar birimiyle telefonda görüştüm ve bütün bilgileri toplayarak yarın işlemleri başlatacağım. Bu arkadaşın bu forumdan olduğunu da düşünüyorum, neredense nereden hiç umurumda değil. İlk başta paypal adı 'Canan Soydaş'tı, şimdi adı Burhan Kuğu olmuş. Paypal'a verdiği telefon da sahte. Her şeyin sahte olsa ne olacak? Bulunamayacak mısın sanıyorsun sen? Neyse, 166 dolarımın peşindeyim, ETC network sağ olsun, paypalımın değiştirilmesini sağladı fakat paypalım değişse de e-mail adresi hala [email protected] olarak durduğundan bu paranın bana geleceğini düşünmüyorum. Şimdiye kadar, paypal bilgilerimi, mail yazışmalarını vb şeyleri dosyaladım, yarın çıktısıyla beraber gideceğim. Daha neleri sunmam gerekir bilgili birilerinden yardım istiyorum.

Yani kankam diyorki yarına kadar ortaya çıktın çıktın yoksa sonucuna katlan :D

Ayın 7sinde farketmiştim kapanan bir kanalımdan ödeme beklerken şifremin değiştirildiğini, paypalımın değiştirildiğini ve iletişim mailinin de değiştirildiğini Zoomin'den öğrendim. Zoomin'in sağladığı bilgilere göre [email protected] adresine gönderilecekmiş Şubat ayı kazancım aynı zamanda son kazancım. Ben bunun üstüne soğuk su içmeyeceğim, bugün eskişehir siber suçlar birimiyle telefonda görüştüm ve bütün bilgileri toplayarak yarın işlemleri başlatacağım. Bu arkadaşın bu forumdan olduğunu da düşünüyorum, neredense nereden hiç umurumda değil. İlk başta paypal adı 'Canan Soydaş'tı, şimdi adı Burhan Kuğu olmuş. Paypal'a verdiği telefon da sahte. Her şeyin sahte olsa ne olacak? Bulunamayacak mısın sanıyorsun sen? Neyse, 166 dolarımın peşindeyim, ETC network sağ olsun, paypalımın değiştirilmesini sağladı fakat paypalım değişse de e-mail adresi hala [email protected] olarak durduğundan bu paranın bana geleceğini düşünmüyorum. Şimdiye kadar, paypal bilgilerimi, mail yazışmalarını vb şeyleri dosyaladım, yarın çıktısıyla beraber gideceğim. Daha neleri sunmam gerekir bilgili birilerinden yardım istiyorum.

Sonuna kadar git! Bu sanal alem artik o kadar kolay elini kolunu salayamaz hale geldi. Yakinda küfürde yasak olacak... küfür eden kisi ceza alacak. Öyle banlanma degil...

Baya oldu haber yazisinda okumustum biri daha sikayet etmis adamin hayati yalan herseyi yanlis bilgilerle vermis yinede bulmuslar.

Yani Türkiye büyük önem veriyor bu internet konusuna simdiden sana basarilar dilerim.

Yani kankam diyorki yarına kadar ortaya çıktın çıktın yoksa sonucuna katlan
biggrin.png

cikmasin daha iyi cezasi daha agir olur.

Sonuna kadar git! Bu sanal alem artik o kadar kolay elini kolunu salayamaz hale geldi. Yakinda küfürde yasak olacak... küfür eden kisi ceza alacak. Öyle banlanma degil...

Baya oldu haber yazisinda okumustum biri daha sikayet etmis adamin hayati yalan herseyi yanlis bilgilerle vermis yinede bulmuslar.

Yani Türkiye büyük önem veriyor bu internet konusuna simdiden sana basarilar dilerim.

cikmasin aha iyi cezasi daha agir olur.

ne kadar sürerse sürsün, para gitti zaten geri gelirse iyi olur. o kişi bulunsun da başka bir şey istemiyorum.. ki bu kadar bilgiyle kısa sürede bulunur

Hırsızlık iyi bir iş değildir. Yapan sonuçlarına katlanmalı.

Ortaya ciksa da senden özür dilese de sonuna kadar git ve cezasini cektir.

Konuyu guncel tutarmisin merak ediyorum bulnup bulunmicakmi diye cunki cok oluyor boyle seyler ama sonuc pek goremedim simdiye kadar...

GEçmiş olsun kardeş inşallah alırsın paranı. O HIRSIZ ! şahsada gereken cezayı verdirirsin.

Geçmiş olsun inş. sonuçlandırırsın

kardeşim geçmiş olsun umarım başkalarıda böyle yanmaz yansa'da sorun yok! gelelim saadete ben birçok operasyonlarda görev aldım bölümüm önemli degil, elindeki bilgiler sana yeter mailini geri alanlardan son giriş ip bilgisinide al benım bu gıbılerle cok uraşmışlıgım vardır keşke bana böle biri denk gelse zaten canım sıkılıyor takılıcak adam arıyorum ıyı sararım bunlara kardeşim bunların 1 numaralı senaryosu sımdı şöle bak 1incisi bulunamayacagını sanarlar 2incisi bulundugunda ayaklarına kapanır özür dilerler acıma affetme sonuna kadar git dava aç o suçlu oldugu için tüm masraflar o hırsız'a ödetilir sonuna kadar yürü..

milli istihbarat teşkilatı (Mit) dedinmi akan sular durur bulunamıcak yapılamıcak hiç bişi yoktur elindeki bilgiler sana yeter sen beni dinle savcılıga müracatını yap 10 senede geçse er yada geç bulurlar!

İşallah böyle sözde kalmaz sabırsızlıkla sonucunu bekliyoruz.sürecin nasıl işlediğini falanda yazarsanız başka başına gelenler daha rahat hızlı şekilde hakkını arar.

Yapan kişi ortaya çıktı, özür diledi affet dedi, benim yakınımda biriymiş bir de... kim olduğunu ısrarla sordum ancak söylemedi. bilgisayarıma bir program yüklenmiş ytpara'dan ve ondan sonra bütün bilgileri ele geçirmiş. bütün bilgilerini verdi bana benim onu affetmem için ama hala düşünüyorum çoğu bilgilerimi ele geçiren birini şikayet etmeli miyim? ismini söyledi sadece ytpara üyesiymiş, eskişehirdenmiş öğrenciymiş... garip durum cidden acayip sinirlendim bu kadar vicdanlıysan neden yaptın ki?

Hocam bunu yapan bi başkasına da yapar sonuna kadar arkasında durun gidin verin savcılığa aklı başına gelsin.Böylelerine acımıcaksınız.Ortada emek varsa peşini bırakmayın siz o parayı hakkınızla kazandınız.alacağı ceza belki aklını başına getirir.

bilgisayarıma bir program yüklenmiş ytpara'dan ve ondan sonra bütün bilgileri ele geçirmiş.

Yukarıdaki açıklamanızda bahsettiğiniz program hangisi? YTPARA 'dan yüklendiğine göre sadece size zarar vermiş olamaz. YTPARA 'da ki üyelerin güvenliği için programı açıklamalısınız!

Özürdiledi diye vazgeçecekseniz cidden yazık. Adam bildiğin Dolandırıcı, HIRSIZ daha ağza alınamayacak yığınla şey söylemek istiyorumda forum kurallarından dolayı dile getiremiyorum.. Sen dahil kimbilir kaç kişiyi dolandırdı bu karakter yoksunu mahlukat.. Rica ediyorum bu işin peşini bırakmayın! Sizler geri çekildikçe bunlar dahada azacak emin olun.. Sana olmasa bi başkasına yapacak bu iş bu kadar basit!

DOLANDIRICI DOLANDIRICIDIR BUNUN ÖZRÜ OLMAZ!

maalesef açıklamadı programın ismini. bana pek inandırıcı gelmedi fakat o böyle söyledi, yarın büyük ihtimalle siber suçlarla iletişime geçeceğim yine, sonuçta diğer bilgilerim de adamın elindedir.

acıma kes biletini bende çok gördüm böylelerini sen acırsan yarın yine yapar şikayet et cezasını çeksin hırsızlık nedir bilsin yoksa devamıda gelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri