Ayın 7sinde farketmiştim kapanan bir kanalımdan ödeme beklerken şifremin değiştirildiğini, paypalımın değiştirildiğini ve iletişim mailinin de değiştirildiğini Zoomin'den öğrendim. Zoomin'in sağladığı bilgilere göre [email protected] adresine gönderilecekmiş Şubat ayı kazancım aynı zamanda son kazancım. Ben bunun üstüne soğuk su içmeyeceğim, bugün eskişehir siber suçlar birimiyle telefonda görüştüm ve bütün bilgileri toplayarak yarın işlemleri başlatacağım. Bu arkadaşın bu forumdan olduğunu da düşünüyorum, neredense nereden hiç umurumda değil. İlk başta paypal adı 'Canan Soydaş'tı, şimdi adı Burhan Kuğu olmuş. Paypal'a verdiği telefon da sahte. Her şeyin sahte olsa ne olacak? Bulunamayacak mısın sanıyorsun sen? Neyse, 166 dolarımın peşindeyim, ETC network sağ olsun, paypalımın değiştirilmesini sağladı fakat paypalım değişse de e-mail adresi hala [email protected] olarak durduğundan bu paranın bana geleceğini düşünmüyorum. Şimdiye kadar, paypal bilgilerimi, mail yazışmalarını vb şeyleri dosyaladım, yarın çıktısıyla beraber gideceğim. Daha neleri sunmam gerekir bilgili birilerinden yardım istiyorum.