zoomin ödeme hakkında

• Kullanıcı Rukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Rukan

Kayıtlı Üye
arkadaslar zoomin şubat kazancını gondermedı dashboard da soyle yazıyor
2 - 2014 pay-out blocked by YouTube. Your channel is under AdSense investigation due to suspected irregularities. Investigations normally take 3-4 weeks.
not:kanaldan bır defa odeme alınmıstır kanalım 1 hafta once 3 telıften kapandı yardımlarınızı beklıyorum

arkadaslar zoomin şubat kazancını gondermedı dashboard da soyle yazıyor
2 - 2014 pay-out blocked by YouTube. Your channel is under AdSense investigation due to suspected irregularities. Investigations normally take 3-4 weeks.
not:kanaldan bır defa odeme alınmıstır kanalım 1 hafta once 3 telıften kapandı yardımlarınızı beklıyorum

Bazı arkadaşların hesaplarında da böyle olmuştu. Sanırım youtube bazı hesapların ödemelerini incelemeye aldığı için ödemelere belirli bir süre bloke koyuyor. Seninki de bundan kaynaklanıyor olmalı.

peki odeme gerceklesir mi

ayni yazi bende de var arkadaslar ya, gecen ayin da parasini odemediler bana kanal kapandi2-3 hafta once, ne illet bi sirketmis bunlar ya

Benim de bir kanal bu şekilde,bu kanaldan para geleceğini sanmıyorum

creative dekilere okadar laf söyledik belkide doğruymuş zoominde aynı şekilde yazdığına göre :D

Benim şubat kazancı 78$ o yazı çıkmadı bende , mart kazancım 1350$ ama inş. bunda da çıkmaz o uzun yazı :)

3 teliften kapanan kanallar icin youtube parayi odemeyebiliyor bazen partnerlere.

Partnerle alakası olduğunu sanmıyorum. Direk Youtube ile alakalı bence. Sonuçta Adsense'de de para kazanma kapatılması vb olaylarda paranız ödenmiyor, Demek ki Youtube'nin partnerlere uyguladığı kurallar biraz daha katı. Telif hakkı yüzünden ödeme yapmadığına göre.

Umarım ödeme yapılır ama bu durum sanırım youtubenin kendisiyle ilgili. Yine de yetkili arkadaşlar sanırım en doğru cevabı vereceklerdir. Çünkü zoomin ödemeyi alırsa öder diye biliyorum.

Zoomin in kesinlike üçkağıtla işi olmaz en azından benim tanıdığım kadarıyla ki 5 aydır çalışıyorum ve sürekli iletişim halindeyim, yani aklınıza paranın üstüne yatıyorlar gibi şeyler gelmesin awesomeness/creative gibi.

Bence de youtube ile alakalı bir durum zoomin ile değil ama net bilen başına gelen kişiler yardımcı olabilir..

creativede de aynı durum vardı. ordaki konuda arkadaşlar creatıve paralara yatıyor dıyorlardı demek ki partnerlere bu sıstem geçmeye başlamış.. Sanırsam kapanırsa kanal adsense kontrolüne ugruyor :S gecmıs olsun

creativede de aynı durum vardı. ordaki konuda arkadaşlar creatıve paralara yatıyor dıyorlardı demek ki partnerlere bu sıstem geçmeye başlamış.. Sanırsam kapanırsa kanal adsense kontrolüne ugruyor :S gecmıs olsun

Ayni durumda degiller malesef. En azindan zoomin kafasina gore %50 ye cekmiyor kazanclari. Creative kendi kafasina gore bloke koyuyor, acik kanallarda dahi oyle. Acik kanali olupta zoominde o durumla karsilasani gormedim herkes parasini aliyor tikir tikir. Bu ay creativeden dogru duzgun para alabilen var mi?

bir sorun varsa kesinlikle zoomin den kaynaklanmaz,en azından bu adamların ödeme konusunda şimdiye kadar hiç bir yanlışı olmadı google dan parayı aldıkları sürece gönderiyorlar,sonuçta google bloke koyuyorsa adamların da yapacak birşeyi yok.

Ayni durumda degiller malesef. En azindan zoomin kafasina gore %50 ye cekmiyor kazanclari. Creative kendi kafasina gore bloke koyuyor, acik kanallarda dahi oyle. Acik kanali olupta zoominde o durumla karsilasani gormedim herkes parasini aliyor tikir tikir. Bu ay creativeden dogru duzgun para alabilen var mi?

yok yok yanlıs anladın o topicte de görmüştüm blocked yazısını.. Tamamen haklısın %50 düşürme vs tamamen sorun yaptıkları ama senın dediğin gibi acaba mayıs güncellemesi mi bunlar?

yok yok yanlıs anladın o topicte de görmüştüm blocked yazısını.. Tamamen haklısın %50 düşürme vs tamamen sorun yaptıkları ama senın dediğin gibi acaba mayıs güncellemesi mi bunlar?

Mayista gelecek olan guncelleme bunlarla alakali degil, o guncelleme affiliated ve managed partnerler arasindaki farklari belirginlestirmek icin olacak sanirim. Yani affiliated partnerlerde dolar yakma isi zorlasacak.

ya arkadaslar awesomes bılle telıflı kanalların odemesını yapıyor zoomın neden boyle yapıyorkı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri