Zoomin.Tv Banka Ödemesi - Soru

• Kullanıcı Rock3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

Rock3r

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar.
Önceki ödemelerimi PayPal hesabıma almıştım. Fakat bu ay ki ödememi banka vadesiz tl hesabıma alabilir miyim ?
Bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
PayPal ödemeleri ayın 7 si ile 8 i arasında alıyordum, banka ödemeleri ne zaman yapılıyor ?
Garanti Bankası hesabım mevcut, sizce EnPara hesabı açmalı mıyım ?
Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler. :)

Merhaba Arkadaşlar.
Önceki ödemelerimi PayPal hesabıma almıştım. Fakat bu ay ki ödememi banka vadesiz tl hesabıma alabilir miyim ?
Bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
PayPal ödemeleri ayın 7 si ile 8 i arasında alıyordum, banka ödemeleri ne zaman yapılıyor ?
Garanti Bankası hesabım mevcut, sizce EnPara hesabı açmalı mıyım ?
Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler. :)

Dolar hesabı açman lazım önce. Sonra dashboarddan ödeme bilgilerini banka olarak değiştireceksin. Banka ödemeleri 15-20 arası yapılıyor. Enpara öneririm çok iyi banka.

Banka'ya yeni %5-6 lık bir kesinti eklendi haberin olsun.

Dolar hesabı açman lazım önce. Sonra dashboarddan ödeme bilgilerini banka olarak değiştireceksin. Banka ödemeleri 15-20 arası yapılıyor. Enpara öneririm çok iyi banka.

1 saat önce Enparaya başvuru yaptım hocam. Geri döneceklermiş.

Banka'ya yeni %5-6 lık bir kesinti eklendi haberin olsun.

:( Hocam PayPal ile devam mı bankaya mı geçeyim ? İşin özeti bu aslında.

Valla bu ay bankaya al bak bakalım hangisinde çok kesinti olacak ona göre kararını ver.

Ne kadar para kazandığına bağlı. 1000-2000 dolar civarı çok büyük kaybın olmuyor paypalda. Ama daha fazlaysa kazancın bankaya geç.

Ne kadar para kazandığına bağlı. 1000-2000 dolar civarı çok büyük kaybın olmuyor paypalda. Ama daha fazlaysa kazancın bankaya geç.

[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] [MENTION=12446]dervegider[/MENTION]

Kazancım 500 600 küsür hocam. Geçen ay herkes gibi bende de fazladan kesinti olduğu için farklı bir yol arayışına girdim. Payza hakkında bilginiz var mı ? Payzaya alsak ne olur ?

[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] [MENTION=12446]dervegider[/MENTION]

Kazancım 500 600 küsür hocam. Geçen ay herkes gibi bende de fazladan kesinti olduğu için farklı bir yol arayışına girdim. Payza hakkında bilginiz var mı ? Payzaya alsak ne olur ?

Payza şu an en an kesinti uygulanacağı söylenen sistem ama bence paypaldan ayrılmayın 500-600 civarındaki kazanç için bankaya geçilmez kâr ettirmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri