Zoomin.tv Cizgifilm Yuksek Meblağ Odeme

• Kullanıcı Hmzslymn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Hmzslymn

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar cizgifilm calisiyorum ilk ayim bitti gecen ay 7xx dolar kazandim ama bu ay videolarim cok izlenmeye basladi 1 videom ana sayfada 1. sirada haliyle gunluk 70$-80$ dolar kazanmaya basladim sizde odeme 3 haneyi gecerse zoomin odeme yapar mi ?

Daha once almis olan birisi cevaplarsa sevinirim/telif fln yok kanalimda gelmezde sanirim.

Cevap: Zoomin.tv Cizgifilm Yuksek Mevla Odeme

Merhaba arkadaslar cizgifilm calisiyorum ilk ayim bitti gecen ay 7xx dolar kazandim ama bu ay videolarim cok izlenmeye basladi 1 videom ana sayfada 1. sirada haliyle gunluk 70$-80$ dolar kazanmaya basladim sizde odeme 3 haneyi gecerse zoomin odeme yapar mi ?

Daha once almis olan birisi cevaplarsa sevinirim/telif fln yok kanalimda gelmezde sanirim.

youtube ödeme yaparsa onlarda size ödeme yapar
ama telif falan yoksa %80 ödemeni alırsın, zoomin paranızın üstüne kesinlikle yatmaz.

Sende öğrendin bu işi .tavsiyeleri dinleyip,forumu takip edince oluyormuş demek ki.yalnız uzun sürmez bu kazançlar haberin olsun:-)

Sende öğrendin bu işi .tavsiyeleri dinleyip,forumu takip edince oluyormuş demek ki.yalnız uzun sürmez bu kazançlar haberin olsun:-)

Malum reklamlar bir çıkıyor bir düşüyor.

Çizgi kanallarının ömrü uzun olmaz.hele ki kazandırmaya başladıysa.

Mayısta sanki bi düzelme var gibi sayfa to olsun tbm olsun. En azından ben de öyle.

Aynen var gibi. 5 10 güne kalmaz tatil firmaları reklamlara çöker :). Eylüle kadar devam eder diye umuyorum.

hocam mevla yaratan demektir. meblağ ise para demektir.

ikinciside zoominde ödemede sıkıntı olmuyordu ancak geçen aydan itibaren google engelledi diyerek bazı kanalların ödemesini yapmayabiliyorlar

Arkadaslar bu ''Zoomin'' ne oluyor tam olarak?

İlk sayfada çıktıysa telif yakındır ya sahteciler ya da gerçek sahibi ama inşallah gelmez diyelim de kazancın daim olsun..

mevla değil meblağ

hocam mevla yaratan demektir. meblağ ise para demektir.

ikinciside zoominde ödemede sıkıntı olmuyordu ancak geçen aydan itibaren google engelledi diyerek bazı kanalların ödemesini yapmayabiliyorlar

Hocam k.bakmayin ama yurt disinda yasadigim icin Turkce o kadar kelimeleri bilmiyorum.

İlk sayfada çıktıysa telif yakındır ya sahteciler ya da gerçek sahibi ama inşallah gelmez diyelim de kazancın daim olsun..
Hocam ilk sayfada videolarim vardi zaten ama ilk sirada cikti + ilk sirada cikan videoyu youtube video duzenleyicisinden yaptim dogrulandi fln yaziyor telifleri koruma ihtimali fln var mi ?

Çizgi kanallarının ömrü uzun olmaz.hele ki kazandırmaya başladıysa.
valla nazar değmezse 2 tane çizgi film kanalım var günlük getiriri 3 hanelilerde gidiyor 2 buçuk aydır nazar değmez inş :) ama buldugum çizgi filmi youtube atan toplasan 5 kişi yoktur bazen çizgi filmin ismini yazıyorum son 1 hafta yazıyorum atan yok ama deli gibi izleniyor :)

Hocam ilk sayfada videolarim vardi zaten ama ilk sirada cikti + ilk sirada cikan videoyu youtube video duzenleyicisinden yaptim dogrulandi fln yaziyor telifleri koruma ihtimali fln var mi ?
Doğrulandı bazen 5 abonesi olmayan kanala da çıkabiliyor izlenime göre bence ama yinede bu sizi o videonun sahibi yapmaz:D Telifden koruma ihtimali maalesef yok ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri