Zoomin.tv Hakkında Sorularım

• Kullanıcı Hmzslymn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Hmzslymn

Kayıtlı Üye
Merhaba ben zoomin.tv'ye katıldım kazançları nerden izlicem yada izlenimleri fln dashboardı var mı ?
Ödeme Ayarları Nerden Ayarlıcam ?

Bu Konuda Bilgisi Olanlar Yardımcı Olabilir Mi :confused:

Burdan hangi seçeneği seçmeliğim para kazanma açılmıyorda ?
emOnbY.png

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] Erdal bey sana yardımcı olur bu konuda sanırım . Panel yollayabilirler mail yolu ile

TRKNetworkla başvurdu benim için onların alt partnerliğindeyim galiba username fln vermediler,dolandırıcılık fln olmasın yani sonunda ödeme ayarlarını değiştirip paraları alsınlar ? :(

---------- Mesaj saat 20:24:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:36 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] Erdal bey sana yardımcı olur bu konuda sanırım . Panel yollayabilirler mail yolu ile

emOnbY.png

TRKNetworkla başvurdu benim için onların alt partnerliğindeyim galiba username fln vermediler,dolandırıcılık fln olmasın yani sonunda ödeme ayarlarını değiştirip paraları alsınlar ? :(

---------- Mesaj saat 20:24:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:36 civarında gönderildi. ----------

emOnbY.png

En altta olan monetize in all countries secenegini sec.

Ayrica TRK zoomin degil creative'e bagli bildigim kadariyla?

Zoomin.TV Entertainment

Zoomin'e girdim uye ola tikladim unknown kanal yaziyor TRK N.'tan biride iletisime gecti onada ilettim TRK network hala skype girmiyor.

Zoomin tv'desin o zaman. Dashboard'a kayit olman gerekiyor. Unknown kanal yazmasinin sebebi partnere daha yeni katilmis olman. 1-2 gun bekle, duzelir.

Ohhh bee o zaman güzel :) Bilgileriniz için Teşekkürler Hocam.

Onemli degil, kanalinin izlenim durumu neydi acaba? Gunluk kac izlenim aliyordun yani? ve Kategorisi neydi ozel degilse? Hangi sartlarda aliyorlar bilelimde ona gore basvurabilirim bende.

Onemli degil, kanalinin izlenim durumu neydi acaba? Gunluk kac izlenim aliyordun yani? ve Kategorisi neydi ozel degilse? Hangi sartlarda aliyorlar bilelimde ona gore basvurabilirim bende.

180.000 İzlenim var günde 2-3k son zamanlarda yeni videolar yükledim 5k son 3-4 gün 1k'ya kadar izlenim aldım,eskiden adsenseye bağlıydı sonra boş durdu aweye bağlandım 2-3 gün sonra çıkma isteği yolladım 45$ kazandırdı,çizgifilm yüklüyorum.

180.000 İzlenim vardı günde 2-3k son zamanlarda yeni videolar yükledim 5k son 3-4 gün 1k'ya kadar izlenim aldım,eskiden adsenseye bağlıydı sonra boş durdu aweye bağlandım 2-3 gün sonra çıkma isteği yolladım 45$ kazandırdı,çizgifilm yüklüyorum.

Haydaaa.. Cizgifilm kanalini kabul ettiler yani? Dili ingilizcemiydi yoksa farkli bi dil mi peki?

Başvuru yoğunluğundan dolayı gözden kaçmıştır normalde çizgi film illegal bir içerik kendi yapımınız olmadığı sürece

Türkçe TRK Network sağlam heralde sabah bana başvurayım mı sordu yarım saat sonra davetiye gelmiş

Senin TRK network ile alakan yok yahu, TRK network creative recruiteri. Sen zoomindesin. Cizgifilmler turkce oldugundan gozden kacirmislardir yoksa hayatta kabul etmezler cizgifilm kanallarini.

Çizgi filmi zoomine soktuysan helal olsun :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=5626]Hmzslymn[/MENTION]
Zoomin.tv den gelen daveti nezaman kabul ettiniz ?

Birde Çoğu yorumunuzda TRK diyorsunuz, TRK Creative ye bağlı bir hubun recruitteri, tesadüf olmuş demekki siz daha önce zoomin.tv ye başvurmuşsunuzdur muhtemelen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri