Zoomin.TV Hizmet Şartları ihlali Sonrası Feshedilen Kanalın Ödemesini Yapıyor Mu?

• Kullanıcı krtzyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

krtzyn

Yasaklanmış
Merhaba,

Bazı arkadaşların da bildiği gibi dün kanalıma saldırı olmuş, ard arda 2 telif ihtarı almıştım. Bugün de kanalım flaglanarak kapatılmıştır. Yapanlar Allah'ından bulsun bir şey demiyorum bu konuda.

Sormak istediğim şey,
Zoomin.TV FilmSection partnerliği altındaydım ve feshedilen kanalın ödemesini Zoomin'den alan oldu mu?

Gelen mail:
ELrIhXE.png

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

normalde yapılıyor demek o meşhur diziler tek parça sendin he :D

normal şekilde yani 3 telif yiyip dizi/filmden kapanan 2 kanalım oldu zoomin de kayıtlı ve sorunsuz aldım ödemelerini.hatta çok gariptir,zoomin paneline girişleri dahi duruyor hala bu kanalların.heralde 3-4 ay oldu bu kanallar kapanalı.boşa yer kaplıyor,içerdeki paraları ödedikten sonra erişimimi de kapatmalarını beklerdim ben şahsen.o daha mantıklı geliyor bana :)

normal şekilde yani 3 telif yiyip dizi/filmden kapanan 2 kanalım oldu zoomin de kayıtlı ve sorunsuz aldım ödemelerini.hatta çok gariptir,zoomin paneline girişleri dahi duruyor hala bu kanalların.heralde 3-4 ay oldu bu kanallar kapanalı.boşa yer kaplıyor,içerdeki paraları ödedikten sonra erişimimi de kapatmalarını beklerdim ben şahsen.o daha mantıklı geliyor bana :)

o zaman kanallar telif yeyip kapanana kadar devam edelim korkmaya gerek yok hocam . yoksa belli bir seviyeden sonra kanalı gizlemek mi gerek?

selam, moralini bozmak istemem ama benim de kanalim kapatildi ocak ayin da daha para alamadim , ödeyeceklerini de sanmiyorum artik.:mad:

Merhaba,

Bazı arkadaşların da bildiği gibi dün kanalıma saldırı olmuş, ard arda 2 telif ihtarı almıştım. Bugün de kanalım flaglanarak kapatılmıştır. Yapanlar Allah'ından bulsun bir şey demiyorum bu konuda.

Sormak istediğim şey,
Zoomin.TV FilmSection partnerliği altındaydım ve feshedilen kanalın ödemesini Zoomin'den alan oldu mu?

Gelen mail:
ELrIhXE.png

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Telif yememe sebep olan kanal :))) e nede olsa spam isimiz :)

Merhaba,

Sormak istediğim şey,
aynen etc ile görüş, bir de banka hesabı mı verdin. Dashboard elinde değil mi, ne demek ödemiyorlar?

Ne demek ödemiyorlar bilmiyorum, ama ödemediler, sen bir soru sordun ben basima geleni anlattim, dashboard halen aktif ve halen support bölümünde mesajlasmaya devam ediyorum en son gelen cevap

x09XvZ.jpg

etc ile görüştün mü hocam?..
evet etc le de görüstüm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri