Zoomin.TV Mart Ayı Ödemeleri

• Kullanıcı krtzyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

krtzyn

Yasaklanmış
Kazançlar geçen ay 24'ünde kesinleşmişti.

Bu akşam veya yarın akşam kesinleşmesini, sonraki 1 hafta içerisinde de paypal'a ödemeleri bekliyorum.

Banka Hesabına bekleyenler ise Mayıs ortası gibi kazançlarına ulaşabileceklerdir.

Mayıs ortası ise iyi bu ay daha şubat'ı alamadık ta bankacılar olarak :)

Ben paypal çalıştığım için banka işlemini tamamen tahmine dayalı yazdım, umarım tahminde yanılmam da hepimiz güzel bir oh çekeriz artık :)

biraları hazırlamak lazım. kesinleşme durumuna göre ya mutluluktan içecem ya kederden.

Kazançlar geçen ay 24'ünde kesinleşmişti.

Bu akşam veya yarın akşam kesinleşmesini, sonraki 1 hafta içerisinde de paypal'a ödemeleri bekliyorum.

Banka Hesabına bekleyenler ise Mayıs ortası gibi kazançlarına ulaşabileceklerdir.

Sonraki hafta bir ütopya olmuş dostum. Ya da yanlış yazdın. 28 Nisan - 4 Mayıs haftası oluyor sonraki 1 hafta dediğin. :) Paypal muhtemelen ondan sonraki hafta cuma günü falan yatmış olur 9'unda yani.

Sonraki hafta bir ütopya olmuş dostum. Ya da yanlış yazdın. 28 Nisan - 4 Mayıs haftası oluyor sonraki 1 hafta dediğin. :) Paypal muhtemelen ondan sonraki hafta cuma günü falan yatmış olur 9'unda yani.
Ya ne yapsak Paypal'a mı istetsek anlamadım ödemeleri :) Biz parayı alana kadar millet Paypal'dan Mart ödemelerini alacak :)

Ya ne yapsak Paypal'a mı istetsek anlamadım ödemeleri :) Biz parayı alana kadar millet Paypal'dan Mart ödemelerini alacak :)

Ben deneme için banka yapmıştım önceden paypala alıyordum, zaten sorun çıkarttı profilde hâlâ ödeme bilgileriniz hatalı diyor. Ben muhtemelen bu ay alamayacağım zaten bir ümit bekliyorum ama zor yani. Ödeme bilgilerini çoktan Paypal'a çevirdim ben, biraz kesinti yüzünden toptan olmayayım diye.

Ben deneme için banka yapmıştım önceden paypala alıyordum, zaten sorun çıkarttı profilde hâlâ ödeme bilgileriniz hatalı diyor. Ben muhtemelen bu ay alamayacağım zaten bir ümit bekliyorum ama zor yani. Ödeme bilgilerini çoktan Paypal'a çevirdim ben, biraz kesinti yüzünden toptan olmayayım diye.

Fark etmez toptan ödemeden olmazsın paypalı yapan bankayı da yapar.

Bu arada banka ödemeleri tamamlandı :)))

Panelde herhangi bir hareketlilik yok.

Buyrun arkadaşlar. Benim panele yansıdı darısı sizin başınıza.
8f8dd7de1c25a0a035f6e521fd5dfeb8.png

Hayırlı olsun, gerçi yansısa da ödemeler pazartesiye kalacak.
Size şöyle diyeyim. Pazartesi değil de Salı yansıyacak ) Geçen ay öyle oldu çünkü ) Ama önemli olan o değil önemli olan yansıması. Çünkü normalde 13-15 arası yansıması gerekirken bu ay çok gecikti bazı sebeplerden dolayı ve artık her saat kontrol eder olduk ) İnşallah yatacak haftaya.

Kazançlar geçen ay 24 ünde değil 18inde kesinleşmişti.
Ticket ile tahmini kazançların kesinleşme sürecini sorduğumda aldığım cevap genelde ayın 20 ile 25. günleri arasında olduğu.

Mart ödemesi PP ile 7-12 Mayıs tarihleri arasında olur..Bankayı bilmiyorum , 15 20 25 okuduğum kadarıyla.

Kazançlar geçen ay 24 ünde değil 18inde kesinleşmişti.
Ticket ile tahmini kazançların kesinleşme sürecini sorduğumda aldığım cevap genelde ayın 20 ile 25. günleri arasında olduğu.

Mart ödemesi PP ile 7-12 Mayıs tarihleri arasında olur..Bankayı bilmiyorum , 15 20 25 okuduğum kadarıyla.
Bu aya özel(paskalya mı yumurta mı öyle bir bayramdan dolayı) her şey de bir gecikme oldu. Gelecek Mayıs ayında her şey düzene girer gibi.

Bu aya özel(paskalya mı yumurta mı öyle bir bayramdan dolayı) her şey de bir gecikme oldu. Gelecek Mayıs ayında her şey düzene girer gibi.

Ben paskalyadan çok ünlem sonrası milletin partnere akın etmesine bağlıyorum bu durumu.
Bakalım, hayırlısı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri