Zoomin.TV Mayıs Ayı Kazançları ödemeleri tamamlandı

ozgurvatansever

Kayıtlı Üye
Zoomin.TV Mayıs Ayı Kazançları ödemeleri tamamlandı. Hayırlı olsun.

Ödeme ile ilgili problemlerinizi konu altında belirtebilirsiniz.

Son Durum

Paypal : YAPILDI (7 Temmuz 2014)

Banka Ödemeleri : YAPILMADI

Son düzenleme:
Bu partnere girmek bir ölüm ya :) 'Kolay, kolay almıyorlar partnere'

Bana da geldi hayırlı olsun. :)

Son düzenleme:
Bu bankalar üvey evlat mıdır nedir. Önce banka ödensin sonra paypal ödensin efenim neden böyle.

benim kanalların hepsine mi bloke koymuştu bu zoomin yav,para geldi diye gelen bi mail olmadı bana.arada 1-2 kanal kurtulmuştu diye hatırlıyordum ama desene onlarda gitmiş :D

benim kanalların hepsine mi bloke koymuştu bu zoomin yav,para geldi diye gelen bi mail olmadı bana.arada 1-2 kanal kurtulmuştu diye hatırlıyordum ama desene onlarda gitmiş :D

Aynen bana da acımadılar. İnsan bir tanesini bari es geçer.

ödemesi daha önceden kesinleşip tam ödeme zamanı blok alan kanallar var mı hiç? yoksa bir kere kesinleşirse o para ödeniyor mu kesin

Valla paypal erken yatsın diye dua ediyorum. Paypal hesabım olmamasına rağmen. Paypal erken yatınca banka da doğru orantılı olarak erken yatırılıyor :))

Sabahtan beri mail adresi açık karşımda bekliyorum öyle :) psikolojim bozulacak artık kapattım valla

Sabahtan beri mail adresi açık karşımda bekliyorum öyle :) psikolojim bozulacak artık kapattım valla

:) Benim pc windows 8 mail gelince sağ üste direk bildirim gidiyor telefon da windows 8 mail gelince direk yanımda ötüyor. Havamı atayımda öhöh

Edit: Yine de alışkanlık 5 dakika da bir mail sitesine giriyorum :) Tüm mailleri birine yönlendirdim )

Telefon Z2 bendeki , sanırım bunda öyle özellik yok :/

Vardır hocam. Outlook programı falan varsa kurun. Bizde windows hepsini bir arada tutuyor. Outlook hizmeti de windowsun olduğu için hepsi bir biriyle bağlantılı. Mail gelse direk her yerden bildirimler yağıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri