Zoomin.Tv Paramı Yolladı Ama Bankada Yok

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 8 aydır ilk kez başıma gelen bir durum oluştu. Daha önce herhangi bir partnerden completed yazdığı halde ödeme alamadığım olmamıştı. Ama bu ay sebebini gerçekten anlayamadığım bir sebepten dolayı halen Ağustos ayı kazancımı alamadım.

Önce sorun şöyle başladı. Herkes ayın 11-13 tarihlerinde parasını aldı bende ticket falan attım. Finans departmanı ile görüşmeler yapılacak falan dendi. Sonra 20'sinde completed oldu normalden 1 hafta sonra.

Neyse dedim 2-3 gün içinde gelir. Ama yok 9 gün oldu an itibariyle gelen giden bir şey yok. Neyse bankayı aradım bir şey yok falan dediler. Dünde dekont istedim zoomin'den. Yine bankayı aradım dekontum var dedim. İşlemler tatilden dolayı yarına sarktı.

Bu kazancımın onaylandığına dair resim.

08f7d0dc4e8a969e0671cfc3212af93f.png

Önemli bilgiler olabileceğinden dekontun hepsini paylaşmıyorum sadece işlem tarihlerinin olduğu kısmı paylaşıyorum.

037524a34294312b40eba3f2ad78521e.png

Dikkatimi çeken ayın 27'sinde bir şeyler olmuş ama ödeme 24'ünde tamamlanmış gibi bir şeyler okudum. Normalde ödeme gönderilikten sonra 2-3 gün içinde yansırdı.

Daha önce böyle bir şey ile karşılaştınız mı ? Yarın banka ile dekont hakkında görüşeceğim eğer biz halen bir şey göremiyoruz derlerse yapabileceğim bir şey var mı ? Yani ne yapabilirim arkadaşlar ben bu parayı almak için. Lütfen yardımcı olun.

geçmiş olsun hocam. bu banka ödemeleri sıkıntılıysa biz paypala devam edelim valla benimde içim rahat etmiyor böyle konular görünce.

geçmiş olsun hocam. bu banka ödemeleri sıkıntılıysa biz paypala devam edelim valla benimde içim rahat etmiyor böyle konular görünce.

Hocam 6-7 aydır çok iyiydi bu ay ne oldu bilmiyorum para ortada bir yerlerde kaldı.

Zoomin diyor biz gönderdik, banka diyor biz almadık.

aynısını bana creative yaptı 2500 doların üstüne yattı utanmazlar yatırdıklarına dair kanıt bile göstermiyordu sorun sizde diyip geçiştiriyorlardı

aynısını bana creative yaptı 2500 doların üstüne yattı utanmazlar yatırdıklarına dair kanıt bile göstermiyordu sorun sizde diyip geçiştiriyorlardı

Sizden farklı olarak bana dekont verdiler. Yani ödeme yaptıklarından eminler. Yarın dekontumla bankaya gitmeyi düşünüyorum. Umuyorum ki daha doğrusu istiyorum ki para askıda falan olsun ne bileyim bir sorun oluşmuş olsun bende alayım

Sizden farklı olarak bana dekont verdiler. Yani ödeme yaptıklarından eminler. Yarın dekontumla bankaya gitmeyi düşünüyorum. Umuyorum ki daha doğrusu istiyorum ki para askıda falan olsun ne bileyim bir sorun oluşmuş olsun bende alayım

iyi ozaman fazla dert etme alırsın inşallah

Sanırım sorun bizim bankada. Son ticket bu şekilde.

Please, do not close the ticket due to by closing it I won't be able to see your answers. The money has to be claimed to your bank. Finance has informed me that our bank here processed the payment and therefore your company needs to check the payment themself. Go to the bank with the receipt and ask for the money, that receip shows everything was Ok.

hangi bankayı kullanıyorsun ?

Sanırım sorun bizim bankada. Son ticket bu şekilde.

Please, do not close the ticket due to by closing it I won't be able to see your answers. The money has to be claimed to your bank. Finance has informed me that our bank here processed the payment and therefore your company needs to check the payment themself. Go to the bank with the receipt and ask for the money, that receip shows everything was Ok.

Enpara dolar hesabiniza bir gonderim olmamis mi diyor entresan bende oraya almayi dusunuyordum

ASUS ZENFONE Cihazımdan gönderildi

Enpara dolar hesabiniza bir gonderim olmamis mi diyor entresan bende oraya almayi dusunuyordum

ASUS ZENFONE Cihazımdan gönderildi

Yarın belli olacak hocam. Ona göre sizde yolunuzu alırsınız ama ben devam edeceğim eğer yarın sorunu çözersem.

Doları hesabı açmadığınız sürece malesef dolar olarak para alamıyorsunuz hocam sanırım para partnere geri iade edilmiş.

Hocam 8 aydır alıyorum ben para merak etmeyin her şeyden bilgim var lakin para şuan nerede tam olarak bende bilmiyorum. Bilgilerim 7 aydır değişmedi. 7 aydır standart giden şey bu ay bir sorun oluşturdu.

Dolar hesabıma alıyorum.

Yarın belli olacak hocam. Ona göre sizde yolunuzu alırsınız ama ben devam edeceğim eğer yarın sorunu çözersem.

Hocam 8 aydır alıyorum ben para merak etmeyin her şeyden bilgim var lakin para şuan nerede tam olarak bende bilmiyorum. Bilgilerim 7 aydır değişmedi. 7 aydır standart giden şey bu ay bir sorun oluşturdu.

Dolar hesabıma alıyorum.

Kusura bakmayın hocam ben yanlış anladım ben TL hesabınız var sandım enparada bence peşine düşün bankaya gidin umarım en kısa sürede alırsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri