Zoomin TV Partnerlik Nasıldır?

myigitoguz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Malum daha önceden bilen bilir partnerlikle ilgili bir kaç sorum ve araştırmam olmuştu. 18k lık kanalı dün bir başvurayım dedim zoomine ve başvuru yaptım. Bugün mail atmış ve benden topluluk sayfasının ve para kazanma sayfasının ekran görüntüsünü istemiş.

Benim sormak istediğim bu partnere bağlanılır mı? 4-5 aydır zaten izlenimlerim sıfır kazançta yok belki bir işe yarar mı? :) Tabi alalım derlerse:)

Bu partnerde olan arkadaşlar ya da bilgili arkadaşları bekliyorum. Cevap verirseniz çok sevinirim.

Zamanın yt para vermiyor diye paraları cukkalayan çakal partnerlerden biri değil mi...

Zamanın yt para vermiyor diye paraları cukkalayan çakal partnerlerden biri değil mi...

Hatta zoomin'in alt kuruluşlarından biri var, sonrasında ytpara benzeri bir site açmıştı şahıs. "YA KARDEŞİM YOUTUBE ÖDEME YAPMAYINCA PARTNER DE YAPMIYOR" deyip büyük ödemeleri elde tutup minik ödemeleri her ne hikmetse ödeyen şirket. Büyük ödemeler kanal 1 tane telif yesin bir bahaneyle yapılmıyordu. Partnerle işim olmadı 2016dan beri, milyonlarca izlenme o bu şu hep çöp oldu. Ruslar adamdır, zamanında bir rus partnere girmiştim, kanal telif yeyip 1 hafta sonra kapanmıştı adamlar ödediler ciddi bir rakam, ardından başka kanallarımı da o denli ödediler. Tavsiyem adsense'den şaşmayın.

uzak dur hocam

zaten izlenmeye felan faydası olmaz partnerin

Hatta zoomin'in alt kuruluşlarından biri var, sonrasında ytpara benzeri bir site açmıştı şahıs. "YA KARDEŞİM YOUTUBE ÖDEME YAPMAYINCA PARTNER DE YAPMIYOR" deyip büyük ödemeleri elde tutup minik ödemeleri her ne hikmetse ödeyen şirket. Büyük ödemeler kanal 1 tane telif yesin bir bahaneyle yapılmıyordu. Partnerle işim olmadı 2016dan beri, milyonlarca izlenme o bu şu hep çöp oldu. Ruslar adamdır, zamanında bir rus partnere girmiştim, kanal telif yeyip 1 hafta sonra kapanmıştı adamlar ödediler ciddi bir rakam, ardından başka kanallarımı da o denli ödediler. Tavsiyem adsense'den şaşmayın.

Erdal mı ismi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri