Zoomin.Tv'e Geçtikten Sonra

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar konu tamamen değişiyor. Partner'e geçeyim mi diye konu açmıştım cevabını buldum. Şimdi konu tamamen yön değiştirdi. Partner'e geçtikten sonra ne oldu ? konusuna döndü.
Partnere 13.01.2014 Saat 15.45 gibi geçtim.

3-4 aydır video yüklenmiyor. Gelirler 1 Ocak 2014'den sonra neredeyse hep aynıydı.(Adsense'de iken) Resimlerden de fark edersiniz.
Partner'e geçtikten sonra kesinlikle kanalda değişiklik yapılmamıştır. Her şey olduğu gibi bırakıldı.( 25.01.2014 tarihinden itibaren yüklemelere başladım ama çok etkili şeyler değil )
Ayrıca özgün olmayan kanallara para yatıp yatmayacağını sordum. Youtube verirse bizde veriririz dediler )

http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/19957-zoomin-tvden-icimi-rahatlatan-mail.html
Şuan Kazançlar 4'e katlandı :) Tabi izlenimlerde 1.5 kat oranında arttı.

xG2jR6.png

K6nE3P.png

Cevap: Sizce partnere geçeyim mi ? Çok kararsızım

Zoomin.tv 'ye geçtim arkadaşlar şu anda. İleriki günlerce kazançlarımın nasıl değiştiğini konu altından yazarım. Benim gibi partnerliğe şüphe ile yaklaşan arkadaşlara öncülük eder inşallah :)

Şuan çok süper gidiyor. Her videomda gösterim öncesi reklam çıkıyor )

Eğer böyle devam ederse Ana kanalı'da geçirtirim yakında )

hocam takipteyim.bende bu aralar partnere geçmeyi düşünüyorum

Takipteyim. :)

kesinlikle partner arkadaslar , adsense siz sagolun :)

hocam zoomin.tv dizi kanallarını genellikle kabul etmiyor logolardan dolayı siz nasıl kabul ettirebildiniz?? :)

hocam zoomin.tv dizi kanallarını genellikle kabul etmiyor logolardan dolayı siz nasıl kabul ettirebildiniz?? :)

Büyük şans hakikaten. Ben hiç sanmıyordum kabul olacağını zaten. Şansınızı deneyin. Yoğunluktan dolayı es geçe biliyorlarmış bazen. Bende o es geçtikleri a'na denk geldim :)

zoominmovies'te misin? bende kabul etmezler diye dusunerek basvurmustum fakat zoominmovies'ten kabul gelmisti. Kabul etmeyecek olsalar dizi kanallarini, sanirim zoominmovies adini kullanmazlardi

Büyük şans hakikaten. Ben hiç sanmıyordum kabul olacağını zaten. Şansınızı deneyin. Yoğunluktan dolayı es geçe biliyorlarmış bazen. Bende o es geçtikleri a'na denk geldim :)

Erdal abi üzerinden mi başvuru yaptın peki yoksa zoomin'in kendisine mi başvurdun?

zoominmovies'te misin? bende kabul etmezler diye dusunerek basvurmustum fakat zoominmovies'ten kabul gelmisti. Kabul etmeyecek olsalar dizi kanallarini, sanirim zoominmovies adini kullanmazlardi
Evet
zoominmovies diyor iş ortaklığında.

Erdal abi üzerinden mi başvuru yaptın peki yoksa zoomin'in kendisine mi başvurdun?

Hayır. O şartlara uygun değil dizi kanalı dedi. Bana belki şansına kabul ederler yoğunluk olursa dedi. Ana sayfasından başvuru yap dedi. Bende zoomin'in kendisine başvurdum.

Benim hak ihlali yapan bir kanal kabul ettigimi gordun mu sen :) 2 aydir. Aga girip yolunu sasanlar haric. Onlarda artik gozleri kapali karanlikta gittikleri kadar gidecek.

Benim istedigim aslinda sizleri zora sokmak degil. Kendi calismalarinizi yapin az da olsa tek kanalla kapanma korkusu olmadan calisin. Zamanla kanal yerine oturacaktir zaten. Kisa zamanda cok kazanma hirsi size aksam sabahi yasatiyor.

Beni dinleyin kazanirsiniz.

Benim hak ihlali yapan bir kanal kabul ettigimi gordun mu sen :) 2 aydir. Aga girip yolunu sasanlar haric. Onlarda artik gozleri kapali karanlikta gittikleri kadar gidecek.

Benim istedigim aslinda sizleri zora sokmak degil. Kendi calismalarinizi yapin az da olsa tek kanalla kapanma korkusu olmadan calisin. Zamanla kanal yerine oturacaktir zaten. Kisa zamanda cok kazanma hirsi size aksam sabahi yasatiyor.

Beni dinleyin kazanirsiniz.

Görmedim abi Haklısın 2 aydır 1 kanal bağlayamadık logolardan dolayı :) Şuanki durumda onu gösteriyor zaten abi yavaş yavaş özgün içeriğimiz oluşturmamız için zorlanıyoruz youtube tarafından :)

Görmedim abi Haklısın 2 aydır 1 kanal bağlayamadık logolardan dolayı :) Şuanki durumda onu gösteriyor zaten abi yavaş yavaş özgün içeriğimiz oluşturmamız için zorlanıyoruz youtube tarafından :)

Bu davranisinda youtubenin arkasindayim :)

Takipteyim

hocam takipteyim.bende bu aralar partnere geçmeyi düşünüyorum

Yeni resim. Bu kazanç tüm gün partnerde durduğumda ki kazanç. Yani yarın ki tahminim 35-40 dolar arası. Neredeyse 2 kat arttı kazanç :) Youtube ortalama %15-20 arası kesiyordu. Zoomin %20 kesecek. Neredeyse aynı :) Tek problem para konusunda arkadaşlar. Umarım alabilirim.

Günde 25 dolar Ayda 1.5 milyar eder bir kanaldan. Bunu hadi %15 kesti diyelim.
1500%15 = 1275 tl eder

Partnerde ise. Günde 40 dolar. 40x30 1200 dolar 2400 tl

2400%20 = 1960 tl eder. Yani 500 tl fazladan kazanç Ki 50 doları bile görebilirim :) Belli olmaz.

İsterseniz daha alıntı yapmam sizi istemeyen söylesin. 1 hafta daha paylaşırım. Tam kesinleşmesi için. İsteyene her gün bilgilendiririm. Ama kazancınızın artacağı kesin arkadaşlar.

KgkPE0.png

Zoomintv gerçekten iyi bgbm veriyor ama bu yeni yıl kurallarından sonra 0 kuruş vericek büyük ihtimal.

Videolar uzunsa çoklu reklam koy 2-3 gün bekle ozaman farkı gör :D

Zoomintv gerçekten iyi bgbm veriyor ama bu yeni yıl kurallarından sonra 0 kuruş vericek büyük ihtimal.

Bekleyeceğim dostum. Gelecek ayın 10'undan önce her şey belli olacak. 200-300 dolar arası kazanç sağlayınca çıkadabilirim. Sınırı geçip acaba para yatacak mı diye bakmak için. Ama eğer verirse parayı daha adsenseye dönmem bu kanal ile. Kesinlikle adsense hak ettiğim parayı vermiyor.

Videolar uzunsa çoklu reklam koy 2-3 gün bekle ozaman farkı gör :D

Hepsi var merak etmeyin. Teşekkürler öneri için :) Ayrıca hiç bir değişiklik yapmıyorum videolarım da kanala video da atmıyorum. Çünkü herkese adsense ile partner kazançları arasında ki farkı göstermeye çalışıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri