zoominden creative kaydı kanal

• Kullanıcı rustler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

rustler

Yasaklanmış
dizi kanalını bi yabancı alt bayiyle bağladım zoomin e.eleman 2 gündür yasıyomu belli değil.skype da yok.benim kanal creative gözüküyor 2 gündür.hatta creative den dashboard oluşturma mail i gelmiş.zoomin dashboard da ticket açtım daha yazan olmadı.mail attım bakalım.daha önce başına böyle bişey gelen arkadaslar varsa kazanclar ne oluyo.ondan ona bağlıyolar analiz de kazanclar hep 0 dan baslıyo.paralar boşa gidiyosa içim acıyo valla 300 400 en az kayıp yaşıyorum günde

kayıp yok hocam ödemelerini alırsın. aynısı bana da oldu ama tam tersi idi creative kanalım zoomine geçti kendiliğinden. daha önce creativeden kazandığım 3-4 günlük kazancı ödediler. zoominde öder.

kayıp yok hocam ödemelerini alırsın. aynısı bana da oldu ama tam tersi idi creative kanalım zoomine geçti kendiliğinden. daha önce creativeden kazandığım 3-4 günlük kazancı ödediler. zoominde öder.

yapma ya içimi rahatlattın dünden beri ayar olduydum bu işe.kazancın hepsini zoomin den alırım değilmi.creative le işim olmaz

---------- Mesaj saat 03:31:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:31:03 civarında gönderildi. ----------

Neyseki awe ye atmamışlar

ne güldürdün kardesim :D

yapma ya içimi rahatlattın dünden beri ayar olduydum bu işe.kazancın hepsini zoomin den alırım değilmi.creative le işim olmaz

---------- Mesaj saat 03:31:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:31:03 civarında gönderildi. ----------

ne güldürdün kardesim :D
creativedeyken kazandığını creative öder. zoomindeyken kazandığını zoomin öder. zoomin paneline giriş yapabiliyor olman lazım ama analitikleri göremezsin ödeme ayarlarını gir ödeme zamanı gelince paranı zoomin öder

creativedeyken kazandığını creative öder. zoomindeyken kazandığını zoomin öder. zoomin paneline giriş yapabiliyor olman lazım ama analitikleri göremezsin ödeme ayarlarını gir ödeme zamanı gelince paranı zoomin öder

haklıymışsın creative dashboard girişi yaptım creative yansımış.zoominde revshare yüzde 70 di,creative olunca yüzde 90 olmuş.alt bayinin payı aradan cıkmış :) inşallah zoomin e atmazlar geri

haklıymışsın creative dashboard girişi yaptım creative yansımış.zoominde revshare yüzde 70 di,creative olunca yüzde 90 olmuş.alt bayinin payı aradan cıkmış :) inşallah zoomin e atmazlar geri

Hocam kanalimiz partnerdeyken bizim istegimiz dısında başka partnere mi kayabiliyor. Nedeni nedir?

Hocam kanalimiz partnerdeyken bizim istegimiz dısında başka partnere mi kayabiliyor. Nedeni nedir?

sadece zoomin creative ikilisinde kayma oluyo hocam .yardımlaşıyolar galiba kendi aralarında .az ortaklaşa iş gibi.nedenini bizde bilmiyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri