zoominguidecountry'den Mail Geldi (Zoomin.TV)

• Kullanıcı AntonioMontana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

AntonioMontana

Kayıtlı Üye
Baslıktada belirttigim gibi arkadaslar zoominguidecountry adlı kisiden bana mail geldi.Google amcaya sordum ama ne demek istedigini tam anlamadım.Bir de siz bu konu hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

adamın kanalı: user/zoominguidecountry

Mesaj söyle;

Hi xxx,

I am a video editor at Zoomin.TV and we have selected your video xxx for one of our video news feeds!

Our business as an online news agency is to talk about what's hot on the web and we believe your video fits the bill. In return for allowing us to use your video we cross promote your channel to our viewers by highlighting it as the source of this video, which will give you great international exposure and should increase your views and subscribers dramatically.

However, in case you are more interested in receiving cash payment for the use of your video, no problem. We offer a once off (US dollar) media market standard payment per video, provided that you can prove that you are in fact the owner of the video (for instance by sending us some more clippings of the source material). Please let us know within 48 hours of receipt of this email, cause otherwise we will have already cross promoted your channel sufficiently as compensation for us using your video!

It could of course also be possible that you actually don't want us to use your video at all. If this is the case, please provide us with proof that you are in fact the original owner of the video content and get in touch with us so we can determine the appropriate course of action together. When you get in touch with us with such a request it is best to do this by responding to this email and changing the title to "VIDEO OWNER CONTACT REQUEST".

Finally, if you regularly have hot news videos for us to use let us know so that we may include you in our VJ network!

Kind Regards,

Zoomin.TV Editorial Team Germany

Orda bahsedilen XXX video senin kendi videon mu yoksa spam yaptigin videolardan biri mi?

Anladığım kadarıyla senin videolarından birini ZoominTV kendi kanalında paylaşacakmış parasını sana ödeyeceğiz türü bir şey yazıyor.

Orda bahsedilen XXX video senin kendi videon mu yoksa spam yaptigin videolardan biri mi?

Spam aslında ama arastırdım baktım ben ilk yükleyenlerdenim.Fazla hitide yok aslında 1.5 k izlenmesi var.Bu mesaj neyin nesi cözemedim :)

---------- Mesaj saat 17:02:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:00:49 civarında gönderildi. ----------

Anladığım kadarıyla senin videolarından birini ZoominTV kendi kanalında paylaşacakmış parasını sana ödeyeceğiz türü bir şey yazıyor.

İspat et falan diyor sanırım fakat onu zaten yapamayız :)

Spam aslında ama arastırdım baktım ben ilk yükleyenlerdenim.Fazla hitide yok aslında 1.5 k izlenmesi var.Bu mesaj neyin nesi cözemedim :)

Ilk yuklemen bisey degistirmez. Adamlar diyorki senin videonu kullanmak istiyoruz, istersen para oderiz istersende kanalini kaynaklarda gosterir kanalina hit gelmesini saglariz. Eger videonun kullanilmasini istemiyorsanda hak sahipligini ispatla diyolar. Sen olurda bu adamlardan reklam yapmalarini yada para istersen senden hak sahipligini kanitlamani isterler ve ilk yukleyip yuklememen buna kanit olarak kabul edilmez.

3 seçenek sunmuşlar sana

1- onlara videoyu yayınlamaları için izin vereceksin onlarda kanalının reklamını yapacaklar

2- Videoyu para ile satabilirsin ama videonun sahibi olduğunu ispatlaman lazım

3- Videonun kullanılmasına izin vermeyebilirsin ama yine videonun sahibi olduğunu ispatlaman lazım.

Kısacası izin ver kanalının reklamı yapılsın,en mantıklı seçenek birincisi.

Ilk yuklemen bisey degistirmez. Adamlar diyorki senin videonu kullanmak istiyoruz, istersen para oderiz istersende kanalini kaynaklarda gosterir kanalina hit gelmesini saglariz. Eger videonun kullanilmasini istemiyorsanda hak sahipligini ispatla diyolar. Sen olurda bu adamlardan reklam yapmalarini yada para istersen senden hak sahipligini kanitlamani isterler ve ilk yukleyip yuklememen buna kanit olarak kabul edilmez.

3 seçenek sunmuşlar sana

1- onlara videoyu yayınlamaları için izin vereceksin onlarda kanalının reklamını yapacaklar

2- Videoyu para ile satabilirsin ama videonun sahibi olduğunu ispatlaman lazım

3- Videonun kullanılmasına izin vermeyebilirsin ama yine videonun sahibi olduğunu ispatlaman lazım.

Kısacası izin ver kanalının reklamı yapılsın,en mantıklı seçenek birincisi.

Tamamda bu mesaj gercekten Zoomin den geldigini nasıl anlarız.Ben adamın kanalını inceledim ama pek saglam görünmedi gözüme birde siz bakar mısınız ?

orasını bilemem ama ne kaybedeceksinki zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri