ZoominTv Partner Kanalı Satılıktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Odeme alindiktan sonra
Kanal Kategorisi : Spor Programları
Kanal Dili : Türkçe
Abone Sayisi :129
izlenim Sayisi : 13.615 görüntüleme
Video Sayısı:47

Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci :Kanalla İlgilenmiyorum İlgilendiğimde 0.70 ile 1 dolar arası
Kanal Satis Fiyatiniz : 70 Tl

Kanal Tasarımı olsun çok iyidir.Kanalla Her hafta video atılması kanalın kazancını artıyor.Bu kategoriden günlük 10 dolar kazandım.Telif konusunda daha önce ilgilendiğim için hiç sıkıntı yaşamadım telif riski 0 yakın diyebilirim.
Arkadaşlar Zoomintv anabayine başvurdum kabul edilmişti.Daha az kesinti oluyor böylece

50 tl uygunsa görüşelim...

Kanal Adi : Odeme alindiktan sonra

Kanal Tasarımı olsun çok iyidir.Kanalla Her hafta video atılması kanalın kazancını artıyor.Bu kategoriden günlük 10 dolar kazandım.Telif konusunda daha önce ilgilendiğim için hiç sıkıntı yaşamadım telif riski 0 yakın diyebilirim.
Arkadaşlar Zoomintv anabayine başvurdum kabul edilmişti.Daha az kesinti oluyor böylece
Kesinti yüzde kaç? Hiç ödeme aldın mı?

Hocam kesinti alt bayilere göre daha az olduğunu biliyorum ama tam rakımını bilmiyorum.Zoomintv anabayi başvurusu kabul edilmiş bir kanaldır.Dha önce ödeme almadım.Çünkü ilgilenmedim

Hocam 70 tl satıyorum.Eğer kesin alacaksanız konuyu kitliyim

Hocam kesinti alt bayilere göre daha az olduğunu biliyorum ama tam rakımını bilmiyorum.Zoomintv anabayi başvurusu kabul edilmiş bir kanaldır.Dha önce ödeme almadım.Çünkü ilgilenmedim
Dashboardı var mı? Varsa kesinti miktarı orada yazar. Varsa bakabilir misin?

Arkadaşlar alıcılar fazla lütfen biraz bekleyin karar vericem.Arkadaşlar paypal değilde ilk tercihim ziraat bankasıdır.Alıcı fazla eğer ziraat ödemeyi yapacak arkadaş varsa ona satıcam

Arkadaşlar alıcılar fazla lütfen biraz bekleyin karar vericem.Arkadaşlar paypal değilde ilk tercihim ziraat bankasıdır.Alıcı fazla eğer ziraat ödemeyi yapacak arkadaş varsa ona satıcam

Ziraata EFT yapabilirim. Para bugün elinde olur.

Kojoli hocam fiyat 70 tl ziraat ödeme yaparsanız tamamdır

Arkadaşlar Kanal ''kojoli '' arkadaşımıza satılmıştır.Diğer almak isteyen arkadaşlar kusura bakmasın.İlk tercihim Ziraat bankasıydı ve 70 tl bunu gerçekleştiren arkadaşlar arasında bana daha erken kanalı almak isteyen kojoli arkadaşımıza sattım herkese teşekkürler.Hayırlı Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri