ZoominTV Partnerlikten Nasıl Çıkarım ?

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Kategori ne çalışıorsun? İzlenimler Türkiye mi? Videolarının ortalama süresi kaç dk?

Awsomes de bende öyleydi ilk 3-4 hafta. Sonra birden 2-3 kati artis oldu. Bence biraz beklemelisin.

peki çıkma hakkında bilgin varmı ? napacaz netcez ya. hiçbir bilgilendirme yok hiçbiyerde.

---------- Mesaj saat 01:45:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:45:05 civarında gönderildi. ----------

Dizi videoalrı atıyorsanız adsenseyle devam etmek intihardır :)

hocam kazanç aşırı düşük. bir dk görüntü atayım en iyisi

---------- Mesaj saat 01:49:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:45:31 civarında gönderildi. ----------

Buyrun beyler günlük kazan istatistik:
25s0.png

ben dede tr dizi kanalı. 20 günlük kanal ilk başta şikayetçiydim fakat şimdi artış oldu. memnunum ben. ortalama 1k ya 1 dolar gibi ama tam güncellenmedi o yüzden

ben dede tr dizi kanalı. 20 günlük kanal ilk başta şikayetçiydim fakat şimdi artış oldu. memnunum ben. ortalama 1k ya 1 dolar gibi ama tam güncellenmedi o yüzden

benim korkum şu yüzden, partner olduktan sonra 1 ay içinde beğenmezsen çıkabiliyorsun, yoksa 1 yıllık sözleşmeyi kabul etmiş oluyorsun şeklinde birşeyler okudum birkaç yerde. eğer aslı varsa, 1 yılda giden paranın haddi hesabı olmaz :S tabi kanal 1 yıl durusa o ayrı :D

benim korkum şu yüzden, partner olduktan sonra 1 ay içinde beğenmezsen çıkabiliyorsun, yoksa 1 yıllık sözleşmeyi kabul etmiş oluyorsun şeklinde birşeyler okudum birkaç yerde. eğer aslı varsa, 1 yılda giden paranın haddi hesabı olmaz :S tabi kanal 1 yıl durusa o ayrı :D

henüz şikayet almadım :) hatta bir çok dizi veya fragmanım resmi kanaldan önde. 1 videomla 60 000 izlenim aldım resmi kanalı da yazdı bana ama kaldır felan demedi. :D

benim de kazanç dışında ki tek sebebim para kazanmaya kapanma, zaten kazanç yerlerde, bu durumda para kazanmaya kapanma için değer mi acaba?

Değmez mi hocam.Aynı kategoride 8 kanalım vardı.birindeki tüm videolara eşleşen gelmiş.İptal oldu kanal 60k 30k 70k izlenen video vardı 3 tane.Sonra 1 kanal topluluktan gitti 130k 120k 50k 50k 60k izlenen videolar vardı 20k da kalanları silmiştim.2 etti

Sonra 2 kanalım da google+ ad politikasından gitti allahtan biri önemsizdi 10k videolar vardı da diğeri 30k 20k 30k 22k video vardı o da çöpe gitti.

Benim to %1 tbm 0.07 oldugu için.1k gösterime 70 kurus alıyorum zaten zomin bence 1 tl verecektir.

Değmez mi hocam.Aynı kategoride 8 kanalım vardı.birindeki tüm videolara eşleşen gelmiş.İptal oldu kanal 60k 30k 70k izlenen video vardı 3 tane.Sonra 1 kanal topluluktan gitti 130k 120k 50k 50k 60k izlenen videolar vardı 20k da kalanları silmiştim.2 etti

Sonra 2 kanalım da google+ ad politikasından gitti allahtan biri önemsizdi 10k videolar vardı da diğeri 30k 20k 30k 22k video vardı o da çöpe gitti.

Benim to %1 tbm 0.07 oldugu için.1k gösterime 70 kurus alıyorum zaten zomin bence 1 tl verecektir.

bunları okuyunca soğudum adsense den :D neyse hayırlısı diyelim yolumuza devam edelim o zaman. Nasip, herkes nasibini yer. Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için..

Merhaba arkadaşlar, bu ayn başında [MENTION=716]etc_computer[/MENTION] sayesinde partnerliğe geçiş yaptım. Allah razı olsun çok yardımcı oluyor, her konuda ister partnerlik ister diğer konularda sorulara cevap veriyor, fakat bende bir talihsizlik var heralde adsenseden kazandığımı networkten kazanamıyorum. Videolar en az 10 15 dk, yaklaşık 200 250 k izlenim var ama kazanç 100 $ :S ben derhal çıkmak istiyorum partnerlikten adsense ile devam etmek istiyorum fakat etc_computer skype ye giremiyor heralde 2 3 gündür. Bir sıkıntısı falan olsa gerek, her neyse, bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Nasıl çıkacam bu networkten. Şimdiden teşekkürler.

ay basi baslamissin ve suan 100 dolar kazaniyorsun az kazancim diye cikmak istiyorsun.

dune kadar skype acikti neden bir kac gun dediniz anlamadim allaha sukur skintimiz yok.!
bugun cumartesi hafta sonu yani calismiyoruz ama maillerimiz var. Butun iletisimimiz skype degil.

Forumda daha bugun konu actim.! yani kardesim ulasmak isteseydin emin ol ulasirdin.

Ornek verecek olursak bugun skype kapali ama sisteme baktim bir basvuru red ettim arkadas da gmail uzerinden mail atmis. Yani ulasmak isteyince ulasiliyor.

skype mizede yazdik hafta sonlari calismiyoruz diye.

cikmak istediginizi [email protected] adresine mail atin Lutfen.

kanal ismini yada linkiniz ve cikmak istediginize dair nedeni ile birlikte bir mail atin.

Bize ulasmak icinde.

Hotmail: [email protected]
Gmail: [email protected]
Mail: [email protected]
Tel: +31 6 14592080
Burdanda ozel mesaj atabilirdiniz.

Siz bunlardan hangisini kac gundur ulasmak icin kullandiniz ?

Guzel kardesim 1 ay degil 3 ay.

ama siz kararinizi vermissiniz bu sureyi beklemeyin Mailinizi bekliyorum derhal demissiniz en hizli sekilde isleme alacagimdan hic supheniz olmasin.

iletisimdeki skintimizi isteginizi yerine getirmekte goztererek telafi edecegimi dusunuyorum

ay basi baslamissin ve suan 100 dolar kazaniyorsun az kazancim diye cikmak istiyorsun.

dune kadar skype acikti neden bir kac gun dediniz anlamadim allaha sukur skintimiz yok.!
bugun cumartesi hafta sonu yani calismiyoruz ama maillerimiz var. Butun iletisimimiz skype degil.

Forumda daha bugun konu actim.! yani kardesim ulasmak isteseydin emin ol ulasirdin.

Ornek verecek olursak bugun skype kapali ama sisteme baktim bir basvuru red ettim arkadas da gmail uzerinden mail atmis. Yani ulasmak isteyince ulasiliyor.

skype mizede yazdik hafta sonlari calismiyoruz diye.

cikmak istediginizi [email protected] adresine mail atin Lutfen.

kanal ismini yada linkiniz ve cikmak istediginize dair nedeni ile birlikte bir mail atin.

Bize ulasmak icinde.

Hotmail: [email protected]
Gmail: [email protected]
Mail: [email protected]
Tel: +31 6 14592080
Burdanda ozel mesaj atabilirdiniz.

Siz bunlardan hangisini kac gundur ulasmak icin kullandiniz ?

Abi 15 kasım cuma günü yani dün yazmışım 1. si, ayrıca sizle hiçbir sıkıntı olmadığını hatta gayet güzel ilgilendiğinizi, sıkıntının bende veya kanalda olduğunu ( benim şanssızlığım diyerek ) belirtmişim 2.si, skype'de de sizce napmalıyım, başlayalı 15 20 gün oldu fakat izlenime oranla çok düşük kazançlar yükselir mi diye yazmışım ( okumadığınız için görmediniz ) ve daha önce de kendiniz de senin kazançlar gerçekten düşük, daha yüksek olması gerekir demiştiniz, yani ben aceleye getirmiyorum yada oldu bittici değilim bildireyim buda 3. sü. Bir günde yüzlerce kişiyle konuşup laf anlattığınızı bildiğimden sinirinizi buna veriyorum. Bilgilendirme için tekrar teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri