Zorbalık, Benim Gibi Davranacaksın!

reis1477

Kayıtlı Üye
Bu video temmuzda çekilmiş
Yorumlarda iste kafir, israil malı, bebek katili gibi tonla mesaj gelmiş.
Ülke olarak on numara olduğumuz için tek derdimiz burger king ve mc donalds
Bireye saygıda yok
Ben boykot ediyorum sende et :mad:
Benim gibi yapacaksın, benim gibi düşüneceksin, benim gibi davranmazsan ve düşünmezsen sana her türlü hakaret ederim

https://youtube.com/shorts/KXCuWdHOUCs?si=uaBqtEWxfWXUx8m9

Boşver hocam bunu yapanların sana ettiği küfürler için kullandığı telefon bile eleştirdikleri ülkelerin malları

Dostum. Bu kanal sahibi kim ki, onu takip edenler de adam olsun.
Kanal sahibi yaşı küçük ergen biri, Onu takip edenlerinde yaşı küçük.
O yüzden ne yazıklarını dikkate almayın.

Dostum. Bu kanal sahibi kim ki, onu takip edenler de adam olsun.
Kanal sahibi yaşı küçük ergen biri, Onu takip edenlerinde yaşı küçük.
O yüzden ne yazıklarını dikkate almayın.

Hocam sadece ergenler yada küçük çocukların yorumu yokki
Gayet büyüklerde aynı düşüncede.
Burger king starbucks deyince seni ellerinden gelse bir çırpıda boğacaklar

Kendısı hamburger yemıyor ıse eyvallah ama ben çoğunun ıkı yuzlu olduğuna emın ım Sokak roportajında filistıne gıderım dıyen otobus burada buyur deyınce kıvıran surıyelileri savunupda evıme alırım dıyen sonra burada surıyeli var evıne al dediklerinde böböbö yapan ıkıyuzlu.... kaynıyor ortalık iyileri tenzih ederım Yıne kendı etrafımda iş ortamı kendı cevremde gördüğüm birincı sorun ahlaksız ınsan sorunu bir sürü psıkolojık sorunlu ınsan kılında gezen yaratık var En sonunda biri elimde kalacak ama hep sabır edıyorum

Mesele "yahudi ürünü" diye tabir edilen ihracat ürünlerinin veya gıda restoranlarının insanlar tarafından kullanılması değil ki, en çıkmaz sokaktaki işletmeye bile her gün en az 1 insan gelir.

Mesele tam olarak neden her şey ithal?

Taklit-tahşiş listesine baktığımız zaman %90'ından fazlası Türk malı ürünler değil mi? Yerli ürünlerin ciddi bir kısmı Türkiye'de üretilen ama yabancı markalı ürünlerden daha pahalı.

Hadi çok geniş almayalım, direkt konudan ilerleyelim, burger kingte en muhteşem menülerden biri olan Trüf Mayonezli Beef Burger menüsünü 165 tlye yiyebilirkern (yanında büyük patates içecek ve ek soslar olmasına rağmen) yerli bir işletmede sadece hamburger 200den başlıyor :)

Kimse kusura bakmasın biz kendi içimizde bir kapitalism oluşturmuş durumdayken yabancılar bize az bile yapıyor şu örneklerde mevcut olduğu gibi.

Mesele "yahudi ürünü" diye tabir edilen ihracat ürünlerinin veya gıda restoranlarının insanlar tarafından kullanılması değil ki, en çıkmaz sokaktaki işletmeye bile her gün en az 1 insan gelir.

Mesele tam olarak neden her şey ithal?

Taklit-tahşiş listesine baktığımız zaman %90'ından fazlası Türk malı ürünler değil mi? Yerli ürünlerin ciddi bir kısmı Türkiye'de üretilen ama yabancı markalı ürünlerden daha pahalı.

Hadi çok geniş almayalım, direkt konudan ilerleyelim, burger kingte en muhteşem menülerden biri olan Trüf Mayonezli Beef Burger menüsünü 165 tlye yiyebilirkern (yanında büyük patates içecek ve ek soslar olmasına rağmen) yerli bir işletmede sadece hamburger 200den başlıyor :)

Kimse kusura bakmasın biz kendi içimizde bir kapitalism oluşturmuş durumdayken yabancılar bize az bile yapıyor şu örneklerde mevcut olduğu gibi.

Hocam işin ilginci 2 yahudi kökenli kişinin kurmuş olduğu platformdan millete hakaret ediyorlar:D

Avrupada amerikada orda burda heryerde türklerden kaçın diye boşuna demiyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri