Domain için mail geldi ne demek istiyorlar acaba

burakorkmaz3

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ocak 2014
Mesajlar
2.725
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
31
Konum
Mersin
Attn: burak korkmaz
As a courtesy to domain name holders, we are sending you this notification for your business Domain name search engine registration. This letter is to inform you that it's time to send in your registration.
Failure to complete your Domain name search engine registration by the expiration date may result in cancellation of this offer making it difficult for your customers to locate you on the web.
Privatization allows the consumer a choice when registering. Search engine registration includes domain name search engine submission. Do not discard, this notice is not an invoice it is a courtesy reminder to register your domain name search engine listing so your customers can locate you on the web.
This Notice for: e-xxxxx.com will expire at 11:59PM EST, 25 - Sept. - 2015 Act now!

Arkadaşlar ne demek istiyor acaba translateden baktım da pek birşey anlamadım ?
 
Domaininin bir ara motoruna kayıtlıymış kayıt yenileme gibi bir şey söz konusu, link falan vermişlerdir tıkladığında da bir siteye girip ödeme yapmanı isteyeceklerdir, çok büyük olasılıkla fake, geçen bir arkadaşın konusunda da vardı böyle telifle ilgili, mailde sorun odaklı değil alacakları ödeme odaklı bir dil kullanmışlar, çok özel değilse mailde yönlendirilen siteyi pm alabilir miyim hocam, sitenin resmiyeti hakkında daha sağlıklı bir tahlil yapabilirim
 
Pm atıyorum hocam , ama ben sadece domaini aldım arama motoruna falan kayıt yapmadım bilgim de yok zaten.
 
Hasan hocama katılıyorum. Gönderen adrese dikkat et, domaini aldığın yerden değilse niyetleri kötüdür. Hiçbir arama motoruna kayıt vs için para verilmez zaten bildiğim kadarıyla.

Domain sürende bi sıkıntı yoksa hiçbişey yapmana gerek yok.
 
Pm atıyorum hocam , ama ben sadece domaini aldım arama motoruna falan kayıt yapmadım bilgim de yok zaten.
Cevap attım hocam, ücretli arama motoru optimizasyonu için kayıt falan yaptırmadıysan site fake, yenileme ücreti falan istiyorlar boşver umursama.
 
hocam ben yeni com eu org net gibi domein regleyince hemen epostama bunun gibi postalar geliyordu. domeini yeni reglediyseniz boşverin bence.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri