powerstorm
Yasaklanmış
28inde para çekme talebinde bulundum hala para gelmedi normal mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
28inde para çekme talebinde bulundum hala para gelmedi normal mi?
bence normal degil.3 yada 4 iş gününde geliyor normalde.
edit : bende 28inde talep etmiştim payonerden enpara hesabıma,2 gün önce gelmiş.
Ödeme talebiniz alınmıştır maili gelmemişse normal. Önce mail geliyor sonra 2-3 güne yatıyor, benim mailin gelmesi 3 paranın yatmasida ayrı 3 olmak üzere, toplam 6 günü bulmuştu28inde para çekme talebinde bulundum hala para gelmedi normal mi?
ben payneer hesabı açtım 10 dk içinde mail geldi hesabınız onaylandı para çekmeye başlayabilirsiniz diye onun dışında yapmam gereken bir birşey varmı yani kimlik onaylatma deniyor ben kimlik yollamadım ama belirtiğim gibi mail geldi ?
ister baştan gönder kimligi ister gerektiginde.para geldi diyelim adsenseden sana,o zaman istiyor kimliktir,ankettir filan.şimdi yaparsan sonra beklemezsin çünkü zaman alan işler bunlar.benim kimlik onayı mesela hep 25-30 gün sürdü.
ister baştan gönder kimligi ister gerektiginde.para geldi diyelim adsenseden sana,o zaman istiyor kimliktir,ankettir filan.şimdi yaparsan sonra beklemezsin çünkü zaman alan işler bunlar.benim kimlik onayı mesela hep 25-30 gün sürdü.
gelmesi gerekirdi pazartesi para çekme talebinde bulundum salı günü bu şekilde (Payoneer şirketinden para çekme talebinizi aldık.) diye mail geldi çarsamba günüde saat 15 de para ykb hesabıma geçmişti28inde para çekme talebinde bulundum hala para gelmedi normal mi?
hocam ankette kanal lınkıde ıstıyor baska bır konuda kanal spam oldugu ıcın odeme yapılmıyor denmıstı bu dogrumu acaba kanalı gordukten sonra paranın ustune yatma ıhtımallerı varmı
cevabınız için tşk ederim hocam beklesemde olur şimdi yapsamda ama diyelim yapmak istedim tarif edebilme şansınız varmı nereden yapacam
kesin degil ama öyle bi ihtimal var hocam.bizzat yaşadım daha önce ama mutlaka olucak diye bişey yok.onlarca defa ödeme aldım bişey demediler,tutup bi 200$ geldiginde sen bu parayı nerden kazandın diye sordular işte spam kanal linki verincede bu parayı haketmemişsin sen,o içerikler sana ait degil diye vermediler ve hesabı kapadılar.parayı google a geri gönderdik,bidaha payoner üzerinden alma bu parayı,git başka şekilde iste googledan dediler.
bu pcde payonere giremiyorum hocam,giremedigim içinde nerden ne yapıldıgı hakkında hiçbi fikrim yok![]()
Arkadaslar payonerden böyle bi mail gelmiş
Tebrikler!
Hesabınız Payoneerin Bir Arkadaşına Tavsiye Et Programı için gereklilikleri sağlıyor ve $25 ödül yüklendi!
Ayrıca arkadaşlarınıza tavsiye ederek de para kazanabilirsiniz. Buraya tıklayın ve hemen katılın! diye
şimdi bu $25 nasıl çekebilirim ? bildigim kadarıyla $50 alt limit veya bununla bitcoin alma sansım olur mu.Olursa hangi siteden alabilirim ?
REF LİNKİ FELAN Mİ VAR HOCAMnerde biz davet edelim bari
geçen cuma adsense ödedi 1 hafta oldu ne gelen var ne giden
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.