İYİ DİNLEYİN ARKADAŞLAR İBRET HİKAYESİDİR BÖYLE HİKAYEYİ BULAMASSINIZ BAŞKA YERDE.
arkadaşlar malasef milletin gazına geldik kendimizi dinlemedik foruma konu açtık gerçektende göz varmış dogeleri biz biraz kar ile sattık BEN KESİNLİKLE SATMICAKTIM. ne olduysa bizim arkadaş forumun gazına geldi korktu sattı ondan sonra başladı herşey bizim arkadaş satmasa ona ihanet etmiş gibi görüp kesinlikle bende satmıcaktım herneyse olanla ölmüşe çare yoktur bu konuda öncelikle kendime ve bunlara vesile olan kişilere hakkımı helal etmiyorum çünkü bildiğim yoldan gitmedim inşallah ömür boyu sürünürüm

şaka parası neymiş gördünüz böyle devam edin inşallah hayatınız şakayla devam eder ne diyeyim.
GEÇELİM 2 İNCİ KISIMA DAHA BİTMEDİ resim atıcam bakarsınız.
dedim dogeden çıkayım biraz kar edeyim şu koinleri aldım başka koinleri aldım fakat birazda bittrexte farklı var onlara gerek yok şunu atayım yetecektir.
alttaki resimdeki koinler şu fiyatalrdan anliz ederek aldım
tron 16 kuruş - aeron 3 tl - verge 71 kuruş - ripple 4.5 TL - cardano 1.65 TL - stellar 0.91 TL - centra 9.5 TL - z coin 80 dolar - walton coin hatırlamıyorum ama kar vaya var bundanda . enjin coin 0.60 kuruş
bir tek vergede yanıldık oda yüzde 2.500 artımıştı1 haftada risk aldık ama 1 2 ayda 1 tl ye geçeçeğini düşüyorum şimdiye kadar geçmişti hakkında güvenlik sorunları ile ilgili iddialar çıktı o yüzden zamanı var daha.
GELELİM SONUÇ KISMINA
BU ÜSTTEKİ TRONLARI felen kaç para kar etmişim siz bakarsınız ama ne oldu biliyormusunuz bir kaç kişi al satta iyi para var sat gir dediler gene kendimi dinlemedim şuan elimde 1 milyon tl olacakken 200 bin tl den 100 bin tl kaldı görüyormusunuz kendinizi dinlemesseniz neler oluyormuş burdan herkese örnek olsun asla başkasına bakmayın kendiniz ne yaparsanız yapın kararınızın arkasında durun. al sattada zarar ettim şimdi sonuca geçecem ELİMDE 6400 TANE aeron kaldı 200 bin tl den 22 TL lerden aldık şuan düşük baya sebebinide söylerim sonunda size birkaç koin önerisi vereyim ben kazanamıyorum ben salağım çünkü bari akıllı birileri bekletirde kazanır ne diyim gün gelecektir hesap sorma vakti diyelim hakkımızda hayırlısı olsun.
EN GÜVENDİĞİM KOİNLER ŞU Şekildedir girmek isteyenler araştırıp deneyebilir ben sadece aerona girdim açıkcası birazda pahalıdan.
AERON : BU KOİNİ İLK GÖRDÜĞÜMDE 3 TL DE KEŞFETTİM ve 1650 tane almıştım . Piyasada 20 milyon girecek olması ve şuan piyasada 13 m oluşu beni çok cezbetmişti. Projeleri ilerki zamanlarda devrim niteliğinde bir şeydi hava yolu güvenliğini sağlamaktı. lafı fazla uzatmadan söylemek isterimki 3 tl den 35 tl ye kadar çıkışı ve projeleri reklam yapmalarına vesile oldu 1.5 2 ay arasında 100 tl yi rahat göreceğini düşünüyorum.
RİPPLE : ripple 4.5 tl iken 10 tl banko olacağını kestirmiştim şuan birazcık düşüşte ilk başlarda pek sevmemiştim ama araştırdıkça bu koinin sevdalılarından oldum . ripplenin yaza kadar en kötünin kötüsü 50 tl oalcağını düşünüyorum.
Substratum : 4 tl lerdeyken 5000 tane alıp geri sattığım koindi şuan 10 t lye yaklamış çok dha değerine değer katacaktır ilk 50 ye girdiğinde 100 tl ye kadar uzanacağını düşünüyorum.
ReddCoin : bu koini 0.3 kuruşalrda keşfettim almaya nasip olmadı ama alsam bile satardım ben al sat yapmak için çünkü salağım. bu koinin 1 tl leri göreceğini çok net inanıyorum . piyasada 23 milyar oluşu biraz daha momentumu arkasına alırsa kısa vadede bile 0.50 kuruşa gelmesi içten bile değil.
Digibyte : gene aldığım koinlerdendi arkadaşın bitrex hesabına zar zor aldım 0.30 kuruşta almıştım ben çok rahat ileriki vadede 1 tl olacağını düşünüyorum. şuan 0.46 kuruş
ŞİMDİLİK AERON İSTEDİĞİM SEVİYEYE GELİRSE kısa sürede biraz satıp bu diğer 4 koini biraz almayı düşünüyorum bazı daha koinlerim var fakat bu 5 koin benim size tavsiyelerim olur en güvendiğin koin uzun vadede aerondur 1 yılda 1 bin tl lere kadar çıkacağını bile düşünüyorum 50 100 tane alıp kenarı atabilirsiniz tavsiyemdir. herkesin hakkında hayırlısı olsun bu hikayeyide size yazmış oldum ne olursa olsun kendi kararınızdan vazgeçmeyin diyecek başka söz yok.