kehanet55
Yasaklanmış
- Katılım
- 27 Ocak 2014
- Mesajlar
- 2.866
- Tepkime puanı
- 0
- Puan
- 0
- Yaş
- 30
La unuttunmu senin konunda yazmıştım yengen hollywood da ondan bu kadar rahatım![]()
californada değil miydi holywooda mı taşındı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
La unuttunmu senin konunda yazmıştım yengen hollywood da ondan bu kadar rahatım![]()
californada değil miydi holywooda mı taşındı![]()
Holywood nerde sanıyorsun
Merhaba arkadaşlar forum geneli genç ve bekar, birikim yapıyor musunuz? Bu işten veya diğer işlerden olan gelirinizden kenara ayırıyor musunuz? Eğer birikim yapıyorsanız parayı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Kuyumcudan altın almak
Bankadan altın hesabı
Vadeli veye vadesiz hesapta birikim
Borsa
Döviz yapmak
Al sat işleri yapmak
Diğer yöntem...
Hangisini yapıyorsunuz avantajlarını ve nasıl yapıldığını yazarsanız sevinirim....
the yunaytıt steyt of amerika ?
USA/CA/LA/HW sıralama bu şekilde
Tarantula mı ?Hemde satılıyomu
Kim alırki o yaratığı :S
hocam bu balya ticareti baya aklıma yattı benim ama kendin balyalatmakve taşıma için kamyona ve sağlam bir ambar gerek sanırım.Peki hiç bişeyi olmayan birisi bunları yapmak için şuan ne kadar parası olması lazımBiraz yatırım ve akraba eş dost desteği ile balya ticareti de güzel para kaynağı.
Kendin balyalatırsan ve toplatırsan maliyeti 2.20TL (adet). Eğer ki hazır halde satın alayım cash para derseniz 3-4TL arası değişir fiyatı.
Diğer masrafları katmadan sadece balya yatırımını hesaplayacak olursak, örneğin 100.000TL paranız var.
Pek çevreniz ve gücünüz yok diyelim ilk başlangıç için, ortalama 3.5TL'den alırsınız adedini.
28 Bin balya eder, 8bin'i fire verdiğinizi varsayalım acemiliğinizden ötürü. Elde kaldı 20.000 adet.
6 ay depoda bekletiyorsunuz, Ocak-Şubat-Mart gibi ufak bir reklam ve haber salma sonrası kapınızı çalmaya geliyorlar TIR'lar ile. Kim geliyor? -Yarış atı yetiştiricileri -Büyük baş hayvan üreticileri.
Kaçtan alıyorlar tanesini ?
7-8-9-10TL arası değişmekte piyasaya ve kuraklığa göre. Geçen yıl adedini 12TL'den verdik kendimiz 5000 adet kadarını.
Hadi 8TL'den hesaplayalım adet satış fiyatını, 160.000TL eder bu da.
Bekarsanız 10.000 cebe indirin, 150.000TL'yi ise birdahaki sezon için saklayın.
5 yıl boyunca bu şekilde parayı döndür, 5 yılın sonunda emekli olursun.. tabi ruhunuz aç değil ise...
En kötümser rakamlarla hesapladım.
Dünya'da her yıl 1 milyon adet kadar tarantula satışı oluyor ülkeler arası
"Sven Köppler - Sven Koeppler" ikisinden birini arattır google'da, nasıl bir elemanmış gör ve yıllık kazancını... en son cia tarafından tutuklanmıştı sonra serbest bırakıldı falanbundan alışveriş yapıyorum ben.
bazıları 10, bazıları 400 civarında fiyatları. Türüne ve boyutuna göre değişiyor, deli para dönüyor ve bu işi yapan kişi sayısı az.
Almaktaki amaçları nedir ? Yemek için mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.