Gmail Satışı Hakkında

  • Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

ilyas

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Mayıs 2014
Mesajlar
4.628
Tepkime puanı
0
Puan
0
Merhaba Arkadaşlar

Benim iki aydır açtığım hiç bir kanalım spamdan kapanmıyor bu nedenle alkatyan nickli arkadaş, bana "senin yönteminle gmail açıp ytpara da satışını yapsak insanlar faydalansa nasıl olur" diye teklifte geldi. Bende bir kamuoyu yoklaması yapayım dedim. Açtığım gmailler biraz zahmetli yoldan geçtiği için değerini 4 yada 5 tl olarak düşünüyorum.

1. Gmaillerin hepsi kurtarma maili ile gelecek ve email onaylı olacak
2. Gmaillerin hepsi kurtarma telefon ile gelecek ve gerçek telefon onayı olacak.
3. Gmaillerin hepsi masa üstünden cooklar temizlenip internete reset atılarak farklı ip'elerdan açılacak ve ip'e numaraları belirtilecek.
4. Gmaillerin hepsi en az bir hafta eskitilecek yani oraya buraya mail alıtılıp mail alınacak.

Benim yöntemimle kanallarımın hiç biri spamdan kapanmıyor bu yöntem eğer talep olursa arkadaşın değerlendirmesine açacağım. Yalnız yöntemim botlarla çalışanlar için geçerli değildir onun garantisini veremem ben sanal sunucudan ve masa üstünden çalışıyorum kanallarım her türlü fırtınadan sağlam çıkıyor.
 
aynı sistemle bende çalışacağım, o paralara gmail satmak hayal. piyasasının ortalama 2 tl olacağını düşünmekteyim ekibimle birlikte çalışacağız aynı alanda saygılar.
 
Zamanında ben de düşündüm de o fiyata satmak çok zor. Yani satmasına satarsın da özgün çalışacaklar felan alır ancak yani çok seri satışı olmaz.
 
gerçe numara derken..o numaralara ulaşabilecek miyiz

Hocam ztn satış konum 1 yıldır var.ve satışlar oldukça güzel.alan herkes geri dönüş yapıp teşekkür etti.Kanal kapanmalarının önünü geçti kartlar.bu yüzden bende yeni bir sistem ile bu sene hizmet vereceğim sim kart dışında.

eylül başlarında kim ne kadar onay isterse ben o ülkeden ekiple canlı şekilde onay sunaacığım.onay başı 25 -35 kuruş arası olacak.ben kart yetiştiremediğim için onay işi hafifletecek.tabi dileyenler kartta almaya devam edecek.

her kart 6 ayda 1 kere 1 tl yüklenerek kullanıma devam eder.6 ayda bir tekrar gmail alınabilir.çok büyük avantajları var.

konu : http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/16722-turkiyede-calisan-sim-kart-satisi.html
konu 2 : http://www.r10.net/youtube-alisveris/1190709-sim-kart-2-5-tl-den.html
 
Bazı arkadaşlar kanal kapanmalarını sanal numaralara bağlıyor fakat tek sebep bu değil bunu söyliyim size..
 
Tek sebeb bu değil tabi ip'enin temizliği, gmaillerin eskiliği gibi faktörler de var ama gmaillerin açılışın da en büyük sakatlığı robot numaralardan kaynaklandığını düşünüyorum.

Bazı arkadaşlar kanal kapanmalarını sanal numaralara bağlıyor fakat tek sebep bu değil bunu söyliyim size..
 
Tamam arkadaşlar bir daha kıyım mı var başlıkların güncellenmemesi için başlıyoruz 20 sinde. Hayırlı olsun.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri