R10 üyelikleri silmesi

kanunsuz_

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Temmuz 2013
Mesajlar
232
Tepkime puanı
0
Puan
0
Yaş
32
Konum
Youtube
Merhaba arkadaşlar. bildiğiniz gibi r10 üyelikleri açmıştı. üye oldum. (hayatımda ilk defa r10 a üye oldum ve tek bir hesap açtım) şimdi facebookda gördüm üyelikleri durduk yere sildiklerini söylediler. kontrol ettim böyle bir hesap yok diyor. sırf üye olmak için [email protected] şeklinde domainimden mail almıştım. bilgilendirme için girdim baktım. maile spamlar düşmüş saçma sapan alakasız şeyler. Bu R10 bilgilerimizi satıyor olabilir mi? hepsini geçtim TC no muzu falan verdik. bilgilendirmeden nasıl böyle bişey yapıyorlar ?
 
hayır madem böyle silecekler neden açıyorlar? yok arkadaş tc bilmem ne birsürü bilgi girdik.bunun altında kötü niyet ararım ben!
 
bir çok dolandırıcı ve yaşları küçük olan insanlar foruma tekrar gelince üyeleri silmek zorunda kaldık demişler.üyelikleri açarken bilmiyormuydu arkadaşlar böyle olacagını,neden sonra böyle yaptılar bende anlamadım...
 
Sen gibi kişiler 1 tane almıyorki farklı ip lerden biri 90 tane aldım diyor diğeri yazın satıcam bunları bendede 350 tane var diyor, adamlar haklı.
 
Sen gibi kişiler 1 tane almıyorki farklı ip lerden biri 90 tane aldım diyor diğeri yazın satıcam bunları bendede 350 tane var diyor, adamlar haklı.

Bu piyasadaki en iyi 2-3 siteden biri, belki en iyisi ve kalitelisi üyeler bakımından. Buna uygun bir yönetim anlayışı olsa böyle bir sıkıntıyı kesinlikle yaşamazlar. Senin benim görebildiğim çok basit bir sonuçtu bu, arkadaşlar görememiş mi?

Burada bahsettikleri gibi gerçekten bu üyeliği isteyen 3-5 kişiye davetiye gönderseler, birazcık ilgi ve alaka gösterseler böyle kampanya yapmalarına hiç gerek olmayacak zaten.

Ben bu bayram üyelikleri muhabbetini göremeyecek kadar aptal olduklarını hiç sanmıyorum. Çok net kasıt arıyorum altında
 
laf meclisten dışarı ama iyi ki silinmiş üyelikler, 7 senedir r10da üyeliğim var ve artık gerçekten gerek kalite olsun gerek iş piyasası olarak çok düştü.. bayramda sürüsüyle abuk sabuk insanın gelmesi herşeyi dahada beter edecekti.. bak kendin demişin hocam [email protected] şeklinde mailin varmış.. tekrar başvur alırlar zaten, niyeti iş yapmak olan adamlar bir şekilde alınıyor merak etmeyin
 
Forum tekrardan dolandırıcı dolmaya başlayınca malesef durum bu şekilde oluyor.Davetiye sistemi en iyisi.İnsanlara faydalı olmaya çalışsan bir dert çalışmasan ayrı bir dert.
 
laf meclisten dışarı ama iyi ki silinmiş üyelikler, 7 senedir r10da üyeliğim var ve artık gerçekten gerek kalite olsun gerek iş piyasası olarak çok düştü.. bayramda sürüsüyle abuk sabuk insanın gelmesi herşeyi dahada beter edecekti.. bak kendin demişin hocam [email protected] şeklinde mailin varmış.. tekrar başvur alırlar zaten, niyeti iş yapmak olan adamlar bir şekilde alınıyor merak etmeyin
İş yapmakla bi işim yok en fazla google youtubela ilgili sorunum olursa yardım alırım ve yardım ederim. normal zamanda özgeçmiş falan birsürü şey istiyorlar. Çok önemli değil üye olup olmamam. ama üye edip habersizce silmek kusura bakmayında çok saçma. o zaman onay süresi koyucaklar üye olup login yaptığında daha onaylanmadı diye bilgi vericekti ona göre sonra onaylayacaklardı veya sileceklerdi.(ki davetiye istemekden hiç bir farkı kalmazdı) bence saçmalık
 
Bu R10'a dün bende üye olmuştum silinmiş madem silecekler tc yi falan ne diye istiyorlar çok saçma bir yönetim var sanırım. Önce gel özel bilgileri al sonra sil.. Madem birileri 90 hesap falan alabiliyor aslında çokta inanmıyorum bu duruma tabi varsa bile tc kimlik istemeleri falan hikaye öyleyse.. Benim Web sitem yok ama mecburen hostingerden üyelik alıp açmıştım. Ek gelir olarak editörlük falan yapabilirim diye düşünmüştüm ama olmadı. Daha öncede kaç defa mail atmıştım geri dönüş bile yapılmıyor.
Davetiye sistemi diyorlarda kardeşim birinden davetiye istesen kimden isteyeceksin.. İstesen vereceklermi orasıda meçhul.. Tam bir kısır döngü
 
Son düzenleme:
Yaşı küçüklerin ve dolandırıcıların gelmesi istemiyorlar madem, bayram boyunca tüm r10 üyelerine ekstra 1-2 davetiye hakkı versinler onlar arkadaşlarını davet etsin. En azından yeni üye yanlış birşey yaparsa davet eden de sorumlu olur. O yüzden davetityelerini sadece güvendikleri adamlara gönderirler. Çözüm bu kadar basit.

Ben de üye oldum TC vs tüm bilgilerimi doğru girdim. Şimdi girdim üyeliğim silinmiş, kabul etmiyor.
 
Web piyasasında Türkiye'de önde gelen platformlardan birisiydi bir zamanlar. Şimdi ortam desen cacık yönetim desen Allah'a emanet. Güvenlik sorunları, yaşadığın sıkıntılar falan da cabası. Şahsen ben artık takılmıyorum r10'da. Sizde boşverin o kadar da heves edilecek bir yer değil artık.
 
Web piyasasında Türkiye'de önde gelen platformlardan birisiydi bir zamanlar. Şimdi ortam desen cacık yönetim desen Allah'a emanet. Güvenlik sorunları, yaşadığın sıkıntılar falan da cabası. Şahsen ben artık takılmıyorum r10'da. Sizde boşverin o kadar da heves edilecek bir yer değil artık.

Hırsızlık yapmış olmasalar umrumda olmazda işte.

Evet. Bunun adı hırsızlık. kimlik hırsızlığı. ve suç.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri